Telefon Tavsiyesi Nasıl Bir Telefon Almalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

omrkcmn

omrkcmn

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl Bir Telefon Almalıyım?
Merhaba ahali..

İçeriğe direk dalayım istiyorum. Giriş seviye orta seviye cihazdan anlamam öncelikle bunu belirteyim. 2.5 yıl Xperia Tipo kullandım neredeyse beni kanser edecekti sinirden. Yaklaşık bir hafta önce organ eksikliğinden (sim kart okuyucu yuvası bozulduğundan) vefat etti. İki teknik servise götürdüm parça bulamayız dediler vs..

Şimdi öğrenci adamız bütçem çok kısık. Xperia E4 almayı düşünüyorum. Fiyatıda çok uygun ancak giriş seviye telefonmuş. Nedir bu giriş seviye telefon? Kullandığım cihaz girişin bile alt seviyesiydi zaten. Alsam yine beni performans açısından mutsuz mu edecek? Rom root desteğide yok sanırım gördüğüm kadarıyla.. Az daha bekleyip M4 Aqua mı alsam yada? Son çare olarak Sony'denmi vazgeçsem? Yol gösterecek sakinlere sonsuz şükranlarımı şimdiden sunuyorum.

Sarangni

Sarangni

Üye
Bütçe ne kadar?

byAndroid

byAndroid

Üye
E4 yerine Gm 4g alabilirsin. Alt seviye de değil üstelik yada bütçe ver ona göre önerelim

byAndroid

byAndroid

Üye
600 ₺ diyelim..

Hocam şimdi kesinlikle ve kesinlikle ince telefon kullanmam. Elimde durmuyor nefret ediyorum ince telefonlardan. Güzzeldir dedim baktım ince sanırım.
Kılıf tak kullan onlar sorun olmamalı. Zaten o fiyata pek telefon yok sony e4g yada Gm 4g alacaksın. İkisinide alsan eski telefonundan Ferrari ye binecegini hissedeceksin zaten

• Beğen
Tepkiler: omrkcmn

Emre

Üye
GM 4G al.

omrkcmn

omrkcmn

Üye
    Konu Sahibi

Arayüz olsun tasarım olsun hiç içim ısınmadı cihaza karşı. Ben en iyisi yarın Teknomarketleri dolaşayım. M4 hakkında ki düşünceleriniz nedir? Birde ikinc el telefon almak mantıklımıdır?

Emre

Üye
Sony Xperia M4 aqua güzel telefondur öneririm.

Son düzenleme:
yeumyang

yeumyang

Moderator
M4 Aqua da güzel cihaz sadece hafıza 8 gb ama android 6 ile sd karta taşıma gelecek pek sorun olmaz değerlendirebilirsiniz

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Onda da sıkıntı yaşayan çok hem hafıza dan hemde durduk yere kasmalardan takilmalardan. Özellikle bildirim çubuğunu indirirken kasma yaşadığını söyleyen kişiler var

omrkcmn

omrkcmn

Üye
    Konu Sahibi
Onda da sıkıntı yaşayan çok hem hafıza dan hemde durduk yere kasmalardan takilmalardan. Özellikle bildirim çubuğunu indirirken kasma yaşadığını söyleyen kişiler var
hmm. Şaka gibi ya. 1 haftadır telefon arıyorum kime sorduysam tavsiyede veremiyor. En az 2000 liramız olacak gerçekten şaka gibi... Araştırmaya tam gaz devam. Tavsiyelere devam bekliyorum.

yeumyang

yeumyang

Moderator
Microsoft Lumia 640 eğer düşünürseniz

Emre

Üye
Meizu m2 note ?

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeşim general mobile 4g alabilirsin asus zenfone 5 alabilirsin

Sarangni

Sarangni

Üye
700~800

Bandına çıkmanız gerekiyor ki kullanılacak bir cihaz alın

GM 4G arayüze takılma marketten TSF Shell kurduk kuzenin cihaza cihazın çehresi değişti.

Meuzi M2 Note

Sizin için en iyi seçenekler bunlar gibi duruyor. Lenovo da bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
  • Beğen
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
j2 sana daha çok uyar sanırım
gm 4g asıl bunu tavsiye ediyorum
meuzi m2 note marka takıntın yoksa bunu alabilirsin

vegatablo

vegatablo

Üye
TT 175 al kardeşim fiyat felan parnak izi sensorude var büyük de ekranı var arayüze takilma markette launcher ve temaları mevcut

omrkcmn

omrkcmn

Üye
    Konu Sahibi

Emre

Üye
Hayırlı olsun.

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt