Telefon Tavsiyesi Telefon Tavsiyesi Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

dayannight

dayannight

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Tavsiyesi Yardım
2. el lg g2 düşünüyordum vazgeçtim.Suya dayanıklı telefon alacağım.Genelde sony telefonlar var.Xperia m2 yi düşünüyordum.Sonra xperia z fiyatları düşmüş ve android l alacakmış.Yorumlarda Xperia z nin şarjı fazla dayanmıyormuş.Kararsız kaldım.Bütçe en fazla 950 lira.
telefonda aradıklarım whatsapp,face arada da yarım saat kadar oyun.Bunlar dışında başka telefonlar varsa yazabilirsiniz.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Sony'nin Z serisi dışındakilerin suya dayanıklığına güvenmiyorum açıkcası. Neyse Z3 ün türkiyeye girmesi başlamış durumda ve eski modellerin fiyatları 150 200 tl civarı düşecek tahminimce. Eğer ikinci el bulabilirsen z2 ara derim bulamazsan 1 ay daha beklemeni ve z1 almanı tavsiye ederim ben. Bu arada sony almayı düşünmekle en iyisini yaptın kardeşim ;)

dayannight

dayannight

Üye
    Konu Sahibi
Sony'nin Z serisi dışındakilerin suya dayanıklığına güvenmiyorum açıkcası. Neyse Z3 ün türkiyeye girmesi başlamış durumda ve eski modellerin fiyatları 150 200 tl civarı düşecek tahminimce. Eğer ikinci el bulabilirsen z2 ara derim bulamazsan 1 ay daha beklemeni ve z1 almanı tavsiye ederim ben. Bu arada sony almayı düşünmekle en iyisini yaptın kardeşim ;)
z1 e baktımda 2.eline 1000 lira dediler.Sony telefonları pahalı oluyor.Suya dayanıklılık tan beklediğim telefonu suyun içinde uzun süreli bekletip fotoğraf çekme gibi bir beklentim yok.Benim istediğim üzerine su dökülürse ve suya kısa süreli düşerse dayansın.Bunlar için de işe yarar herhalde.Videolara yorumlar baktım zaten uzun süre suda bekletmede su geçirme riski var ve sony garanti dışı da bırakıyormuş.Şimdiki telefonuma su döküldü günlerce pirinç içinde beklettim anca kendine geldi.Bende sonraki telefonuma suya dayanıklı alayım diyorum.

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Sen 1 ay daha bekle derim hem o arada üzerine para da koyabilirsin. Kullanım amacına göre diğerleri de olabilir tabi ki. Şimdiden hayırlı olsun

furkankaya559758

Üye
Bütçene uygun olarak alabileceğin en iyi telefon 2. el G2. Su geçirmez iyi bir telefon almak istiyorsan en ucuz önerim Xperia Z1.

byAndroid

byAndroid

Üye
Sony xperia m2 aqua alabilirsin 900 lira suya dayanikli toz gecirmiyor

caps6

caps6

Üye
lg g2 den vazgeçme sebebiniz suya dayanıklılık özelliği mi?

Üst Alt