Neverex
Üye
O zaman Neo V'yi kafamdan sildim. Aynen keşke satmasaydın. Hemde Xperia S, Kesin alırdım![]()
Xperia Sola alıcağım. Son kararım budur.

O zaman Neo V'yi kafamdan sildim. Aynen keşke satmasaydın. Hemde Xperia S, Kesin alırdım![]()
Xperia Sola alıcağım. Son kararım budur.

Sen onlara bakma.kağıt üstünde onlar.Son kararım demiştim az önce fakat Xperia Ray ile Xperia Sola'yı karşılaştırdım. Ray üstün çıktı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sola yeni güncellemeleri alır.bence ray alma,neo v veya sola al.ama bunlarında sar değerleri yüksekYok kesinlikle sıfır alıcağım.![]()
Ray daha bir çekiyor. 8MP Kamerası ve Görüntülü konuşma artıları var. Ve bunlar benim için önemli detaylar.
Peki güncelleme açısından Xperia Ray mi? Sola mı daha yeni güncellemeleri alır? Birde Xperia Ray'e 25 uygulama yüklesem kasmadan çalışırmı?
bide ace2 ye bak.Senin seçiminSon kararım demiştim az önce fakat Xperia Ray ile Xperia Sola'yı karşılaştırdım. Ray üstün çıktı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu arada android 2.3 wardı aldgmda ics 4.4 guncellendi
Bilgm yok wala ama ics glmsi ble super samsung gbı dgl sony musterye memmnuyt
Aslında2.el s2 alsan iyi olur ama 2.el istemiyosun işteYa Sola yada Ray alıcağım.
Sola'dan soğuma nedenim, sar değerinin yüksek olması. Sağlık'ta önemli sonuçta.
Sola'dan soğumama neden olan diğer nedenler; Görüntülü konuşma olmaması vede kamerası. Kararsız kaldım of.
Mali400,Adreno 205 i çarpar böler ters çevirir doksana vurursolanın gpu su adrenı 205 ten güçlü mü
Daha üstündür tabii ki 
Mali400,Adreno 205 i çarpar böler ters çevirir doksana vururDaha üstündür tabii ki
![]()