evet bende rompatcher eskisinden daha iyi çalışıyorarkadaşlar seçeneklerden otomatik başlata ekle diyin çalışıyor.
otomatik başlata ekle diyosun eskiden kapatıp açtığında yeşil yeşil parlamazdı şimdi parlıyor sistem dosyalarına erişebiliyorum sıkıntı yok 
arkadaşlar seçeneklerden otomatik başlata ekle diyin çalışıyor.
evet bende rompatcher eskisinden daha iyi çalışıyorotomatik başlata ekle diyosun eskiden kapatıp açtığında yeşil yeşil parlamazdı şimdi parlıyor sistem dosyalarına erişebiliyorum sıkıntı yok
![]()
bu madnessin cfwler için yaptığı ful cfw
tamm da açılışta başlamıyo işte.bi çözümü varmı?

rompatcheri hackte kullanırdım hiç işim olmaz normalde hack zaten yazılımda var rompatcheri atmıcaktım bile ama isterler diye attım. Ben kapatıp açtım hala aktifti gerçi ama![]()

sende ne fazla bende ne eksik acaba![]()
eksik fazla yok dostum dediğim gibi rompatcherle pek işim olmuyor belki bendede öyledir ayrıca bende paylaştığımı yükledim kendime sizinkinden farklı değil yani hatta daha bugün flaşladım fp2 klavyesi üzerinde çalıştım 5 kere flaş attım bugün en sonunu bunu flaşladım.
telefonu kapatıp açtığında sende aktif gözüküyo yani öylemi
Aslında bunu yükleyebilirim![]()

yeşil olunca açık oluyor sanırım ama aktifleştirmek zor değil dostum
- - - Eklendi - - -
beğendiysen yükle tabi![]()

Belle Refresh'i bu hale getirebildiysen iyi olmuş.Benim hoşuma gitti.Eninde sonunda Refresh yüklemek zorunda kalacağımonun yerine bunu yüklerim bende
![]()

Belle Refresh'i bu hale getirebildiysen iyi olmuş.Benim hoşuma gitti.Eninde sonunda Refresh yüklemek zorunda kalacağımonun yerine bunu yüklerim bende
![]()
mad eagle şunu n8 için de çıkartsan patlama yapar valla![]()
![]()