Nokia'nın yeni oyuncağı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye

Inşallah dediğin gibi olur.

inşallah olur yani, çünkü bundan bi iki sene önce babama cep telefonunda NOKİA'dan şaşmam dedim ama bi ay kadar önce babama htc,samsung vb markaların üst düzey telefonlarını övüp nokia'dan bıktım dediğimde babam; daha 4 gün önce sen demiyo muydun nokia'dan şaşmam nokia'dan başta telefon tanımam diye bi laf diyorsan arkasında durmasını bileceksin dedi ve haklıydı da yani babam, her ne kadar diğer markalar gözümü boyasa da bi ara yalvarı yakarı satacam dediğim NOKİA E7-00'ımı satmaktan vazgeçtim Allah'ım uzun ömür verirse Lumia 920 gelsin alcam, birde tablet işine girip rayına oturdu mu işte o zaman Nokia'yı öpüp alnıma koyarım halende başımın tacıdır NOKiA :) (asla fanlık yapmıyorum yanlış anlaşılmış isem kusuruma bakmayın hiç bir firmayı da kötülemiyorum, yanlış anlaşılmak istemem)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
inşallah olur yani, çünkü bundan bi iki sene önce babama cep telefonunda NOKİA'dan şaşmam dedim ama bi ay kadar önce babama htc,samsung vb markaların üst düzey telefonlarını övüp nokia'dan bıktım dediğimde babam; daha 4 gün önce sen demiyo muydun nokia'dan şaşmam nokia'dan başta telefon tanımam diye bi laf diyorsan arkasında durmasını bileceksin dedi ve haklıydı da yani babam, her ne kadar diğer markalar gözümü boyasa da bi ara yalvarı yakarı satacam dediğim NOKİA E7-00'ımı satmaktan vazgeçtim Allah'ım uzun ömür verirse Lumia 920 gelsin alcam, birde tablet işine girip rayına oturdu mu işte o zaman Nokia'yı öpüp alnıma koyarım halende başımın tacıdır NOKiA :) (asla fanlık yapmıyorum yanlış anlaşılmış isem kusuruma bakmayın hiç bir firmayı da kötülemiyorum, yanlış anlaşılmak istemem)

katılıyorum :) nokia wp de şansını değerlendirmeli ki bu platformda uzun bi vade alsa bile diğer markaları geçemeyecek gibi gözükmüyor.

Epple

Epple

Üye
Nokiayi hayatimda sadece bi lere sevdim. Onda da kisa sureligine c601 vardi. Arkadasin android diye ustun gozuyle baktigim ace si baktim fruit ninjayi bile kasiyo. O zaman dedim benim telefon yine iyiymis diye. Ve suan sevmiyorum. Pis nokia cirkin nokia.

___kaptan___

___kaptan___

Üye

katılıyorum :) nokia wp de şansını değerlendirmeli ki bu platformda uzun bi vade alsa bile diğer markaları geçemeyecek gibi gözükmüyor.

aynen, aslında Nokia'nın hatası bence '' herşey olduğu gibi o 6300 gibi cihazlar düzeyinde seyredecek'' zannetmesi, benim düşüncem bu, yani her ürettiği cihaza bir kardeş cihaz üretmeseydi örn; 6230 ve 6230i gibi yada E71 ve E72 gibi bunlar aynı cihazlar sadece ufak bi iki rütuş var, keşke aynı kalmayıp daha da ilerisini düşünerek devam etseydi, ben 1yıla yakındı bu forum da üyeyim pek sesim çıkmaz ama Allah'ın her günü buradayım, ve çoğu kişi Meego'ya yazık oldu diyor, mesela symbian'ı öldürmeseydi gerçi 2016'ya kdr destek var diyorlar ama symbian devam etseydi, yahut Meego'ya N9 ardından bi kaç cihazla devam etseydi daha da iyi olurdu, ama karar çoktan verilmiş yapılması gereken yapılmış NOKİA wp'a geçmiş, geçmişi kurcalamanın anlamı yok :) birde Lumia 920'nin tanıtıldığı gün nokia hisseleri %15 değer kaybetmişti Allah'ın izniyle Nokia bir rayına otursa WP8 ile işte rekabet o zaman başlayacaktır fikrimce :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

himayesi altına girdi de satın alacağını düşünmüyorum.

- - - Eklendi - - -

aynen inşallah wp de de bi sakatlık yapmaz :hmmm

Bence Nokia'yı satın almayı koymuş gözüne Microsoft. Elop'ta Microsoft'un ajanı olabilir. Önce değer kaybettirir sonra da istediği şirkete sattırır. Bu işler böyle yürüyor :ehe

Nokia'nın göz göre göre sanki istiyormuşçasına kullanıcı kaybetmesi hiç mantıklı gelmiyor çünkü. Düşünün ki hem düşük modellerle ayakta kalmaya çalışıyor (şu dede telefonları dediğimiz cihazlarla) hem de üst modellerde hata üstüne hata yaparak kaybediyor.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

Bence Nokia'yı satın almayı koymuş gözüne Microsoft. Elop'ta Microsoft'un ajanı olabilir. Önce değer kaybettirir sonra da istediği şirkete sattırır. Bu işler böyle yürüyor :ehe

Nokia'nın göz göre göre sanki istiyormuşçasına kullanıcı kaybetmesi hiç mantıklı gelmiyor çünkü. Düşünün ki hem düşük modellerle ayakta kalmaya çalışıyor (şu dede telefonları dediğimiz cihazlarla) hem de üst modellerde hata üstüne hata yaparak kaybediyor.

iyi de nokia su an yükselmek için elinden geleni yapıyor. Yeni telefonlar yeni teknolojiler çıkartıyor. Yani müşteri kaybetmenın aksine daha da topluyor ki bu durumda da emin ve başarılı adımlarla yürüyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

iyi de nokia su an yükselmek için elinden geleni yapıyor. Yeni telefonlar yeni teknolojiler çıkartıyor. Yani müşteri kaybetmenın aksine daha da topluyor ki bu durumda da emin ve başarılı adımlarla yürüyor.

Kimin sayesinde?

- - - Eklendi - - -

Pardon hangi şirketin sayesinde?

15097

15097

Üye
Nokiayi hayatimda sadece bi lere sevdim. Onda da kisa sureligine c601 vardi. Arkadasin android diye ustun gozuyle baktigim ace si baktim fruit ninjayi bile kasiyo. O zaman dedim benim telefon yine iyiymis diye. Ve suan sevmiyorum. Pis nokia cirkin nokia.
bırak fruit ninjayı temple runda bile kasıyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İnşallah Microsoft satın almaz ama alırsa da sorun olmaz. Çünkü artık kendi sistemini taşıyor yeni cihazları :ehe

badmus

badmus

Üye
onu bunu birakinda wp8 li tabletleri hic dusunemiyorum. zaten wp'nin tabletlere uyacagini dusunmuyorum

badmus

badmus

Üye

Evet ya microsoft tabletlere kullanmak için win8 yapmıştı :hmmm

bilmiyorum ama ios ve android , tabletlerde bi klasik. yani dusunemiyorum. uygulama konusunda sınırlı bi isletim sistemi.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Microsoft kendi cihazlarını yapabilirdi ama yapmadı neden?Nokia üzerinde deneyecek baktı tutuyor kendi cihazlarını bile üretir microsoft.Ama Nokia gibi bir şirketi alırsa neler olur :hmmm alamaz ama ya değilmi nokia"nında belli bir sekmentte alıcıları var :kıskıs:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tabletlerde wp8 kullanilmiyor. Windows8 ve windowsRT Var tablet surumu olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt