Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Ereinion

Üye
Home tuşuna bastıgımda ışık geç yanıyor demişsiniz ; herhalde ekran koruyucusunun devreye geç girmesinden bahsediyorsunuz! Svoice programı açıksa ; programı kapatın ;) göreceksiniz telefon menu tuşuna basıldığında daha hızlı tepki verecektir.....

maalesef onu ilk telefonu aldıgımda bu forumda gorup kapatmıstım yine de kasmalar mevcut :)

helltr

helltr

Üye
Merhabalar, S3 ciler,

Forumda ki yazılarınızı son 1 haftadır dışardan okumaktayım. İzlediğim kadarıyla hepiniz bu cihazdan memnunsunuz..Ben bir htc senseci olarak aranızdayım ve cihazımı üst model ile değiştirme zamanının geldiğini düşünüyorum. Aslında bir htc kullanıcısı olarak samsung cihazına geçiş sürecinde bir takım araştırmalar yapmaktayım. bu tip araştırmaları eminim ki sizlerde bilgileriniz çerçevesinde yapmışsınızdır. Etrafta olumlu ve olumsuz yönden inanılmaz kafa karıştırıcı bilgiler dolaşmakta. Dolayısıyla bilgi kirliliği de aynı şekilde çok olmakta. Bu cihaz hakkında konuşulan olumsuz yorumlardan ortaya çıkansa cihazın tam testlerinin yapılmadan hızlı bir şekilde piyasaya çıkmış olması yönünde..Tabi bizler genelde olumsuzluğu baz aldığımız için olumlu görüşler birden silinip gidiyor. Sanırım buda alıcı olarak güvensizliği ortaya çıkarıyor. Güvensiz bir toplum mu olduk acaba diyede düşünüyorum. Evet bu cihazın fiyatıda öyle ufak tefek değil aldığımız zamanda buna değmesini ve alır almaz moral bozucu süprizlerlede karşılaşmayı kimse istemez hani..Şimdi endişelerimin bir kısmıda cihazın sağlamlığı. Öyle ya elden kayıp düşmesi (tabi basit düşmlerden bahsediyorum) ekranının htc ye nazaran çok daha kolay kırılması çatlaması ve bunun da maliyetinin yüksek olması..Ve yazılımsal diye tabir edilen sorunlar sesin karşıya net gitmemesi yada arandığı zaman cihazın çalmaması yada cevapsız aramalarda ki ekrandaki simgenin kaybolmaması gibi sorunlar..Burası samsung galaxy s3 grubu olduğunu düşünecek olursak sizlerden karşılaşabileceğim sorunları ve bunların çözümsel yanıtları hakkında objektif bilgi rica ediyorum. Vereceğiniz cevaplar benim için karar aşamamda ki sonucu belirleyecek olup ilgili arkadaşların verecekleri cevaplara şimdiden sonsuz teşekkür ediyorum.
Saygılar,

ben gayet memnunum arkadaşım . htc den daha iyi oldugu tarafsız testler tarafından ortaya kondu zaten. hatta taraflı. testlerde bile htc den daha iyi oldugu ortaya çıktı. bazı arkadaşlar tasarimi felan beğenmemiş ama bence gayet hoş.benim açımdan tek kötü yani devasa elleri olan ben bile büyük ekrandan dolayı tek elle kullanım da zorlaniyorum. ekranı da cami da gayet kaliteli gorilla glass 2 kullanılıyor. gayet sağlam için rahat olsun. son olarak yazılımla zaman zaman gecikmeler olabilmek te ancak optimizasyonu kisa süre içinde yapılacaktır .jb güncellemesi ile . pil performansı da htc ye fark atar. bende eski bir htc kullanicisiyim.eğer daha spesifik soruların olursa onlardan acik yüreklilikle cevap verebilirim.

• Beğen
Tepkiler: nevvol
nevvol

nevvol

Üye
ben gayet memnunum arkadaşım . htc den daha iyi oldugu tarafsız testler tarafından ortaya kondu zaten. hatta taraflı. testlerde bile htc den daha iyi oldugu ortaya çıktı. bazı arkadaşlar tasarimi felan beğenmemiş ama bence gayet hoş.benim açımdan tek kötü yani devasa elleri olan ben bile büyük ekrandan dolayı tek elle kullanım da zorlaniyorum. ekranı da cami da gayet kaliteli gorilla glass 2 kullanılıyor. gayet sağlam için rahat olsun. son olarak yazılımla zaman zaman gecikmeler olabilmek te ancak optimizasyonu kisa süre içinde yapılacaktır .jb güncellemesi ile . pil performansı da htc ye fark atar. bende eski bir htc kullanicisiyim.eğer daha spesifik soruların olursa onlardan acik yüreklilikle cevap verebilirim.

çok teşekkür ederim ilginize, ben şu an yurt dışındayım ve cihazı buradan almak üzereyim. ama yazımda dediğim gibi sesin karşıya gitmemesi yahut sesin az kişiye gelmesi cihazda cevapsız arama simgesinin ekrandan silinmemesi gibi olumsuz yorumlarla karşılaştım. Yurt dışından alacağım içinde bu tip sıkıntılarda Türkiyeye döndüğümde ki bir kaç haftaya kadar yurda dönüş yapacağım işte o zaman nice olur halim diye takılıp kaldım :) Bunun yanısıra elektronik malzemeler alınırken şans faktörünün de önemli olduğununda bilincindeyim..Yani uzun sözün kısası bu cihaza sahip olurum ama majör sorunlarla karşılaşırmıyım? evet karşılaşma olasılığım varsa bunlar ne olabilir? ve çözümlerini bulabilirmiyim biraz buna takılmış durumdayım ilginize tekrardan teşekkür ederim
saygılar,

erkin2503

Üye
maalesef onu ilk telefonu aldıgımda bu forumda gorup kapatmıstım yine de kasmalar mevcut :)

ayarlar/geliştirici seçenekleri etkinlikleri saklama tikini kaldır arkaplan işlemlerini sınırla standart olsun

Ereinion

Üye
ayarlar/geliştirici seçenekleri etkinlikleri saklama tikini kaldır arkaplan işlemlerini sınırla standart olsun

aynen dediğiniz gibi bendeki ayarlarda. Tavsiye edebileceğiniz bir oyun ve e-kitap uygulaması varmıdır?

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
aynen dediğiniz gibi bendeki ayarlarda. Tavsiye edebileceğiniz bir oyun ve e-kitap uygulaması varmıdır?

E kitap programı olarak moon reader programını tavsiye ederim;) yalnız kitapları epub formatına çevirip okursanız daha iyi olur.oyun olarak ; virtual tenis , modern combat 3 , dead triger ; real racing 2 (su ana kadar oynadığım en iyi araba oyunu) ve where is my water oyunlarını tavsiye ederim....

seyyahao

Üye
harikasn arkadasm:) gayet güzel açıklama ve son derece mantıklı.. tesekkrler

Ereinion

Üye
E kitap programı olarak moon reader programını tavsiye ederim;) yalnız kitapları epub formatına çevirip okursanız daha iyi olur.oyun olarak ; virtual tenis , modern combat 3 , dead triger ; real racing 2 (su ana kadar oynadığım en iyi araba oyunu) ve where is my water oyunlarını tavsiye ederim....

Cevabiniz icin cok tesekkur ederim virtual tennisi bende bugun gormustum aklimdaydi tavsiyelerinizi yuklicem yalniz bu moon reader sadece program biz kitaplari bulup ayrica yuklemelimiuiz anladigim kadariyla? Cevirmek icin bir prog vs varmi yoksa ilkel windows yontemleriylemi bu konuda acemiyim kusura bakmayin cok soru soruyorum

omursevim

omursevim

Üye
arkadaşlar ban bi güncelleme gelmiş Jelly ben. İlk haber ben den müjde olsun.
Ama bunu nasıl yüklemeleyim . Herhangi bir veri kaybı yaşarmıyım. Güncelleme kaç mbyt. Bilgisi olan varmı. İyi akşamlar.///Arkadaşlar kimse ciddiye almasını bu mesajı güncelleme geldi zannettim gaza geldim ve attım bu mesajı. Doğru bir konu değil pardon.

foreverthe

foreverthe

Üye
Arkadaşlar inşallah Allah izin verirse 2 güne S3'ümü alıcam. Sizce hangi rengini alayım ve 32 gb olanı yeter mi ? Hafıza kartı kullanmayı düşünmüyorum. Oyunlar, müzikler, fotoğraflar dahili hafızada olsa zamanla kasma olur mu? İyi geceler , iyi forumlar.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Cevabiniz icin cok tesekkur ederim virtual tennisi bende bugun gormustum aklimdaydi tavsiyelerinizi yuklicem yalniz bu moon reader sadece program biz kitaplari bulup ayrica yuklemelimiuiz anladigim kadariyla? Cevirmek icin bir prog vs varmi yoksa ilkel windows yontemleriylemi bu konuda acemiyim kusura bakmayin cok soru soruyorum

Google dan epub kitapları diye aratırsanız eğer , turkce olarak fazla olmasada baya bir kitap bulabilirsiniz ;) yada elinizde txt ve pdf tarzında kitaplar var ise ; gene google aracılığıyla epub cevirici programlara ulasmanız mümkün;)

Not: kardeşim kusuruma bakma anca foruma girip yazabildim.....

gncpls06

Üye
Beni de ekleyebilirsin 16gb mavi

xetec

Üye
arkadaşlar benide ekleyebilirseniz sevinirim

Ereinion

Üye
Portios cok tesekkur ederim cevap icin
Yanliz virtual tennis challange in saglam apk linki yok hicbiryerde elinizde varmi acaba ? Hepsi silinmis kimisi reklam falan. Ps3de de en sevdigim oyunlardandi kendisi ama icimde kaldi:)

eminde

eminde

Üye
Arkadaşlar inşallah Allah izin verirse 2 güne S3'ümü alıcam. Sizce hangi rengini alayım ve 32 gb olanı yeter mi ? Hafıza kartı kullanmayı düşünmüyorum. Oyunlar, müzikler, fotoğraflar dahili hafızada olsa zamanla kasma olur mu? İyi geceler , iyi forumlar.[/QUOTE hüseyin kardeş hiç düşünmeden beyaz alabilir sin hem diğer aksesuarlarla uyumu açısından hem de şık lık bakımından mavi ye fark atar

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Portios cok tesekkur ederim cevap icin
Yanliz virtual tennis challange in saglam apk linki yok hicbiryerde elinizde varmi acaba ? Hepsi silinmis kimisi reklam falan. Ps3de de en sevdigim oyunlardandi kendisi ama icimde kaldi:)
Buyur kardeşim sağlam link ;)

http://www.maxicep.com/android-oyun/virtual-tennis-sony-xperia-s-v2-0-a-657133.html

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar inşallah Allah izin verirse 2 güne S3'ümü alıcam. Sizce hangi rengini alayım ve 32 gb olanı yeter mi ? Hafıza kartı kullanmayı düşünmüyorum. Oyunlar, müzikler, fotoğraflar dahili hafızada olsa zamanla kasma olur mu? İyi geceler , iyi forumlar.[/QUOTE hüseyin kardeş hiç düşünmeden beyaz alabilir sin hem diğer aksesuarlarla uyumu açısından hem de şık lık bakımından mavi ye fark atar

bir mavi s3 kullanıcısı olarak; ne beyaz ne mavi en güzeli kahverengi :ehe diyorum ;) arkadaş o nasıl bir renk öyle her tarafından asalet akıyor! eğer bir iki ay bekleyebilirsen bence kahverengi al!

foreverthe

foreverthe

Üye

gizhan

Üye
Benide ekleyebilirsiniz arkadaşlar bende beyaz 16 gb aldım... ( Bide bi sorum olcak bende operatorun ismi yazmıyo onu nasıl yapıcam bulamadım bi turlu)

blackbatuhan

Üye
arkadaşlar ben telefonuma gta 3 , temple run ve temple run brave oyunlarını indirdim. fakat bu 3 oyunda takılma yaşanıyor. temple runu play.google den indirdim. gta 3 ve brave yi ise apk olarak indirdim ve telefonda arka planda çalışan uygulamaları silip ramide temizliyorum yinede takılıyor ufak ufak. sizce napmam lazım?

helltr

helltr

Üye
çok teşekkür ederim ilginize, ben şu an yurt dışındayım ve cihazı buradan almak üzereyim. ama yazımda dediğim gibi sesin karşıya gitmemesi yahut sesin az kişiye gelmesi cihazda cevapsız arama simgesinin ekrandan silinmemesi gibi olumsuz yorumlarla karşılaştım. Yurt dışından alacağım içinde bu tip sıkıntılarda Türkiyeye döndüğümde ki bir kaç haftaya kadar yurda dönüş yapacağım işte o zaman nice olur halim diye takılıp kaldım :) Bunun yanısıra elektronik malzemeler alınırken şans faktörünün de önemli olduğununda bilincindeyim..Yani uzun sözün kısası bu cihaza sahip olurum ama majör sorunlarla karşılaşırmıyım? evet karşılaşma olasılığım varsa bunlar ne olabilir? ve çözümlerini bulabilirmiyim biraz buna takılmış durumdayım ilginize tekrardan teşekkür ederim
saygılar,

üstad için rahat olsun bu tarz ses problemleri yasamayacagindan eminim.donanımsal açıdan üst düzey bir cihaz. dediğim gibi olsa olsa yazılımla ilgili çözülebilir sorunların olabilir ki eğer benim gibi şanslı isen bunlarda olmaz .dediğin gibi şans faktörü önemli. satın aldığın telefonu sıcağı sıcağına açıp incelemen olası sürprizlere mahal vermemek adına yapman gereken standart bir uygulama.
ekstra olarak *#0*# tuslayarak açılan menüden anında donanım testleri yapabilirsin. yani bu cihazlar üst düzey cihazlar. cep telefonunun tarihine ve bugün geldiği noktaya. bakacak olursak. ses problemleri artık tarih oldu diyebilirim.

- - - Eklendi - - -

saygılar,

üstad için rahat olsun bu tarz ses problemleri yasamayacagindan eminim.donanımsal açıdan üst düzey bir cihaz. dediğim gibi olsa olsa yazılımla ilgili çözülebilir sorunların olabilir ki eğer benim gibi şanslı isen bunlarda olmaz .dediğin gibi şans faktörü önemli. satın aldığın telefonu sıcağı sıcağına açıp incelemen olası sürprizlere mahal vermemek adına yapman gereken standart bir uygulama.
ekstra olarak *#0*# tuslayarak açılan menüden anında donanım testleri yapabilirsin. yani bu cihazlar üst düzey cihazlar. cep telefonunun tarihine ve bugün geldiği noktaya. bakacak olursak. ses problemleri artık tarih oldu diyebilirim.

Üst Alt