Galaxy W GT-i8150 Android 4.0.4 EHNDROIX Rom (Resmi Stabil Sürüm - 12.09.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

ledayi2000

ledayi2000

Üye
Arkadaşlar bi arkadaş sormuş bende sorayım micro sd kartı sdcard olarak gösterebiliyormuyuz.
evet vold.fstab adlı dosya ile mümkün 2.3.6 rom larda denedim sorun yoktu fakat bu yeni romda telefon açılmıyordu genelmidir bilmiyorum

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar iyi günler. acaba görüntülü görüşme için bi gelişme varmı.yada alternatif bi öneri.

Görüntülü görüşme ile ilgili herhangibir gelişme yada alternatif cm9 için hiçbir zaman olmayacaktır.Bu durum cyanogrnmod ekibinden kaynaklı değil google firmasının yayınladığı android kaynak kodlarında görüntülü görüşmenin yer almamasından kaynaklıdır.Arco cm9 u tamamen cyanogenmod ekibinin kaynağına dayalı olarak hiçbir ekstra yada eksi özellik koymadan oluşturmaktadır.Bu yüzden çıkan hiçbir fix yada alternatif çözüm roma eklenmeyecektir.Şu an için bu yönde hiçbir çalışma yapılmamaktadır.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bi arkadaş sormuş bende sorayım micro sd kartı sdcard olarak gösterebiliyormuyuz.

Arkadaşım senin bu mesaja başlama şeklin bile benim cevaplamamam için bir sebeb."bi arkadaş sormuş bende sorayım" dedikten sonra ben bu soruya cevap vermezdim.Bunun yerine "daha önce sorulmuş ancak cevabı bulamadım" şeklinde yazsan daha açıklayıcı olurdu.Daha önceki arkadaşın mesajınında cevapsız kalması nedeniyle açıklıyorum.Henüz ics için vold.fstab dosyası düzenlenip hafıza kartı ve telefon hafızası alanı değiştirilmemiştir.Yani bu konuda bir çalışma yapılmamıştır.Uygulama ve oyunlar için gl to sd kullanarak sd dosyalarını hafıza kartına yükleyebilirsiniz.

loley00

Üye
Romu yukledim ama tel kasiyo ve android assitanda baktim ram kullanimi cok fazla 50 mb yer var sadece sizdede.bolemi yada sadik bazi uygulamalari kaldirdim demissin hangi uyugulanalari kaldirdigini.solermisin

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Romu yukledim ama tel kasiyo ve android assitanda baktim ram kullanimi cok fazla 50 mb yer var sadece sizdede.bolemi yada sadik bazi uygulamalari kaldirdim demissin hangi uyugulanalari kaldirdigini.solermisin

Ben neredeyse bütün uygulamaları kaldırdım.musicfx, awesomebeats, google müzik player, google talk, ve hatirlayamadigim birkac uygulama daha..muzik icin apollo yada poweramp tavsiye ederim.

loley00

Üye
Bi sorum daha olucak ben netten .apk uzantili dosyalari indiriyorum ama telde .txt olarak gorunuyo ve yuklenmiyo bunu nasil cozebiliriz

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Bi sorum daha olucak ben netten .apk uzantili dosyalari indiriyorum ama telde .txt olarak gorunuyo ve yuklenmiyo bunu nasil cozebiliriz

Sorunun ne olduğunu bilmiyorum.Hiçbir cm9 yada ehndroix sürümünde böyle bir sorun yaşamadım.Kullandığın dosya yöneticisinde kaynaklı bir sorun olabilir.

fromkonya42

Üye
ileti gönderirken türkçe karakter kabul etmiyor ben telefonda oyun oynayamaz oldum artık eski roma döndüm sorun düzelmedi android 2.3.6 daha iyiydi

Jok3rxl

Üye
Evet yine ben. Şuanlık her şey çok.güzel gidiyor ama şöyle bi sıkıntı var ki flash player. Telefonda yüklü sanırım ama kabul etmiyor
Sitelerde get flash player uyarısı alıyorum
Bunu nasıl çözebilirim? İkinci olarak da DNS ayarı yapabiliyor muyuz? Kurcaladım ama sistem ayarlarında öyle bir şey yok sanırım

Adobeyi sormaya gerek yokmuş biraz daha kurcalayınca çözdüm sorunu. Ama dns işi hala stabil

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Evet yine ben. Şuanlık her şey çok.güzel gidiyor ama şöyle bi sıkıntı var ki flash player. Telefonda yüklü sanırım ama kabul etmiyor
Sitelerde get flash player uyarısı alıyorum
Bunu nasıl çözebilirim? İkinci olarak da DNS ayarı yapabiliyor muyuz? Kurcaladım ama sistem ayarlarında öyle bir şey yok sanırım

Adobeyi sormaya gerek yokmuş biraz daha kurcalayınca çözdüm sorunu. Ama dns işi hala stabil

DNS konusunda hiçbir fikrim fikrim yok.Daha önce ne stock romda nede cm9 üzerinde dns ayarları lazım olmadığı için denemedim.

- - - Eklendi - - -

ileti gönderirken türkçe karakter kabul etmiyor ben telefonda oyun oynayamaz oldum artık eski roma döndüm sorun düzelmedi android 2.3.6 daha iyiydi

Türkçe karakter yada oyunlarla ilgili bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.USB Tethering çalışan bir roma geçip odin ile yada konunun en altında anlattığım yöntemle orjinal roma döndüğünüzde sorun düzelecektir.

erhan402

Üye
CUSTOM ROM YÜKLEDİKTEN SONRA USB AYGIT TANINMADI HATASI VERİYOR YARDIM EDİN USB BAĞLANMIYOR TELEFON STOCK ROM A A DA DÖNEMIYORUM DOWNLOAD MODE DA DA USB AYGIT TANINMADI DİYOR DRİVER LAR YÜKLÜ USB KABLO 2 ADET İKİSİDE SAĞLAM SORUN NEDİR YARDIM EDİNNNNN BU ADRESDEKİ KERNEL İLK DEFA YÜKLEDİM V2 OLANI ONDAN MIDIR

fromkonya42

Üye
DNS konusunda hiçbir fikrim fikrim yok.Daha önce ne stock romda nede cm9 üzerinde dns ayarları lazım olmadığı için denemedim.

- - - Eklendi - - -

Türkçe karakter yada oyunlarla ilgili bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.USB Tethering çalışan bir roma geçip odin ile yada konunun en altında anlattığım yöntemle orjinal roma döndüğünüzde sorun düzelecektir.

dediğini yaptım odin ile rom yükledim ama sorun devam ediyor düzelmedi

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
ledayi2000

ledayi2000

Üye
arkadaşlar bu romda casus yazılım var bilginize.Nettools programı ile ki link şu .. test ettim var.orjinal roma döndüm temiz çıktı

ceydonmez

ceydonmez

Üye
en son orjinal romu nereden bulurum gs-w i8150

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu romda casus yazılım var bilginize.Nettools programı ile ki link şu .. test ettim var.orjinal roma döndüm temiz çıktı

Uyarı için teşekkürler.Bu sadece ehndroix demi var yoksa cm9 ile denediğinizdede aynı sonuçlamı karşılaştınız?Eğer bu şekilde bir casus yazılım barındırma durumu varsa konuda bir uyarı yayınlayabilirim.Program gerçekten güvenilir mi? Ve CyanogenMod geliştirilmesine yardım amaçlı anonim olarak gönderilen geri bildirimler casus yazılım olarak algılamış olabilir.

- - - Eklendi - - -

en son orjinal romu nereden bulurum gs-w i8150

galaxy serisi rom yükleme isimli üst konudan yararlanabilirsiniz.

ledayi2000

ledayi2000

Üye
şuan kullandığım rom budur I8150XXLB4_I8150OJVLB1_TUR taramada temiz çıktı diğer romlarda denemedim temiz çıktısının resmini burada paylaşacağım

- - - Eklendi - - -

Ali58_58

Ali58_58

Üye
sadık kardeş sanırım virüs arkadaşın yüklediği bişeyden geçmiş ben direk romu esed nod 32den tarattım hiç bişey çıkmadı rom dosyaları temiz. hem bu enhorix rom neredeyse ünlenmiş çoğu telefona romu var. virüs olsa xda çoktan çalkalanırdı bu arada güncelleme ile süper oldu sadık kardeş şarj içinde juice defender adlı programı kurdum gayet iyi şarj tasarrufu yapıyor + benim görüşümmü bilmem sizde deneyin telefon 1.2 ghzde daha hızlı çalışıyor :D gpu oluşturma desteği ile tabi

ledayi2000

ledayi2000

Üye
sadık kardeş sanırım virüs arkadaşın yüklediği bişeyden geçmiş ben direk romu esed nod 32den tarattım hiç bişey çıkmadı rom dosyaları temiz. hem bu enhorix rom neredeyse ünlenmiş çoğu telefona romu var. virüs olsa xda çoktan çalkalanırdı bu arada güncelleme ile süper oldu sadık kardeş şarj içinde juice defender adlı programı kurdum gayet iyi şarj tasarrufu yapıyor + benim görüşümmü bilmem sizde deneyin telefon 1.2 ghzde daha hızlı çalışıyor :D gpu oluşturma desteği ile tabi

evet belki dediğin gibi olabilir.sizler yinede bu enhorix romu nettools programı ile bi taratın derim

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arkadışım anlatamdım galiba avast taratmadığım kalmadı temiz dosyalar bu nettools bi uyuşmalıktan dolayı veriyor bu hatayı sonuçta bir pcye 2 antivirüs kuruncada virüs hatası alabiliyorsunuz yani nettoolsda sistem felan uyuşmuyo heralde

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Ben her ihtimale karşı konuya bir uyarı koydum.Bende açıkcası inanmıyorum gerçekten bir virüs olduğuna yoksa xda forumunda asla barındırmazlardı.Virüs cm9da olsa zaten arco bütün yazılımın kodlarını dosyalarını github üzerinde paylaşıyor.Bu tüden bi sorun ister cm9da isterse türevlerinde olsun xda forumunda bunu tutmazlar.Ayrıca daha öncede dediğim gibi cm9 ve cm9 tabanıyla hazırlanmış bütün romlar cyanogenmod istatistikleri adı altında geliştirme amaçlı anonim kayıtlar tutuluyor ve düzenli olarak bir kaynağa gönderiliyorlar.Eğer verilerinizin geliştirilme amaçlı saklanıp anonim olarak gönderilmesini kapatırsanız casus yazılım uyarısıda almazsınız.Bunu kapatmak için "ayarlar/telefon hakkında/cyanogenmod istatiskleri" içerisinden raporlamayı etkinleştirin yanındaki işareti kaldırın.

Üst Alt