Buğra
Admin
Aramıza Yeni Yönetici Arkadaşlar Katıldı
eren3271, MAERKEK, Genc007, TheNightMare. , muratalperr55 yaklaşık bir aylık test yöneticiliğinin ardından normal yönetici olarak aramıza katıldılar. Tekrar hoş geldiniz diyorum. Hepinize özel mesaj atmıştım fakat tekrar buradan da belirteyim. Yetkili olduğunuz forum ile kendinizi kısıtlamayın. Forumda özgün konular açmaya dikkat edelim. Yanlış açılan konuları taşıma, şikayetlerde yer alan durumları veya onaydaki konuları kontrol etme gibi diğer yönetici görevlerinizi de yapmaya özen gösterelim. Tamamen kopyala yapıştır konuların siteye yarardan çok zarar getirdiğini unutmayalım
Birkaç cümle de olsa kendi cümleniz olması oldukça önemli diyebilirim.
Aronfabia ne yazık ki yeterli aktifliği sağlayamadığı için yöneticilik rütbesine terfi edemedi.
Diğer taraftan daha önce de söylediğim gibi forumla ilgili herhangi bir sorunuz olursa veya sıkıntılı bir durum olursa 7/24 bana özel mesaj atabilirsiniz. Umarız aktifliğiniz devam eder. Hepinize kolay gelsin.
@Admin
@Yönetici
Birkaç cümle de olsa kendi cümleniz olması oldukça önemli diyebilirim.Aronfabia ne yazık ki yeterli aktifliği sağlayamadığı için yöneticilik rütbesine terfi edemedi.
Diğer taraftan daha önce de söylediğim gibi forumla ilgili herhangi bir sorunuz olursa veya sıkıntılı bir durum olursa 7/24 bana özel mesaj atabilirsiniz. Umarız aktifliğiniz devam eder. Hepinize kolay gelsin.
@Admin
@Yönetici