nokia lumia 920 en iyi telefon olamaz.

Sponsorlu Bağlantılar

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi
nokia lumia 920 en iyi telefon olamaz.
konuları çok gezdim. Herkez windows tabanlı lumia 920 yi dünyanın en iyi telefonu olacak gibi görüyor. Ama bunu düşünenler tamamen yanılıyor. Bikere nokia yazılımı ıos ve androit den geride. Ama bu windows tabanlı telefonla rakiplerini geçmesi kolay değil. bu konuyu açmamın sebebi dünyanın en iyi telefonu sanıpta aslında yanılanlara geliyor.
Yaklaşık 1 ay sonra lg tarafından lg optimus g çıkacak. Bu telefon diğerlerine son nòktayı koyuyor.

2gb ram 13 mp kamera 4 çekirdek 1.5 ghz islemci 4.7 inc ekranla geliyor. Sanırım suan en iyi telefon o olacak. b ixsa z

Türe

Türe

Üye
Donanimla is bitseydi ohooo.

Türe

Türe

Üye
Benim dedigimle senin dediginin alakasi yok ama. Ben diyorum ki koyulan donanim herseyi ifade etmez.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

sasasahamza

Üye
    Konu Sahibi
ama ediyor kardes mesela kamerası kimın iyi ramı ve ıslemcisi

Türe

Türe

Üye
Of her neyse iyi geceler anlatamiyorum :bye2:

• Beğen
15097

15097

Üye
Sadece sunu sormak istiyorum: Biz olur mu dedik?

cyber

cyber

Üye
olur olur donanım ve sistemin uygun çalışması önemli olan yok isterse 4gb ram 3 hız olsun bi işe yaramaz

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
4 çekirdek olsa çok çok ocak gibi su kaynatır :ehe pikniğe giderseniz 4 çekırdeklileri yanınızda götürün mangal yapar çay demler:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, MertcaN9, codblackops2 ve 3 diğerleri

neonxx

Üye
kardeş sana şunu diyecem sende tek çekirdek var einstein de tek cekirdek var aranızda donanım olarak fark yok ama o dünyanın en zeki insanlarından biriydi yani senin alayacağı olay yazılımda bitiyor. Androidi şaha kalktıran yegane sebepte yazılım ve flash desteği ama işte bu sebeple gereksinim optimum 1 ghz WP8 De aynı olacak diye bir kaide yok

• Beğen
Tepkiler: myumak1980

myumak1980

Üye
konuları çok gezdim. Herkez windows tabanlı lumia 920 yi dünyanın en iyi telefonu olacak gibi görüyor. Ama bunu düşünenler tamamen yanılıyor. Bikere nokia yazılımı ıos ve androit den geride. Ama bu windows tabanlı telefonla rakiplerini geçmesi kolay değil. bu konuyu açmamın sebebi dünyanın en iyi telefonu sanıpta aslında yanılanlara geliyor.
Yaklaşık 1 ay sonra lg tarafından lg optimus g çıkacak. Bu telefon diğerlerine son nòktayı koyuyor.

2gb ram 13 mp kamera 4 çekirdek 1.5 ghz islemci 4.7 inc ekranla geliyor. Sanırım suan en iyi telefon o olacak. b ixsa z

arkadas guzel guzel anlatmis ama sanki yanli anlatmissin. birkac konuyu atliyorsun. 1-lg optimus g cikmadi ve suan karsilastirma yapamazsin. 2-ben suan n8 symbian kullaniyorum ve symbian bile android e gore daha az sisteme ihtiyac duyuyor ve mesela benim telim tek cekirdek symbian calisiyor ama android calismaz. o sebepten lumia 920 wmp8 daha az kaynaga ihtiyaci var. (henuz bunuda test edemedik). android her zaman daha cok kaynak kullanmistir. simdi 4 cekirdekli yarin 8 cekirdek yetmeyecek vs. 3- suanda lg yi bilmem ama samsung s3 bile lumiadan iyi :D.... yeni iphone cikacak daha cikacaklari sayarsak...

- - - Eklendi - - -

kardeş sana şunu diyecem sende tek çekirdek var einstein de tek cekirdek var aranızda donanım olarak fark yok ama o dünyanın en zeki insanlarından biriydi yani senin alayacağı olay yazılımda bitiyor. Androidi şaha kalktıran yegane sebepte yazılım ve flash desteği ama işte bu sebeple gereksinim optimum 1 ghz WP8 De aynı olacak diye bir kaide yok

bir kopyalama yapsak herkes einstein olur fenami :D

• Beğen
Tepkiler: Türe
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
ama ediyor kardes mesela kamerası kimın iyi ramı ve ıslemcisi

öyle kalkıp 13 megapixel diye onun kamerası bırak n8i lumia 920 den bile iyi olamaz. Ayrıca hatirlatirim 1gb ram 4 çekirdekli 1.5 ghz işlemciye sahip galaxy s3 ile 512 mb ram 1.4 ghz tek çekirdek işlemciye sahip lumia 900 yarışabiliyordu. Bu durumda demek gerekir ki herşey donanım değil. Ondan daha önemli olan stabilite denen birşey var.

enterneoll

enterneoll

Üye
[ENGİN];5231482' Alıntı:
4 çekirdek olsa çok çok ocak gibi su kaynatır :ehe pikniğe giderseniz 4 çekırdeklileri yanınızda götürün mangal yapar çay demler:hmmm

aynısını çift işlemcili teller içinde söylüyordunuz şimdi nokia yaptı. tükürdüğünüzü yalıyorsunuz !!!

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

aynısını çift işlemcili teller içinde söylüyordunuz şimdi nokia yaptı. tükürdüğünüzü yalıyorsunuz !!!

symbiana cift çekirdek işlemci koyabiliyormusun? Onu bir araştırın isterseniz.ayrıca tùkürdügünüzü yalamak sözü abes olmuş avukatlığı bırakın artık kendilerini savunacak avukatları var.bidaha da karşındakı kişiye yorum yazarken saygın olsun saygı değer arkadaşım.

• Beğen
Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Hmm donanıma değinmişssiniz. Şimdi Apple'ı ele alalım. Hiçbir etkiliğinde bas bas şu kadar çekirdekli işlemci var, bilmem kaç gb ram var telefonumda diye bağırmıyor. Diyor ki en iyi kullanıcı deneyimini bizim sistemimiz sağlıyor. Şuanda da Dünya'nın en değerli şirketi.

Öte yandan. Artık eskimiş olan Nokia N9. Hangi telefon 4 çekirdekli cihaz N9'un Multitasking kapasitesi ile yarışabilir. Wp7.x serisi Lumia'lara bakalım. 4 çekirdekli cihaz ile karşılaştırmaları ortada. Madem donanım bu kadar önemli ezip geçmesi gerek güçlü donanımı olanlanların. Görüyoruz ki neredeyse kıl payı farkla galip oluyorlar. Bazı yerlerde birkaç saniyeyi bulabiliyor sadece. Bazı yerlerde ise Lumia galip geliyor.

Bu arada Galaxy S3, One X mükemmel cihazlar. Sadece içlerinde barındırdığı Android için tam tersi şeyleri rahatlıkla belirtebilirim. Son olarak kamera konusuna değineyim. Git profesyonel makinaları araştır. Canon EOS 5D Mark III ve Nikon D800'ü kıyaslayan inceleme, testleri izle/oku. Nikon D800 36.3 Megapixellik fotoğraf çekebiliyorken Canon EOS 5D Mark III 22.3 Megapixel boyutunda fotoğraf çekiyor ve ikisinin farklı alanlarda birbirlerin üstünlüğü var. Fotoğraf kalitesi olarak ise farklı koşullarda hissedilemeyecek kadar farkla galip geliyorlar... Bu cihazlarda şuanda Dünyanın en iyi 2 fotoğraf makinesi :)

Üst Alt