C6-01 Belle Refresh Modifiyeli CFW 111.040.1511 Mad Eagle Güncellendi [27-09-2012]

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar seçeneklerden otomatik başlata ekle diyin çalışıyor.

doctorrr

doctorrr

Üye
arkadaşlar seçeneklerden otomatik başlata ekle diyin çalışıyor.
evet bende rompatcher eskisinden daha iyi çalışıyor :D otomatik başlata ekle diyosun eskiden kapatıp açtığında yeşil yeşil parlamazdı şimdi parlıyor sistem dosyalarına erişebiliyorum sıkıntı yok :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
bu madnessin cfwler için yaptığı ful cfw

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye

evet bende rompatcher eskisinden daha iyi çalışıyor :D otomatik başlata ekle diyosun eskiden kapatıp açtığında yeşil yeşil parlamazdı şimdi parlıyor sistem dosyalarına erişebiliyorum sıkıntı yok :D

otomatik başlata ekle desemde telefonu açınca yamayı yine aktif etmek gerekiyo bnde anlamadım gitti

- - - Eklendi - - -

bu madnessin cfwler için yaptığı ful cfw

nası yani?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi

seçili olanı kurdum

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
tamm da açılışta başlamıyo işte.bi çözümü varmı?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
tamm da açılışta başlamıyo işte.bi çözümü varmı?

rompatcheri hackte kullanırdım hiç işim olmaz normalde hack zaten yazılımda var rompatcheri atmıcaktım bile ama isterler diye attım. Ben kapatıp açtım hala aktifti gerçi ama :hmmm

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye

rompatcheri hackte kullanırdım hiç işim olmaz normalde hack zaten yazılımda var rompatcheri atmıcaktım bile ama isterler diye attım. Ben kapatıp açtım hala aktifti gerçi ama :hmmm

sende ne fazla bende ne eksik acaba :hmmm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi

sende ne fazla bende ne eksik acaba :hmmm

eksik fazla yok dostum dediğim gibi rompatcherle pek işim olmuyor belki bendede öyledir ayrıca bende paylaştığımı yükledim kendime sizinkinden farklı değil yani hatta daha bugün flaşladım fp2 klavyesi üzerinde çalıştım 5 kere flaş attım bugün en sonunu bunu flaşladım.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye

eksik fazla yok dostum dediğim gibi rompatcherle pek işim olmuyor belki bendede öyledir ayrıca bende paylaştığımı yükledim kendime sizinkinden farklı değil yani hatta daha bugün flaşladım fp2 klavyesi üzerinde çalıştım 5 kere flaş attım bugün en sonunu bunu flaşladım.

telefonu kapatıp açtığında sende aktif gözüküyo yani öylemi

tempestshine

tempestshine

Üye
Aslında bunu yükleyebilirim :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
tempestshine

tempestshine

Üye
Belle Refresh'i bu hale getirebildiysen iyi olmuş.Benim hoşuma gitti.Eninde sonunda Refresh yüklemek zorunda kalacağım :( onun yerine bunu yüklerim bende :D

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye

yeşil olunca açık oluyor sanırım ama aktifleştirmek zor değil dostum

- - - Eklendi - - -

beğendiysen yükle tabi :)

zor değilde insan unutuyo işte.onun dışında sıkıntı yok ama eline sağlık :oke:

- - - Eklendi - - -

Belle Refresh'i bu hale getirebildiysen iyi olmuş.Benim hoşuma gitti.Eninde sonunda Refresh yüklemek zorunda kalacağım :( onun yerine bunu yüklerim bende :D

yükle bence :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi

dostum zaten refresh biraz uyuz bir güncelleme oldu biliyorsun bende bekledim biraz ne eksik ne fazla topladım böyle birşey yaptım. Orjinali tam bir baş belası hacki var metin saatini değiştirmesi var modları uygulaması var bilmem ne uğraşılmaz onla emin ol belle ondan iyidir yüklediğine değmez tarayıcıda iyileştirme yapmışlar o da bazen bataryayı çıkarmak gerekiyor.

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
o değilde fp2 klavyesi süper ya

doctorrr

doctorrr

Üye
beyler hafta başı belco cfw çıkaracak haberiniz olsun :kac:

mah23442344

Üye
mad eagle şunu n8 için de çıkartsan patlama yapar valla :D :D

Üst Alt