Yeni Yönetici adayları önerileriniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni Yönetici adayları önerileriniz
Wav, Mp3 Melodiler / Zil Sesleri bölüm yöneticileri kendi bölümlerinde tavırları düzgün paylaşımcı ve kontrol sağlayabilecek adayları gösterebilir. Metin bu konuda değerlendirilebilir.
MaxiCep.Com - Mobil Teknoloji Forumu bölümünde gerek konu açarak aktiflik sağlayan yada konulara yardımcı olarak vakit geçiren aktif ve ilgili yönetici adayı önerisinde bulunabilirsiniz.

MaxiCep.Com - Mobil Teknoloji Forumu için özellikle s40 bölümü ile ilgilenebilecek MrTech

MaxiCep.Com - Mobil Teknoloji Forumu bölümü için de yönetici gerekiyor, ütfullah son zamanlarda pek aktif olamayacağı için ve buna ek olarak android os gelişmeye devam ettiği için 3. bir yönetici gereği duyuluyor.

Ve MaxiCep.Com - Mobil Teknoloji Forumu ali kemal abi için bi arkadaş daha olması iyi olur.

Diğer bölümlerde aktiflik sergileyen farklı kategorilerde denemeye alabileceğimiz yönetici adayları arasında.

Anafor.CK

mad eagle http://www.maxicep.com/site-hakkinda/nokia-belle-2-689711.html#post5189614Tecrübeli biri olarak aktif ve konuları ile olumlu görüyorum.

The_CiLqiN android ve samsung kategorileri için

Vatron

Cihanî Sultan Taraflı davranışları olmuştu fakat bunu düzeltebilir ve yönetime ayak uyduracağını düşünüyorum.

Ve daha önceleri sıkıntı yaşatan fakat maxicep de vakit geçirmeyi burda takılmayı kendisine daha uygun gören Mesut Aktaş son zamanlardaki aktifliği ve kendisi ile olan görüşmem den sonra aday olarak gördüğümü söyleyebilirim.
Mesut Aktaş' Alıntı:
Reşwan' Alıntı:
Peki bu şahsi fikrimi sana bildirmek istiyorum şahsen diğer sitelerle yaşadığın sorunları tam olarak bilmiyorum ama maxide ki bağlılığını da görünce aklımdan geçen bir konuyu söylemek isterim.
Sitede yönetici olmak istermiydin? hangi şartlarda ve nasıl? yada olmuş olsan diğer yöneticilerle arandaki samimiyet sadakat ve dürüstlüğün yani güvenirliliğin nasıl olurdu?

Olmak istese idim 2 sene önce Direk mod olabilirdim :) ama maxide olmak gerçekten zor olurdu. çünkü üye sayısı fazla, konular fazla, yorumlar aşırı, baş etmek ve sabırlı kalmak benim için çok zor olurdu :).
3.cü soruna ise cevabım ise tam olarak tanışmadan birşey diyemem.

Bazı eski modları tanırım, Samsunspor, haltie, Mehmet, Ediz Yiğit. konuştuğum iyi insanlardı.
Yenilerden(yukardakinlere bakılarak) ise Revengeful, minoo(az çok), Diablos(az çok).

Ve bazı modlarında daha önceden ne dolaplar çevirdiğine şahit oldum :) neyse.

Tanımayanlar hali ile güvenmezler, fakat zaman geçtikçe fark edilir insanın ne olduğu.

Şahsen, CT sitesinde 4 seneden beridir mevcuttum güven ortamı neredeyse süperdi, hatta benim mod olmam ilk 2 ayı içinde oldu, ama bir konu açıldı ve daha önceden fark ettiğim yüzlerinin gerçek olduğunu anladım bu 2 sene önceydi. Fakat araya girenler oldu falan filan tekrar geldim ama bardağı taşırdı tek bir kişi.

Neyse diyeceğim
diğer yöneticilerle arandaki samimiyet sadakat ve dürüstlüğün yani güvenirliliğin nasıl olurdu?
soruya en güzel cevap onlar ne kadar güvenirlerse bende o kadar :)

Umarım kısa süre içerisinde bu bölümlere adaylarımızı belirlemiş oluruz, fikirleriniz ve araştırmalarınız yönetim adına faydalı olacaktır, şuanki mevcut kadromuz da bizlerle uyum sağlayabilecek kurallar dahilinde hareket edecek bizlere ayak uyduracak hemde bölümleri ile ilgilenebilecek adaylar gerekiyor artıları ve eksilerine bakarak olumlu gördüklerinizi değerlendirip belirtebilirsiniz yada sizinde düşündüğünüz adaylar varsa ekleyelim.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Benim bölümde önerebileceğim bir uuncu var şu an için doğru düzgün olarak...

• Beğen
Tepkiler: Dede
Tuba

Tuba

Üye
Anafor.CK 'ya bununla ilgili pm attın mı Mustafa geri dönüş yaptı mı ? onu tanıyorum biraz modluk yapabilir mi bilmiyorum ?

mad eagle olabilir diye düşünüyorum deneyebiliriz.

The_CiLqiN ve Vatron bilmiyorum gözlemleriz deneriz ...

Cihanî Sultan taraflı evet :D yöneticiliğinde tarafsızlığını korur mu bilmiyorum :D

Mesut Aktaş 'ı ise bu listede görünce şaşırdım doğrusu ? siz bilirsiniz diyorum :)

Revengeful

Emekli Yönetici
MrTech 98 li :D

Cihani Sultan hakkında diyebileceğim fazla bir şey yok. Ona karşı bir güvensizlik hissediyorum belki fazla muhabbetim olmadığındandır.

Anafor CK aslında iyi biri. Yani samimi olduğu kişilerle iyi geçiniyor ama diğer üyelere karşı aşırı sert. Hatta gereksizlere tehditkar şekilde benim konularımı hortlatmayın vs demişti. Buna benzer sert mesajlarıda mevcut. Yani öfkesini kontrol edemeyen biri. Ama bir arkadaşı ölmüş zamanında.. Them CK (eski nicki) onlara özelmiş..

Mesut sağlam adam ama uzun süredir aktif olmadı ve aktif olur olmaz pat diye yöneticilik garip olabilir.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şuan için hiç bir görüşme yapılmadı bilginiz ve önerileriniz dahilinde onaylanacaktır.
Mesut aktaş ile aramdaki görüşme sadece ağzından laf almak amaçlı oldu nasıl bir karşılık vereceğini görmek istedim buna göre sizde kararınızı belirtirsiniz.

Tuba

Tuba

Üye
MrTech 98 li :D

Cihani Sultan hakkında diyebileceğim fazla bir şey yok. Ona karşı bir güvensizlik hissediyorum belki fazla muhabbetim olmadığındandır.

Anafor CK aslında iyi biri. Yani samimi olduğu kişilerle iyi geçiniyor ama diğer üyelere karşı aşırı sert. Hatta gereksizlere tehditkar şekilde benim konularımı hortlatmayın vs demişti. Buna benzer sert mesajlarıda mevcut. Yani öfkesini kontrol edemeyen biri. Ama bir arkadaşı ölmüş zamanında.. Them CK (eski nicki) onlara özelmiş..

Mesut sağlam adam ama uzun süredir aktif olmadı ve aktif olur olmaz pat diye yöneticilik garip olabilir.
Anafor Ck 'yı hoş gör Mert lütfen...Ayrıca haklıda konuların hortlatılması saçma istemiyor iyice abartmışlardı o sıra zaten benimde sinirim bozuluyordu...

Şuan için hiç bir görüşme yapılmadı bilginiz ve önerileriniz dahilinde onaylanacaktır.
Mesut aktaş ile aramdaki görüşme sadece ağzından laf almak amaçlı oldu nasıl bir karşılık vereceğini görmek istedim buna göre sizde kararınızı belirtirsiniz.

tamamdır
:oke:

Revengeful

Emekli Yönetici
Anaforla zaten iyi geçinenlerdenim. Şu man20 nickli fake'in az dedikodusunu yapmadık. İyi eğleniyoruz onla. Hatta ben de sinirlenip "benim konularımı hortlatmayın!" yazmıştım. Konumu hortlatan Vatron idi. Konu açmıştı sen kendini ne sanıyorsun senin diğer üyelerden farkın ne falan filan. 3-4 konudan sonra öyle yazmıştım. PM den güzel güzel anlattım, haklısın dedi konu kapadı.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Tuba

Tuba

Üye
olmasın demiyorum Mesut bilgili biri ama sıkıntı yaratacak gibi bir his var içimde son lafı nereye çekersen çek ?
yöneticilerin bana güvendiği kadar onlara güveniyorum ben güvenmiyorum o halde oda bana güvenmiyecek ?

yani bilmiyorum açıkçası yönetime kişi seçerken sorunsuz kişiler seçilmeli diye düşünüyorum daha öncesinde bizi uğraştıran kişileri yönetime almak bilmiyorum ?

• Beğen
Tepkiler: EroL

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Anafor ve Metin'i tanımıyorum.mad eagle hariç diğer tüm adaylara karşı çıkıyorum.
En kısa zamanda kendi önerilerimi sunacağım.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Mesut kesinlikle olmaz nedeni cepta. Zaten bir yönetici diye biliyorum.
Ayrıca bazı arkadaslarimizin yaptığı türkçe programlara karalama atıyor ve çok yersiz sözleri var.
Madeagle,vatron olumlu deneyebiliriz.
Cihani sultan çok yanli ve aklına geleni dusunmeden söylüyor.üzerinde çok düşünülecek biri :confused:[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Cihani Sultan'ın adının yönetim adaylığı için geçmesi beni dehşete düşürdü. Sadece bu kadar.

• Beğen
Tepkiler: Praetor
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cihani Sultan'ın adının yönetim adaylığı için geçmesi beni dehşete düşürdü. Sadece bu kadar.

Ben sunayım da... olmayacağını bildiğim halde, tıpkı DreaMagiC olayında yaşanılanlar gibi kabul etmezdim zaten.
Ben bir genelleme isim listesi döktüm şimdi dersiniz cihani olmasa olurdu onu sunmaya gerek yoktu ama durum sadece fikir almaktır, "yeni yönetici adaylarımız" demek ayrı "yeni yönetici adayları önerileriniz" demek farklı diye düşünüyorum.
Diğer adaylarımızı belirlerken direk konuştum ve yönetime sundum zira uzunca konuşmalar araştırmalar sonucu olumlu görmüştük.
Ama bunlar öyle değil içinden en sağlamı Praetor'ün açıklamalarındaki kriterlere en uygun olanı bulmak içindir.

Ozan ile görüşmemden sonra ben bunu yapar ve sunarım arkadaşlar bizlerde ortak kararlar alarak uygun gördüğümüz arkadaşları kendimizi gerçekten arkadaş edinmek istediklerimizi baktığımızda kendimizi görebileceğimiz yöneticileri belirleriz, hem herkes rahat eder hemde sağlam bir kadro oluşturmuş oluruz.

SymbianHacker' Alıntı:
Öncelikle iyi akşamlar. Ben çok düşündüm. Biliyorum istek ile olmuyor ama test moderatörlük talep etmeye karar verdim. Bu işi yürekten yapacağıma ve sürekli aktiftif olup görevimi çok iyi yapacağıma kesinlikle inanıyorum. Ceza puanımın Symbianize isimli üye ile yaptığım gereksiz bir kavga ile oluştuğunu biliyorsunuzdur. Ben bu foruma 2008 den beri üyeyim. Önceleri hiç yorum yapmaz sitenin içeriğinden yararlanırdım. Daha sonra insanlara yardım etmeye başladım ve kendime bu hesabı açtım. İnsanlara yardım etmeyi, yardım içerikli konular açmayı çok seviyorum. Sizden tek isteğim açtığım konulara, yazdığım mesajlara bakarak bana bir şans vermeniz. Sadece 3 - 2 hafta da olur yeterki beni deneyin, bir şans verin lütfen. Kesinlikle bu işi çok iyi yapacağım. Buna kesinlikle inanabilirsiniz.

Bu forumu çok seviyorum.
Saygılarımla...
[h=2]Mesajıma cevap verdiğiniz için çok teşekkürler. Ben herzaman elimden geleni yaptım ve yapmaya devam edeceğim. Bu talebimin kural dışı ve yüzsüzlük olduğunun farkındayım ama ben bu görev için bunları bile göze alıyorum. ÇÜNKÜ BU İŞİ ÇOK İYİ YAPACAĞIMI BİLİYORUM

İyi Akşamlar. Saygı ve sevgiyle kalın
[/h]

Tuba

Tuba

Üye
Symbianize ile symbianist aynı kişiler mi peki :hmmm

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
eZeL634' Alıntı:
Merhabalar, bölümlere moderatör olabiliyorsak Türk Tarihi alanına moderatör olmak istiyorum ya da herhangi sizin uygun olan yer varsa yararlı olacagıma ınanıyorum, sımdıden tesekkurler.
eZeL634' Alıntı:
Tabi sizde haklısınız anlatayım. Aslında üniversiteye gitmem lazımdı lise sondayım suanda elektronık bolumu sabancı unıversıtesınde mekatronık bolumunde stajyerlık yapıcam bılgısayar laptop teknık servıs ınternet kafe dukkanımız var orda ama anlayacagın sıkıldım yapa yapa forumda yararlı olabılırdım de o konuda ılgılenmek ıstemıyorum. Aynı zamanda sıır yazarım kıtap bolca okurum o yuzden o konularla ılgılenmek ısterım. Su anda şanlıurfadayım o yuzden mobılden konu paylasımı yapıyorum onlıne olma durumum ondan dusuk 1 hafta ıcınde ıstanbuldayım o zaman bol bol forumda vakıt gecırecegım o yandan sıkıntınız olmasın cunku her gun elımın altında bılgısayar staj yerımdede oyle ordan cıktım mı da dukkandayım zaten hep bılgısayardayım foruma yararlı olurum o zaman.

Genel kültür bölümü için uygunsa araştırmanızı yapabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt