Açılan bu tür konularla ilgili!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi

Burda ne demek istediğini anlamadım ben niye anlamamak için sebep bulayım ki ?

- - - Eklendi - - -

Anlamamak için direniyorsun sanırım böyle cevap verince sinirleniyorum sana ben din yanlış yol mu dedim kardeşim nasıl bir cevap bu adamı hasta ediyorsunuz ya
arkadaş imamatip öğrencisi

- - - Eklendi - - -

bu konuyu kapattırcam anladım forumun nasıl bir inancının olduğunu anladım şunu söyliyim siz şuan atatürk sayesinde bu forumda varsınız veeee bu kafayla ülke gelişemez ben mesela hollandada hiç pazar günü kiliseye giden görmedim herkes için ülkesinin gelişmesi önemli ve beni dinsiz sanmayın pakistandaki aşırı dincilerden farkınız yok

- - - Eklendi - - -

geçen gün duvara resim asmakla ilgili 20 sayfa tartışıldı sevdiklerimin resmini asmak günahmı söyleyin

doctorrr

doctorrr

Üye
abi ben harbiden sevmiyorum bu goygoyları kim neye inanırsa inansın ideolojisinden falan banane! eğer o fikirler insanlara zarar vermeye başlıyorsa zahiyat artıyorsa 'hooop, dur' denmesi lazım. Biz ki dün daha kapının önünde oynayan veletler kalkıp saçma birkatım fikirler uğruna birbirimize giriyoruz...ne insanları yargılamaya nede onlara fikirlerimizi empoze etmeye hakkımız var. aynı şekilde din mevzusundada öyle ve ben bu din mevzusunun böyle ağdalaştırılmasına da karşıyım çünkü bu dinden soğutur, şöyle ki yumak gibi sakal bırakan kendine deyim yerindeyse 'taptıran' hocalarada karşıyım, kendi soyundan olmayanları içlerine kabul etmeyen tuhaf ritüelleri olan 'museviliğide' karşıyım... yukarda yüksek sesle heavy metal dinleyen bi' komşumada aynı şekilde kızarım ilahi dinleyen komşumada...ya arkadaş ben ilahi sevmiyorum o ne öyle diyince 'sus lan çarpılacaksın!' diyen arkadaşlarım var..bu gerçekten acınacak bir durum... aynı şekilde her fırsatta islamı kötüleyen islamla alay eden ergen ruhlu ateist arkadaşlarımda var..ve hepsinden de tiksiniyorum ve onlara acıyorum...ama hiçbirinede 'ne diyosun kardeşim sen' demedim o onun fikridir değiştiremem müdahale etmeye hakkım yok!...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Konu yine -yeniden- her zaman olduğu gibi ana parçadan bağımsızlaştı.
Yorumların hepsini tek tek okudum.Ve gerçekten bazılarınızın LAF tan öteye geçmediğini farkettim.Bu kadar sorumsuzluk boşboğazlık olmaz.Değerlerimize sahip çıkalım,bilmediklerimizi öğrenelim.

• Beğen
Tepkiler: anılbaran ve minoo
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...