DailyMobile de Dikkatimi Çeken Bir Mod

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mgg44

mgg44

Üye
    Konu Sahibi
DailyMobile de Dikkatimi Çeken Bir Mod
Daily Mobile sitesinde gezinirken bu yazı dikkatimi çekti sizinle paylaşmak istedim..

Başlık Modded CPU and GPU for All Belle (A.K.A Battery Saver/Extender Mod)

Instructions:

1. Extract the 10283344.txt file and drop it in rofsx:\Private\10202be9

2. Replace if needed.

3. Update your firmware. (No need to refurbish, just update using phoenix)

4. You can also drop it in C:\Private\10202be9
(It doesn't work from C in Belle Refresh or fp1, it should be in rom)

Uses:

1. Better battery life.

2. Phone will be faster.

3. Better performance in Games and Apps.

My Personal Use: With this mod I get an average use of 12-16 Hours on my 808.
I have the phone on 3g and data is continuously on.

Çeviri Google Translate

Tüm Belle (AKA Pil Tasarrufu / Extender Mod) için Modded CPU ve GPU

Talimatlar:

1. 10283344.txt dosya ayıkla ve rofsx içine düşmesi: \ Private \ 10202be9

2. Gerekirse değiştirin.

3. Sizin yazılımını güncelleyin. (Sadece phoenix kullanarak güncellemek, yenilemek gerekiyor yok)

4. \ Private \ 10202be9: Ayrıca C bırakabilirsiniz
(Bu Belle Yenile veya FP1 C çalışmıyor, o rom olmalıdır)

Kullanım Alanları:

1. Daha uzun pil ömrü.

2. Telefon daha hızlı olacaktır.

3. Oyunlar ve Apps Daha iyi performans.

Benim Kişisel Kullanımlar: Bu mod ile benim 808 üzerinde 12-16 saat ortalama kullanıma olsun.
Ben 3g telefonu var ve veri sürekli olarak açıktır.

Sanırım rofsx dosyasının içinde bulunan private/10202be9 klasörünün içindeki 10283344.txt dosyasını çıkarıp kaydedip phoenix ile yazılım güncelleme yapmamız isteniyor refurbish in üstündeki seçenek ile yazılım yenileme olan değil yani refurbish değil.4.adımı tam anlıyamadım ama sanırım güncelleme yaptıktan sonra telefon hafızasından c: private/10202be9 dosyasına çıkardığınız dosyayı oraya eklememiz isteniyor...sonuç olarak daha uzun pil ömrü telefonun daha hızlı olacağı ve uygulama ve oyun performansında artış olacağı yazmış ne kadar doğru bilmiyorum denemek lazım sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar buyrun...Yararlı olduysak Teşekkürü Haketmişizdir umarım...

u_cosar

u_cosar

Üye
belle refresh olduğum için ban aolmaz ama güzel bir şeye benziyor zaten phoenix ile sadece rofs 2 telefona yazılım güncelleme olarak atarsak telefonumuzdaki veriler uygulaamalar filan silinmez ama bildiğim kadarı ile sadece rofs 2 de geçerli bunu anlatmaya çalışmış

haqanguven

haqanguven

Üye
belle refreshtede çalışır.
CPU ve GPU düzenlemiş. Ve test etmiş. Hız tatmin edici 16 saatte şarjı gidiyomuş. Ben denedim bunu daha önce güzel ama ben kendi düzenlediğimi kullanıyorum.

u_cosar

u_cosar

Üye
belle refreshtede çalışır.
CPU ve GPU düzenlemiş. Ve test etmiş. Hız tatmin edici 16 saatte şarjı gidiyomuş. Ben denedim bunu daha önce güzel ama ben kendi düzenlediğimi kullanıyorum.

refresh te çalışır diyorsan hemen kendi telefonuma atıp deniyorum :)

u_cosar

u_cosar

Üye
attım sonucu bir kaç gün içinde belli olur

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
İyi de oraya yazan arkadaş demiş ki "Belle refresh ve fp1 de çalışmaz". 808 Fp1 ile gelmiyor mu standart olarak?
Ayrıca bu yapılan işlem forumda Madness ın modları arasında var. Olmayan birşey değil ama siz yeni denk gelmişsiniz.

haqanguven

haqanguven

Üye
İyi de oraya yazan arkadaş demiş ki "Belle refresh ve fp1 de çalışmaz". 808 Fp1 ile gelmiyor mu standart olarak?
Ayrıca bu yapılan işlem forumda Madness ın modları arasında var. Olmayan birşey değil ama siz yeni denk gelmişsiniz.
bu dosyayı aç belle refreshdeki aynı dosyayıda aç aradaki fark sadece değerlerin değiştiğini görüceksin yani çalışır..

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

bu dosyayı aç belle refreshdeki aynı dosyayıda aç aradaki fark sadece değerlerin değiştiğini görüceksin yani çalışır..

Ben çalışmaz demiyorum elemanın refresh ve fp1 de çalışmaz demesi ve 808 de güzel çalışıyor laflarındaki tezatı söylüyorum. Yoksa o dosyanın düzenlenmesiyle yapılan modların mevcut olduğunu ben de söyledim yukarıda.

haqanguven

haqanguven

Üye

Ben çalışmaz demiyorum elemanın refresh ve fp1 de çalışmaz demesi ve 808 de güzel çalışıyor laflarındaki tezatı söylüyorum. Yoksa o dosyanın düzenlenmesiyle yapılan modların mevcut olduğunu ben de söyledim yukarıda.
sonuçta ordaki değerler yazılımı etkiliyor...
o neden öyle bi açıklama yapmış tartışılır tabi..
en iyisi deneyip öğrenmektir.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt