işte ilk Oyunum Olan KOMANDO'dan KISA BİR VİDEO.Sizce Nasıl.

Sponsorlu Bağlantılar

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
Gerekirse bu cihazlarda oyunları tek tek denicem sorun çıkaran cihazlardaki hataları gideririz inşallah onlarada uyumlu hale getiririz kardeşim. Sonuçta ovi ye,ye de konucak bbu ouynlar sorunlu olmasını istemem

- - - Eklendi - - -

Arkadaş azimle birşey yapan birşey yaparmış ya. Helal olsun :) Azminden dolayı kutlarım. Başarılarının devamını dilerim
eyvallah gardaşım.sagol

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Süper gözüküyor counter gibi bu işi biliyosun :D

MaxipmaN

Üye
beleş olmayacak mı yani?

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
tabiki maxicep üyelerine ücretsiz olucak kardeş. ;)

htmy

htmy

Üye
ellerine sağlık. taslak hali iyi görünüyor. hareket kontrolleri nasıl olacak. dokunmatik ekranda biraz sıkıntılı oluyor. sensörler falan etkili olacak mı? kolay gelsin

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
ellerine sağlık. taslak hali iyi görünüyor. hareket kontrolleri nasıl olacak. dokunmatik ekranda biraz sıkıntılı oluyor. sensörler falan etkili olacak mı? kolay gelsin

oynanış şekli ve kontrol stili hero od sparta oyunuyla aynı şimdilik bunu söyleyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: htmy

NDMSZGN

Üye
Tebrik ederim taslak güzel duruyor. Sadece tahmin ettiğin boyutlarda bu oyunu bitirebileceğini zannetmediğimi söylemeliyim

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
Tebrik ederim taslak güzel duruyor. Sadece tahmin ettiğin boyutlarda bu oyunu bitirebileceğini zannetmediğimi söylemeliyim
sonuçta tahmin ama ziyanı yok elimden geldiği kadar bişeyler yapıyorum dur bakalım oyunun bitmesine yakın boyutu belli olmaya başlar.

• Beğen
Tepkiler: htmy
@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Gayet basarili kardesim. Ben cok begendim gameloft oyunlarin cogundan iyi bence ;)

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
Gayet basarili kardesim. Ben cok begendim gameloft oyunlarin cogundan iyi bence ;)

sagol kardeşim.elimden geldiği kadar zaman ayırmaya çalışıyorum günde en bi 5 saatimi sırf buna veriyorum bi yandanda iş var.en iyisini yapmaya çalışıyorum.

asrabi

asrabi

Üye
Başarılar süper bi proje :)

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
Vaay harika gözüküyo, oyun olmasa bile azminden dolayı alkışı hakettin gerçekten :alkis

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
sagol kardeşim.

MaxipmaN

Üye
adamları zor vuruyon :D kasıyo mu

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
programdan dolayı o kasma videoyu çekerken arka planda 3 program çalışıyordu.normal yani.

Dimi3

Dimi3

Üye
Uğraşmaya değmez :good:

Öncelikle videoyu çok beğendim bir amatöre göre gayet profesyonelce çalışma olmuş.. Mapler eklendikçe yeni videolar bekliyoruz.. Kısacası gerçekten muazzam.. Ancak yanlış anlama ama benim de içimde bir kuşku var.. Symbian için başlanmış ve yarıda bırakılmış çoğu büyük proje gibi bu da duraksayacakmış gibi hissediyorum, öyle olacak demiyorum ama hissediyorum ki bir Symbian kullanıcısı için umutsuzluk kaçınılmaz birşey.. Umarım zincirleri kırabilen kişi sen olursun.. Başarılar, tüm Maxicep ailesi ve şahsım adına yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Kolay gelsin :good:

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
tek kelimeyle muhtesem...!!!

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
Uğraşmaya değmez :good:

Öncelikle videoyu çok beğendim bir amatöre göre gayet profesyonelce çalışma olmuş.. Mapler eklendikçe yeni videolar bekliyoruz.. Kısacası gerçekten muazzam.. Ancak yanlış anlama ama benim de içimde bir kuşku var.. Symbian için başlanmış ve yarıda bırakılmış çoğu büyük proje gibi bu da duraksayacakmış gibi hissediyorum, öyle olacak demiyorum ama hissediyorum ki bir Symbian kullanıcısı için umutsuzluk kaçınılmaz birşey.. Umarım zincirleri kırabilen kişi sen olursun.. Başarılar, tüm Maxicep ailesi ve şahsım adına yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Kolay gelsin :good:

sagol kardeşim ve yarı bırakmak gibi niyetim olamaz ayrıca inan oyun yapmak zor olsada bana gurur veriyor sonuçta Türk oyunu ve symbianın ilk rpg tarzı oyunu olacak.ben şuan oyunu yaparken bile büyük keyif alıyorum artık oyunu oynarkende bayılırız heralde.saygılar

aslankaplants

aslankaplants

Üye
çok güzel olmuş
adamlar ölse daha güzel olur :)
ama taslak bu sabırsızlıkla bekliyorum

Üst Alt