nokia lumia920 pureview

Sponsorlu Bağlantılar

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

maşallah katlayarak gidiyorsun devlete senin gibi bir maliye bakani lazim. Nokia808 avrupada 600€dan satiliyordu Turkiye'ye 1500tl'den girdi. Polyannaci olmak istemem ama 2000tl altinda bir fiyatlandirmasi olucaktir.

Ne bilim avrupa fiyatlarını pek bilmiyorum 600€ satılan cihaz amerikada 700-800 eder diye düşündüm.Amerika 600-650 dolarlık cihazlarda 2000 lira olunca :kıskıs: Ağzınızdan bal damlıyor valla bırakın 2000 altını 2000-2500 lira arası bir fiyatı bile çok raha hakeder böyle bir cihaz bence.Rakipleri nasıl baş edecekler şuan onu merak ediyorum.Nokia'nın çok konuşmasında varmış bir sebep demekki...

ByKatre

ByKatre

Üye
Bence Nokia Patlama Yapacak

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Ne bilim avrupa fiyatlarını pek bilmiyorum 600€ satılan cihaz amerikada 700-800 eder diye düşündüm.Amerika 600-650 dolarlık cihazlarda 2000 lira olunca :kıskıs: Ağzınızdan bal damlıyor valla bırakın 2000 altını 2000-2500 lira arası bir fiyatı bile çok raha hakeder böyle bir cihaz bence.Rakipleri nasıl baş edecekler şuan onu merak ediyorum.Nokia'nın çok konuşmasında varmış bir sebep demekki...

evet amerikada lumia900 700$a satişa ciktiginda ingiltere icin 570€gibi bir fiyat belirlenmişti sterlin olarak net hatirlamiyorum. Aradan 20gun gectikten sonra almanyada 540€ya satişa cikti. Tabi bunlar orantisal karşilaştirma. Bu cihazda da ayni oran uygulanacak diyemeyiz degişiklik arti veya eksi yonde olabilir. Burada fiyati belirleyecek en onemli unsurlardan birisi de nokianin bu cihaza hangi telefonu rakip olarak gordugudur. İnşallah sgs3ü rakip secerler:ehe

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

maşallah katlayarak gidiyorsun devlete senin gibi bir maliye bakani lazim. Nokia808 avrupada 600€dan satiliyordu Turkiye'ye 1500tl'den girdi. Polyannaci olmak istemem ama 2000tl altinda bir fiyatlandirmasi olucaktir.

Hünkarım koptum ya senden ilk defa böyle bir söz duydum.:D

- - - Eklendi - - -

evet amerikada lumia900 700$a satişa ciktiginda ingiltere icin 570€gibi bir fiyat belirlenmişti sterlin olarak net hatirlamiyorum. Aradan 20gun gectikten sonra almanyada 540€ya satişa cikti. Tabi bunlar orantisal karşilaştirma. Bu cihazda da ayni oran uygulanacak diyemeyiz degişiklik arti veya eksi yonde olabilir. Burada fiyati belirleyecek en onemli unsurlardan birisi de nokianin bu cihaza hangi telefonu rakip olarak gordugudur. İnşallah sgs3ü rakip secerler:ehe
6.nesil iPhone'u seçerse...Anladınız siz onu:D

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hunkarim niye koptun ben de espri yapabilirim arkadaşim hoşgorusune siginarak:tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları ve Cihanî Sultan
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

En az Note2 - New Iphone olmalı rakibi.İnşallahta öyle olur.Note 2 derken Ram olayından dolayı yoksa kore malı GSIII'te olabliir :kıskıs:

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ya Alikemal naptın yeryerinden oynadı,yok böyle bir cihaz mükemmel,kamera da bence çok güzel inşallah bu yazılan özellikler doğrudur yani.tip,karizma özellik,sağlamlık hepsi var bu cihazda. daha ne istenirki eğer fiyatı çok uçuk olmazsa şahane olacak

- - - Eklendi - - -

Bence Nokia Patlama Yapacak
Valla ben bu cihazlarla yaptı bile diyebiliyorum.

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ya Alikemal naptın yeryerinden oynadı,yok böyle bir cihaz mükemmel,kamera da bence çok güzel inşallah bu yazılan özellikler doğrudur yani.tip,karizma özellik,sağlamlık hepsi var bu cihazda. daha ne istenirki eğer fiyatı çok uçuk olmazsa şahane olacak

- - - Eklendi - - -

Valla ben bu cihazlarla yaptı bile diyebiliyorum.

dostum ben yapmadim nokia yapmiş ben sadece haber verdim. Cihaz %90 gercek ama s4 pro konusunda emin degilim. Ama ne olursa olsun minimum dual core 1.5 olacagi icin bu cihaz herturlu ucacaktir. Cunku wp8in ram kullanimi wp7 ile ayni.

• Beğen
Tepkiler: n000k, Esendağlı, kullanıcıadları ve 1 kişi daha
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

dostum ben yapmadim nokia yapmiş ben sadece haber verdim. Cihaz %90 gercek ama s4 pro konusunda emin degilim. Ama ne olursa olsun minimum dual core 1.5 olacagi icin bu cihaz herturlu ucacaktir. Cunku wp8in ram kullanimi wp7 ile ayni.

Biz çift çekirdekli işlemciyi bile ağzımız açık beklerken şimdi %90 S4Pro olunacak deniliyor.Biz ne desek boş :O

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: n000k ve kullanıcıadları
Esendağlı

Esendağlı

Üye

Biz çift çekirdekli işlemciyi bile ağzımız çık beklerken şimdi %90 S4Pro olunacak deniliyor.Biz ne desek boş :O

Şuan için vp8 e çift işlemci yetsede yinede 4 çekirdek bir işlemci insana daha bir güven veriyor.nokia gibi sağlam bir cihaza WP8 gibi kaliteli bir işletim sistemi yanınsa birde bu işlemci olursa yemede yanında yat misali.

• Beğen
El-CD

El-CD

Üye
Beyler ny ile saat farki ne kadar ?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Şuan için vp8 e çift işlemci yetsede yinede 4 çekirdek bir işlemci insana daha bir güven veriyor.nokia gibi sağlam bir cihaza WP8 gibi kaliteli bir işletim sistemi yanınsa birde bu işlemci olursa yemede yanında yat misali.

Tabi canım orası öyle zaten

- - - Eklendi - - -

Beyler ny ile saat farki ne kadar ?

Türkiye saati ile 16.00'a denk geliyordu yanlış hatırlamıyorsam.Ali abi öyle demişti yani :kıskıs:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
7saat fark var arkadaşlar. Ucakla gidiş 9saat donuş 11saat suruyor. Tanitima akreditem var ama ucak bilet fiyati fazla tutuyor. Bir de vize falan orta yollu araba parasi. Başka zamana denk gelse size ordan canli yayin yapardim:(

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
7saat fark var arkadaşlar. Ucakla gidiş 9saat donuş 11saat suruyor. Tanitima akreditem var ama ucak bilet fiyati fazla tutuyor. Bir de vize falan orta yollu araba parasi. Başka zamana denk gelse size ordan canli yayin yapardim:(
Sen burdan canlı anlatım yaparsın artık,en doğru haberleri senden alacaz zaten bizler,ben böyle düşünüyorum.

• Beğen

Üst Alt