Nokia'nın yeni oyuncağı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Nokia'nın yeni oyuncağı.
CEO Stephen Elop'un ima ettiği kadarıyla Nokia, yakın zamanda bir Windows 8 tableti çıkarmaya hazırlanıyor.

Yeni Windows Phone 8 telefonu Nokia Lumia 920'nin ihtişamlı tanıtımından sonra gazetecilerin sorularını cevaplayan Elop, Nokia tablet cihazları hakkındaki bir soruya şöyle cevap verdi: "[Tablet pazarına] herhangi bir ürün sunacağımıza dair bir plan açıklamadık. Ama insanların bugün istediği dijital deneyimin birden fazla cihazı kapsadığı çok açık. Nokia'nın bu alandaki mobil gücü şu anda dikkatle değerlendirdiğimiz bir konu. Burada gerçek bir fırsat görüyoruz."

Elop soruyu ustaca atlatmış olabilir ama cevabında satır aralarında verdiği mesajın ne olduğu açık. Nokia CEO'su "değerlendirmek" derken muhtemelen "prototip çalışmaları"nı kastediyor. Nokia geçmişte tablet formuna büyük ilgi göstermişti ama Meego tabletleri ne yazık ki hayata geçmemişti.

Windows Phone 8 ortaklığı hızını almışken Windows 8'li bir tabletin üretilmesi, Elop'un "birden fazla cihazı kapsayan" hedefinde muhtemelen sıradaki adım olacak.

Kaynak:chip

Epple

Epple

Üye
Nokia diyosa inanmam.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Şu elop'un ismini çok duymaya başladım :ehe

avcitalip

avcitalip

Üye
nokia'ya güvenim kalmadı :ağlarım:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Yaparlar:)

amcalu1

amcalu1

Üye
Vaio duo 11 tek geçerim

15097

15097

Üye
Bir şeyler seziyorum :huhu:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk: şu dil altı bakla'lardan usandırdı bizi yahu.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:hmmm

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Güzel atlatmış elop:)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Nokia ve Tablet pazarı mııı? :) kulağa hoş geliyo ama Meego'ya yaptığı gibi yarıda bırakmayıp, pazardaki tabletlerle kapışacak bişey yapar ve bir de tasarımını öttürürse ohooo değmeyin Elop'un keyfine :D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Sanırım Nokia, Microsoft'un himayesine giriyor artık :hmmm Microsoft Nokia'yı satın alırsa şaşmam.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Nokia ve Tablet pazarı mııı? :) kulağa hoş geliyo ama Meego'ya yaptığı gibi yarıda bırakmayıp, pazardaki tabletlerle kapışacak bişey yapar ve bir de tasarımını öttürürse ohooo değmeyin Elop'un keyfine :D

Inşallah dediğin gibi olur.

15097

15097

Üye
Nokia'nın sorunu dengesizlik bence :) Bir anda karar verip bir anda verdiği kararı değiştirebiliyor :kıskıs:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt