Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

newguard

newguard

Üye
Vay be S3 Satışları patlama yapmış. Ne oldu kılıflar geldi mi hiç yoksa samsung bizi kandırdı mı ?

geldi geldide pek hoşuma gitmedi eski flipcover kılıfımı kullanmaya devam edicem

PriveT

PriveT

Üye
Ayarlardaki ( Telefon Ayarları ) Ses bölümüne bakın orada bulursunuz cevabınızı oradaydı ama şimdi CM9 kullandığım için tam olarak cevaplayamayacağım malesef.

Tesekkurler, bakacagim.

master_sea

Üye
Haydaaaaa!!!
Facebook ve diğer 1 program bildirimleri gene yapmamaya başladı. Bu sorunu başka yaşayan var mı? geçenlerde de aynı sorunum vardı ama sonra geçti. Şimdi tekrar bildirim . android sorunumu bu? tüm bildirimler vs açık.

melevolin

melevolin

Üye
benide ekleyin lütfen galaxy s3 mermer beyazı

eminde

eminde

Üye
bildiğiniz beyaz renk eklerseniz çoğalırız

gokason

Üye
Bi istegim var istemegimiz numaralari engelleme programi var mi varsa verebilirmisinz cok acil

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
- - - Eklendi - - -

Bi istegim var istemegimiz numaralari engelleme programi var mi varsa verebilirmisinz cok acil

Programa ihtiyacın yok kardesim ; elindeki cihaz la program sız yapabilirsin ;)

Telefonun arama menüsü ne gir , oradan seçenekler - arama ayarları - arama engelleme ye gir ve engellemek istediğin numaraları oraya kaydet.
İslem tamam ;)

Ereinion

Üye
bu telefon kasma olayı sadece bende olusuyor sanırım kımse cevap vermemıs :)

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
bu telefon kasma olayı sadece bende olusuyor sanırım kımse cevap vermemıs :)

Kardeşim simdi farkettim yazını :(
Öncelikle görev yöneticisinden belleği sil yapma! Kesinlikle taskmaneger gibi programlar yükleme , taskmaneger ve bu tip programlar çalışan uygulamaları devamlı kapatır , ancak sistem de devamlı bu programlarla savaşıp arka plandaki uygulamaları açmaya çalışır ; bu da hem batarya hemde sistem ram ine gereksiz yük bindirir , bu sebebten dolayı ara ara cihazında kasmalar görmen doğal ;) ben mesela arkada çalışan hiç bir programı kapatmam bazen benim telin ram i 710 larda dolaşır buna rağmen cihazda tek bir kasma olmaz ;) mesela görev yöneticisinden belleği sil butonuna ben sadece Real Racing 2 oynarken basarım. kullandığımız bu cihazları bir pc gibi düşünelim ve en azından 2 günde bir kapatıp acalımki cihazda kendine gelsin;)

TheMadness

TheMadness

Üye
Madness benim cep telefonu kısmındaki PebbleBlue(Çakıl Mavisini) ben PB diye kısaltmıştım.Bir baktım sende öyle yapmışsın.Senin telefonda sanırsam çakılmavisi :)

Benim coktandir oyle. N8 de de dg yazmistim

danismaz61

Üye
arkadaşlar jb'de bir gelişme yok mu diğer ülkelerde yayınlandı mı bizim ülkemizde ne zaman gelecek?

SilentOne

SilentOne

Üye
daha çok var ona benim aklıma taıkılan sey su jelybean ı kiesten yükledikten sonra bişi yapmamız gerekecekmi tabi cihazda cf-root yok

nevvol

nevvol

Üye
Merhabalar, S3 ciler,

Forumda ki yazılarınızı son 1 haftadır dışardan okumaktayım. İzlediğim kadarıyla hepiniz bu cihazdan memnunsunuz..Ben bir htc senseci olarak aranızdayım ve cihazımı üst model ile değiştirme zamanının geldiğini düşünüyorum. Aslında bir htc kullanıcısı olarak samsung cihazına geçiş sürecinde bir takım araştırmalar yapmaktayım. bu tip araştırmaları eminim ki sizlerde bilgileriniz çerçevesinde yapmışsınızdır. Etrafta olumlu ve olumsuz yönden inanılmaz kafa karıştırıcı bilgiler dolaşmakta. Dolayısıyla bilgi kirliliği de aynı şekilde çok olmakta. Bu cihaz hakkında konuşulan olumsuz yorumlardan ortaya çıkansa cihazın tam testlerinin yapılmadan hızlı bir şekilde piyasaya çıkmış olması yönünde..Tabi bizler genelde olumsuzluğu baz aldığımız için olumlu görüşler birden silinip gidiyor. Sanırım buda alıcı olarak güvensizliği ortaya çıkarıyor. Güvensiz bir toplum mu olduk acaba diyede düşünüyorum. Evet bu cihazın fiyatıda öyle ufak tefek değil aldığımız zamanda buna değmesini ve alır almaz moral bozucu süprizlerlede karşılaşmayı kimse istemez hani..Şimdi endişelerimin bir kısmıda cihazın sağlamlığı. Öyle ya elden kayıp düşmesi (tabi basit düşmlerden bahsediyorum) ekranının htc ye nazaran çok daha kolay kırılması çatlaması ve bunun da maliyetinin yüksek olması..Ve yazılımsal diye tabir edilen sorunlar sesin karşıya net gitmemesi yada arandığı zaman cihazın çalmaması yada cevapsız aramalarda ki ekrandaki simgenin kaybolmaması gibi sorunlar..Burası samsung galaxy s3 grubu olduğunu düşünecek olursak sizlerden karşılaşabileceğim sorunları ve bunların çözümsel yanıtları hakkında objektif bilgi rica ediyorum. Vereceğiniz cevaplar benim için karar aşamamda ki sonucu belirleyecek olup ilgili arkadaşların verecekleri cevaplara şimdiden sonsuz teşekkür ediyorum.
Saygılar,

Ereinion

Üye
Kardeşim simdi farkettim yazını :(
Öncelikle görev yöneticisinden belleği sil yapma! Kesinlikle taskmaneger gibi programlar yükleme , taskmaneger ve bu tip programlar çalışan uygulamaları devamlı kapatır , ancak sistem de devamlı bu programlarla savaşıp arka plandaki uygulamaları açmaya çalışır ; bu da hem batarya hemde sistem ram ine gereksiz yük bindirir , bu sebebten dolayı ara ara cihazında kasmalar görmen doğal ;) ben mesela arkada çalışan hiç bir programı kapatmam bazen benim telin ram i 710 larda dolaşır buna rağmen cihazda tek bir kasma olmaz ;) mesela görev yöneticisinden belleği sil butonuna ben sadece Real Racing 2 oynarken basarım. kullandığımız bu cihazları bir pc gibi düşünelim ve en azından 2 günde bir kapatıp acalımki cihazda kendine gelsin;)

cevap için teşekkür ederim, haklısınız bende onları çok kullanıyorum ama ne bilim bazen home tuşuna basınca bile ışık geç yanıyor falan böyle sinir etmeye başladı ufaktan çözüm çare arıyorum kendimce :=)

- - - Eklendi - - -

birde bu telefonu elimize aldıgımızda titreyerek bildirim olduguna haber vermesinin ayarını nereden yapıyorduk acaba?

newguard

newguard

Üye
ayarlar/hareket/akilli uyari

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
cevap için teşekkür ederim, haklısınız bende onları çok kullanıyorum ama ne bilim bazen home tuşuna basınca bile ışık geç yanıyor falan böyle sinir etmeye başladı ufaktan çözüm çare arıyorum kendimce :=)

- - - Eklendi - - -

birde bu telefonu elimize aldıgımızda titreyerek bildirim olduguna haber vermesinin ayarını nereden yapıyorduk acaba?

Home tuşuna bastıgımda ışık geç yanıyor demişsiniz ; herhalde ekran koruyucusunun devreye geç girmesinden bahsediyorsunuz! Svoice programı açıksa ; programı kapatın ;) göreceksiniz telefon menu tuşuna basıldığında daha hızlı tepki verecektir.....

Üst Alt