Telefon alıcağım. Lütfen yardım edin. 2dknızı alır.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alıcağım. Lütfen yardım edin. 2dknızı alır.
Evet arkadaşlar. Başlıkta da gördüğünüz gibi telefon alacağım, fazla uzatmıyım.

700-800 TL Bütçem var. Telefon alıcam. Android önceliğim. Xperia düşünüyorum.

Sizin önerileriniz nelerdir. Xperia serisi olursa sevinirim. Çünkü çok hoşuma gidiyor.

Ben Xperia Ray almayı düşünüyorum. Ama ekran küçük gibi geldi. Sizce alıyımmı. Daya iyi modeller varmıdır yoksa...

Evet önerileriniz neler arkadaşlar.

Kolay mesaj yazabileceğim. Oyun oynarken kasmayacak. Rahat oyun oynayabileceğim bir cihaz arıyorum. Web açısından da hızlı olursa iyi olur.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
bi 50tl daha katarsan xperia sola alabilirsin.rayi boşver sola çift çekirdekli bir işlemciye ve güçlü bir gpuya sahip:oke:

• Beğen
Tepkiler: EneSismanoglu
EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi
bi 50tl daha katarsan xperia sola alabilirsin.rayi boşver sola çift çekirdekli bir işlemciye ve güçlü bir gpuya sahip:oke:

Anladım. 50 TL Koyarsan dedinde. Şuan Hepsiburada'da 736 TL. Alıyımmı sence?

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Sola'da Görüntülü konuşma desteği varmı peki arkadaşlar. Vede kamerası hakkında ne düşünüyorsunuz?

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
baktımda hepsiburada da 869tl dikkat et:oke:

- - - Eklendi - - -

kamerası yeterli ve görüntülü var diye biliyorum:oke:

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi
baktımda hepsiburada da 869tl dikkat et:oke:

- - - Eklendi - - -

kamerası yeterli ve görüntülü var diye biliyorum:oke:

Bak link'e. 736 TL Yazıyor. Verdiğin bilgiler için teşekkür edeim :)

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi
Ben taksitli alınca 869 sandım. Kusura bakmayım :D 736 Olsaydı iyiydi aslında :(

Neverex

Üye
Xperia Sola güzel bir cihaz. Almanı tavsiye ederim. :oke:

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi
Bir kaç yorum okudum. Xperia Sola hakkında, Sar değeri yüksek deniliyor. Birde batarya'sı az dayanıyormuş. Doğrumudur acaba? Birde Neo V Var o nasıl acaba?

Neverex

Üye
Bir kaç yorum okudum. Xperia Sola hakkında, Sar değeri yüksek deniliyor. Birde batarya'sı az dayanıyormuş. Doğrumudur acaba? Birde Neo V Var o nasıl acaba?

Neo V den şikayetçi arkadaşlarım var. Aynı şekilde şarj sorunundan. Sola. :10numara:

mc_shekil

mc_shekil

Üye
xperia serisi o kadar genişlediki seçim yapmak çok zor olmaya başladı..keşke telefonumu sana satsaydım xperia s imi 800 e verdim :ah daha garantisinin dolmasına 18 ay vardı yep yeniydi.bende xperia go aldım.artık telefon yere düştü camı çizildi suya düştü çamura düştü tozlandı derdi yok rahat rahat 3310 gibi kullanıyorum :ehe aslında 700-800 tl ye rahat rahat kasmadan oyun oynayacağın bi telefon alamazsın..ancak ikinci el cihazlara bakman lazım..

neo v tavsiye etmem benimde arkadaşımda var..çocuk onun yüzünden sinir hastası oldu :d:

KarakayA67

:-Dxperia ray kullancsym telfn tasarm we özllık olark guzel fakat oto flash yok kamera tusu yok dısnda we ekranı bna ufak glmye basladı :-D xperia arc aryrum bnde simdi

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi
xperia serisi o kadar genişlediki seçim yapmak çok zor olmaya başladı..keşke telefonumu sana satsaydım xperia s imi 800 e verdim :ah daha garantisinin dolmasına 18 ay vardı yep yeniydi.bende xperia go aldım.artık telefon yere düştü camı çizildi suya düştü çamura düştü tozlandı derdi yok rahat rahat 3310 gibi kullanıyorum :ehe aslında 700-800 tl ye rahat rahat kasmadan oyun oynayacağın bi telefon alamazsın..ancak ikinci el cihazlara bakman lazım..

neo v tavsiye etmem benimde arkadaşımda var..çocuk onun yüzünden sinir hastası oldu :d:

O zaman Neo V'yi kafamdan sildim. Aynen keşke satmasaydın. Hemde Xperia S, Kesin alırdım :D

Xperia Sola alıcağım. Son kararım budur.

• Beğen
Tepkiler: mc_shekil
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...