Açılan bu tür konularla ilgili!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Açılan bu tür konularla ilgili!!!
Adamın biri chevrolet in işareti haç işaretine benziyor diye almayın diyor diğeri bütün firmaların adını israil firması diye yazmış(nokia ve carfour da vardı :D) Millet bilmeden araştırmadan konu açıyor tamam şu kürt markası olan sigarada aynı fikirdeyim zaten sigara içmem lütfen arkadaşlar sadece dinin yolundan değil Atatürk'ün, mantığın, bilimin yolundan gidelim!!!!!!!!!!!!

Ve bu konuları açan arkadaşlara şunu sölemek istiyorum: KARADENİZ İNSANIYIM, DİNSİZ DEĞİLİM, TAMAMEN BİR MİLLİYETÇİYİM!!!!!!!!!!!

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Okumadım bile :D

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
sana tamamen katılıyorum :oke:

ibrother

ibrother

Üye
aha biri bana kizmiş :(

codblackops2

codblackops2

Üye
Adamın biri chevrolet in işareti haç işaretine benziyor diye almayın diyor diğeri bütün firmaların adını israil firması diye yazmış(nokia ve carfour da vardı :D) Millet bilmeden araştırmadan konu açıyor tamam şu kürt markası olan sigarada aynı fikirdeyim zaten sigara içmem lütfen arkadaşlar
sadece dinin yolundan değil Atatürk'ün, mantığın, bilimin yolundan gidelim!!!!!!!!!!!!

Ve bu konuları açan arkadaşlara şunu sölemek istiyorum: KARADENİZ İNSANIYIM, DİNSİZ DEĞİLİM, TAMAMEN BİR MİLLİYETÇİYİM!!!!!!!!!!!

kırmızıyla gösterdiğin yer hariç diğer yerlere katılıyorum :islik

ismail

ismail

Üye
sadece din değil,
dinin önderliğinde bilimin ve atatürkün mantığının yolundan gidelilm :oke:

ismail

ismail

Üye

Niye Mantığın yolundan gitmek sana mantıksız mı geliyor ?

Sen anlamazsın sanırım.
Şimdi arkadaş anlatcak ayetlerle örnekler vercek falan ben uğraşmam ama o anlatır sen gene anlamamk için bi sebep bulursun

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi

din yolunda ilerleme kadar mantıklı birşey olmadığına göre sorun nedir?
"sadece" din yolunda gidenleri gördük insan müslüman olduğu kadar da modern olmalı adamlar uzatmış sakalı geziolar

ismail

ismail

Üye

"sadece" din yolunda gidenleri gördük insan müslüman olduğu kadar da modern olmalı adamlar uzatmış sakalı geziolar

Sakal uzatmak sünnet olan bir davranıştır.
Ama aşırı olmıcak tabikide

Black-killing

Black-killing

Üye
Ben size dinden dönün mantıkla ilerleyin demiyorum 2 sini aynı anda yapamıyor musunuz ?
Dininize bağlı fakat modern gelişmiş biri olmak aynı anda olmayacak şey mi sizce ?

Türe

Türe

Üye
Din degil bilim yolunu izleyin diyince bir an karsimda Celal hoca var sandim :hmmm (Kendisi jeolog ve cok koyu bir ateist-darwincidir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...