Nokia C5-03 Her türlü sorununuzu yazabilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

hentbolcu_59

Üye
nokia c5-03 sahibiyim. uzun süredir ovi maps "hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın ve yeniden deneyin" yazısı ekrana çıkıyordu navigasyonu çalıştırdığımda hemen kapatıyordu. Bugün format attım. şuan tel hafızasında 40 mb boş yer var ama yine aynı hatayı veriyor. Ne yapmalıyım? Hafıza kartında ise 250 mb boş yer var. Nasıl düzeltebilirim. Eskiden bu hatayı almıyordum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Navigasyona çok ihtiyacım var bu aralar.

Süleyman

Süleyman

Üye
nokia c5-03 sahibiyim. uzun süredir ovi maps "hafıza dolu bazı uygulamaları kapatın ve yeniden deneyin" yazısı ekrana çıkıyordu navigasyonu çalıştırdığımda hemen kapatıyordu. Bugün format attım. şuan tel hafızasında 40 mb boş yer var ama yine aynı hatayı veriyor. Ne yapmalıyım? Hafıza kartında ise 250 mb boş yer var. Nasıl düzeltebilirim. Eskiden bu hatayı almıyordum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Navigasyona çok ihtiyacım var bu aralar.

öyle demesinin nedeni ram kasılması. Ya navigasyonu açarken arka plandaki uygulamaları kapatmıyorsun. Yada telefonda ram yiyen pro lar var. Bir örnek eğer telefonunda Qt yüklü ve sen bunu kullanmıyorsan silmeni tavsiye ederim. Ram yiyen proların en başında gelir kendisi :D

hentbolcu_59

Üye

öyle demesinin nedeni ram kasılması. Ya navigasyonu açarken arka plandaki uygulamaları kapatmıyorsun. Yada telefonda ram yiyen pro lar var. Bir örnek eğer telefonunda Qt yüklü ve sen bunu kullanmıyorsan silmeni tavsiye ederim. Ram yiyen proların en başında gelir kendisi :D

Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Qt nedir acaba? Telefonumda sadece Whatsapp var. Aslında başka programlarda var ama sanırım sadece o altta çalışıyor. Onu da kaldırmak istemiyorum. Ya da tek çözüm yolu bu mu? Ya da whatsapp yapar mı bunu?

Süleyman

Süleyman

Üye
Öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Qt nedir acaba? Telefonumda sadece Whatsapp var. Aslında başka programlarda var ama sanırım sadece o altta çalışıyor. Onu da kaldırmak istemiyorum. Ya da tek çözüm yolu bu mu? Ya da whatsapp yapar mı bunu?

qt bazı uygulamaların çalışması için gerekli bir program. Eğer whatsapp sürekli arkaplanda çalışıyorsa bundan dolayı olabilir. Navigasyonu açacağın zaman whatsapp sı kapat hata almazsın :oke:

hentbolcu_59

Üye

qt bazı uygulamaların çalışması için gerekli bir program. Eğer whatsapp sürekli arkaplanda çalışıyorsa bundan dolayı olabilir. Navigasyonu açacağın zaman whatsapp sı kapat hata almazsın :oke:

Açık uygulamalara bakınca hiç bir program açık gözükmüyor. Whatsapp'tan da çıkıyorum. Çalışıyor gözükmüyor. Ama yine aynı şeyi yapıyor. Navigasyonda kapatıyor. Acaba altta gizliden çalışan programları nasıl görebilirim? Ram'i ne harcıyodur da navigasyona kalmıyor hiç?

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Açık uygulamalara bakınca hiç bir program açık gözükmüyor. Whatsapp'tan da çıkıyorum. Çalışıyor gözükmüyor. Ama yine aynı şeyi yapıyor. Navigasyonda kapatıyor. Acaba altta gizliden çalışan programları nasıl görebilirim? Ram'i ne harcıyodur da navigasyona kalmıyor hiç?

Jbak taskman kullan telefonda arka planda çalışan ne varsa gösteriyor

hentbolcu_59

Üye

Jbak taskman kullan telefonda arka planda çalışan ne varsa gösteriyor

Ev ekranı ve rehber çubuğu çalışıyor şuan. Onları kapatamıyorum. KApatınca yine açıyor. 25 mb ram boş şuan. Navigasyonu açtığımda navigasyonu yine kapatıyor yeterli hafıza yok diye. Tel hafızasında 21.5 mb boş var. kart hafızasında 236 mb. Kullanılmayan ram'i nasıl yükseltirim.

- - - Eklendi - - -

Uğraştım yükselttim ama şimdi de hafıza kartı takılıyken webe bağlanmıyor. Hafıza kartını çıkarınca bağlanabiliyorum. Çok acayip değil midir? Neden böyle bir hata alırım? Biçimlendirsem sıkıntı ortadan kalkar mı?

bitanem03

Üye
ben hafıza kartımda bulunan gereksiz programları veya yüklü ama gozukmuyen programları nasıl kaldırırm bi program önerir misiniz

panep

Üye
arkadaşlar ben c5-03 almayı düşünüyorum ama aklımı karıştıran bişey var batarya kapağını kapatmaktan meydana gelen bi çatlama oluyomuş sizde varmı ? (çatlama oluşan yer mavi,siyah,beyaz vb. Renk seçeneklerinin olduğu kısım umarım anlatabilmişimdir )

eveet oluyor

By_AbDuLLaH

By_AbDuLLaH

Üye
c5_03 ram yükseltilebilirmi yada hafıza kartına aktarılabilirmi bazı fw lerdeki gibi ama fw yükleyemem başka çözümü varmı

- - - Eklendi - - -

c5_03 ram yükseltilebilirmi yada hafıza kartına aktarılabilirmi bazı fw lerdeki gibi ama fw yükleyemem başka çözümü varmı

Emrgncy

Emrgncy

Üye

- - - Eklendi - - -

cfw yükleyemezsen yapacağın tek şey ramblow yükleyip ramı rahatlatmak, şimdilik yapabileceğin başka birşey yok maalesef..

By_AbDuLLaH

By_AbDuLLaH

Üye
tmm neyse teşekürler

- - - Eklendi - - -

kusura bakmayın 1 sorum daha olacak , c5_03 te ferrari gt hd ve asphalt 5 hd gibi oyunları oynayabilirmiyim

- - - Eklendi - - -

ve monopoly hd

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
By_AbDuLLaH

By_AbDuLLaH

Üye
c5_03 yeni güncelleme gelmiş bugun fark ettim yüledim hiç 1 şey degişmedi 1 bilgisi olan warmı ne işe yarıyor

- - - Eklendi - - -

ANNA'sını BELLE'diğimin nokia sı şu s60v5 e adam gibi 1 güncelleme yapmadı , android tarzım deil s^3 verdiğin paraya degmez ios a bütçe yetmez ne yapalım c5 le dewam

exeli258

exeli258

Üye
arkadas bende c5-03 var ve sis dosyalarini acmıyo nasıl yardm edersin?

By_AbDuLLaH

By_AbDuLLaH

Üye
ne yazıyorda açmıyor ör:sertifika hatası yazıyorsa hack liyecen , dosya türü desteklenmiyor diyosa senin tel için degildir o dosyalar

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
arkadaşlar telefonda video izlerken donuyo ses ve görüntü kesik kesik geliyo bunu nasıl düzeltebiliriz

By_AbDuLLaH

By_AbDuLLaH

Üye

Üst Alt