Reşwan
Emekli Yönetici
Yeni Yönetici adayları önerileriniz
Wav, Mp3 Melodiler / Zil Sesleri bölüm yöneticileri kendi bölümlerinde tavırları düzgün paylaşımcı ve kontrol sağlayabilecek adayları gösterebilir. Metin bu konuda değerlendirilebilir.
MaxiCep.Com - Mobil Teknoloji Forumu bölümünde gerek konu açarak aktiflik sağlayan yada konulara yardımcı olarak vakit geçiren aktif ve ilgili yönetici adayı önerisinde bulunabilirsiniz.
MaxiCep.Com - Mobil Teknoloji Forumu için özellikle s40 bölümü ile ilgilenebilecek MrTech
MaxiCep.Com - Mobil Teknoloji Forumu bölümü için de yönetici gerekiyor, ütfullah son zamanlarda pek aktif olamayacağı için ve buna ek olarak android os gelişmeye devam ettiği için 3. bir yönetici gereği duyuluyor.
Ve MaxiCep.Com - Mobil Teknoloji Forumu ali kemal abi için bi arkadaş daha olması iyi olur.
Diğer bölümlerde aktiflik sergileyen farklı kategorilerde denemeye alabileceğimiz yönetici adayları arasında.
Anafor.CK
mad eagle http://www.maxicep.com/site-hakkinda/nokia-belle-2-689711.html#post5189614Tecrübeli biri olarak aktif ve konuları ile olumlu görüyorum.
The_CiLqiN android ve samsung kategorileri için
Vatron
Cihanî Sultan Taraflı davranışları olmuştu fakat bunu düzeltebilir ve yönetime ayak uyduracağını düşünüyorum.
Ve daha önceleri sıkıntı yaşatan fakat maxicep de vakit geçirmeyi burda takılmayı kendisine daha uygun gören Mesut Aktaş son zamanlardaki aktifliği ve kendisi ile olan görüşmem den sonra aday olarak gördüğümü söyleyebilirim.
Umarım kısa süre içerisinde bu bölümlere adaylarımızı belirlemiş oluruz, fikirleriniz ve araştırmalarınız yönetim adına faydalı olacaktır, şuanki mevcut kadromuz da bizlerle uyum sağlayabilecek kurallar dahilinde hareket edecek bizlere ayak uyduracak hemde bölümleri ile ilgilenebilecek adaylar gerekiyor artıları ve eksilerine bakarak olumlu gördüklerinizi değerlendirip belirtebilirsiniz yada sizinde düşündüğünüz adaylar varsa ekleyelim.
MaxiCep.Com - Mobil Teknoloji Forumu bölümünde gerek konu açarak aktiflik sağlayan yada konulara yardımcı olarak vakit geçiren aktif ve ilgili yönetici adayı önerisinde bulunabilirsiniz.
MaxiCep.Com - Mobil Teknoloji Forumu için özellikle s40 bölümü ile ilgilenebilecek MrTech
MaxiCep.Com - Mobil Teknoloji Forumu bölümü için de yönetici gerekiyor, ütfullah son zamanlarda pek aktif olamayacağı için ve buna ek olarak android os gelişmeye devam ettiği için 3. bir yönetici gereği duyuluyor.
Ve MaxiCep.Com - Mobil Teknoloji Forumu ali kemal abi için bi arkadaş daha olması iyi olur.
Diğer bölümlerde aktiflik sergileyen farklı kategorilerde denemeye alabileceğimiz yönetici adayları arasında.
Anafor.CK
mad eagle http://www.maxicep.com/site-hakkinda/nokia-belle-2-689711.html#post5189614Tecrübeli biri olarak aktif ve konuları ile olumlu görüyorum.
The_CiLqiN android ve samsung kategorileri için
Vatron
Cihanî Sultan Taraflı davranışları olmuştu fakat bunu düzeltebilir ve yönetime ayak uyduracağını düşünüyorum.
Ve daha önceleri sıkıntı yaşatan fakat maxicep de vakit geçirmeyi burda takılmayı kendisine daha uygun gören Mesut Aktaş son zamanlardaki aktifliği ve kendisi ile olan görüşmem den sonra aday olarak gördüğümü söyleyebilirim.
Mesut Aktaş' Alıntı:Reşwan' Alıntı:Peki bu şahsi fikrimi sana bildirmek istiyorum şahsen diğer sitelerle yaşadığın sorunları tam olarak bilmiyorum ama maxide ki bağlılığını da görünce aklımdan geçen bir konuyu söylemek isterim.
Sitede yönetici olmak istermiydin? hangi şartlarda ve nasıl? yada olmuş olsan diğer yöneticilerle arandaki samimiyet sadakat ve dürüstlüğün yani güvenirliliğin nasıl olurdu?
Olmak istese idim 2 sene önce Direk mod olabilirdimama maxide olmak gerçekten zor olurdu. çünkü üye sayısı fazla, konular fazla, yorumlar aşırı, baş etmek ve sabırlı kalmak benim için çok zor olurdu
.
3.cü soruna ise cevabım ise tam olarak tanışmadan birşey diyemem.
Bazı eski modları tanırım, Samsunspor, haltie, Mehmet, Ediz Yiğit. konuştuğum iyi insanlardı.
Yenilerden(yukardakinlere bakılarak) ise Revengeful, minoo(az çok), Diablos(az çok).
Ve bazı modlarında daha önceden ne dolaplar çevirdiğine şahit oldumneyse.
Tanımayanlar hali ile güvenmezler, fakat zaman geçtikçe fark edilir insanın ne olduğu.
Şahsen, CT sitesinde 4 seneden beridir mevcuttum güven ortamı neredeyse süperdi, hatta benim mod olmam ilk 2 ayı içinde oldu, ama bir konu açıldı ve daha önceden fark ettiğim yüzlerinin gerçek olduğunu anladım bu 2 sene önceydi. Fakat araya girenler oldu falan filan tekrar geldim ama bardağı taşırdı tek bir kişi.
Neyse diyeceğimsoruya en güzel cevap onlar ne kadar güvenirlerse bende o kadardiğer yöneticilerle arandaki samimiyet sadakat ve dürüstlüğün yani güvenirliliğin nasıl olurdu?![]()
Umarım kısa süre içerisinde bu bölümlere adaylarımızı belirlemiş oluruz, fikirleriniz ve araştırmalarınız yönetim adına faydalı olacaktır, şuanki mevcut kadromuz da bizlerle uyum sağlayabilecek kurallar dahilinde hareket edecek bizlere ayak uyduracak hemde bölümleri ile ilgilenebilecek adaylar gerekiyor artıları ve eksilerine bakarak olumlu gördüklerinizi değerlendirip belirtebilirsiniz yada sizinde düşündüğünüz adaylar varsa ekleyelim.
ama maxide olmak gerçekten zor olurdu. çünkü üye sayısı fazla, konular fazla, yorumlar aşırı, baş etmek ve sabırlı kalmak benim için çok zor olurdu
yöneticiliğinde tarafsızlığını korur mu bilmiyorum