Galaxy W GT-i8150 Android 4.0.4 EHNDROIX Rom (Resmi Stabil Sürüm - 12.09.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

ledayi2000

ledayi2000

Üye
arkadışım anlatamdım galiba avast taratmadığım kalmadı temiz dosyalar bu nettools bi uyuşmalıktan dolayı veriyor bu hatayı sonuçta bir pcye 2 antivirüs kuruncada virüs hatası alabiliyorsunuz yani nettoolsda sistem felan uyuşmuyo heralde

kardeş ben iddaa etmiyorum tamam dediğin gibi belkide uyuşmazlık falan vardır huylandım yazdım

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorun uyuşmazlık yada virüs değil casus yazılım diye algılanan şeyin ne olduğunu bir önceki mesajımda ifade ettim.Lütfen okuyun.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
kardeş teşekkür ettim uyarman güzel ben sadece endişeni gidermek için yazdım:konus:

ceydonmez

ceydonmez

Üye
video izlemeye kalktıgımda internette flash player yukleyın yazısı cıkısıyor :S
kendı orjınal rom da boyle bır sorun yok.

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
video izlemeye kalktıgımda internette flash player yukleyın yazısı cıkısıyor :S
kendı orjınal rom da boyle bır sorun yok.

Artık androidden flash player desteği resmi olarak kalktı.Bu yüzden internetten çalışan bir flash player 11 bulup yukleyin sorun cozulur

berkayaslan97

Üye
Bu romun 2. versiyonu yükleyince yine aynı işlemleri mi yapacağız.? Ayrıca mevcut kernel swap'ı destekliyor mu?

ledayi2000

ledayi2000

Üye
arkadaşlar yeni versiyonda kamera problemi varmı

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hayır çok güzel ve stabil orjinal romun kamerasındanda bin kat iyi, bu 2. çıkan rom daha süper tavsiye ederim arkadaşlar

Ali58_58

Ali58_58

Üye
bu arada sadık kardeş takib ediyosundur usb tetherinten ne haber yapılmasına ne kadar var orjinal konuda ben göremedim xda da

iskader

iskader

Üye
---

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hafıza kartını sd card yapabilecek dosya olsa ne ıyi olurdu

Arkadaşlar cidden yeter artık.Aynı şeyi isteyen milyonuncu kişsin artık tebrikler yani.Daha öncede söyledim şimdide söylüyorum glaxy w cm9 için herhangibir sdswap yani hafıza kartı ile sdcard yerdeğiştirme yöntemi yok!!!!!Bir kez daha her ne sebebten olursa olsun daha önce sorulan bir soru sorulursa desteği keseceğim!!!!!Ben artık işin içinden çıkamıyorum.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
evet bu konuda eli sopalı adminler sopasını kullanabilir dikkat :sopa:her sayfada aynı soru var:ehe

iskader

iskader

Üye
Arkadaşlar cidden yeter artık.Aynı şeyi isteyen milyonuncu kişsin artık tebrikler yani.Daha öncede söyledim şimdide söylüyorum glaxy w cm9 için herhangibir sdswap yani hafıza kartı ile sdcard yerdeğiştirme yöntemi yok!!!!!Bir kez daha her ne sebebten olursa olsun daha önce sorulan bir soru sorulursa desteği keseceğim!!!!!Ben artık işin içinden çıkamıyorum.

Aman üstad affedersin ne bileyim birçok siteye baktım tam kesin sonuç göremeyince sorayım dedim gereksiz birkaç soru yüzünden kızdırmayalım seni.Bu çalışmalardan mahrum olmayalım.

t_gun

Üye
arkadaşlar merhaba, romu kurdum. konu içinde yazılanları okuyarak telefonuma uyguladım. şu an çok memnunum teşekkürler. tek bir sorunum var oda google maps. konum bulmada kayseri yakınlarında bir yeri gösteriyor. halbuki ben adanadayım. gps uydularını kullanmasına izin de verdim. ama bir çözüm bulamadım. yardımlarınızı bekliyorum.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
google mapsı yeniden başlat. sadık kardeş boşver sen takma bazı insanlar kıskanç oluyor :oke: bu arada performans seçeneklerinden bellekte olan herşeyi işaretledim sıkıştırmayı 26 yaptım 16 bit şeffaflığı işaretledim kesinlik le deneyin telefon baya hızlanıyor orjinal rom kadar hızlı oldu

fuathan

Üye
Yinede beyler ben orjinal romdan şaşmıyom bana göre tabi bazı arkadaşların yorumunu gördüm bu konuda degilde temple run cok kasiyomus demisler ben sorunsuz oynuyorum orjinal romda bu arada eline saglik kardesim guzel gorunuyo yapsam mı yapmasam mı karar veremedim :D

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Yinede beyler ben orjinal romdan şaşmıyom bana göre tabi bazı arkadaşların yorumunu gördüm bu konuda degilde temple run cok kasiyomus demisler ben sorunsuz oynuyorum orjinal romda bu arada eline saglik kardesim guzel gorunuyo yapsam mı yapmasam mı karar veremedim :D

Orjinal romda temple run kasması imangi studios ta kaynaklı bir durumdu ve o zaman cm9 da hiç kasmadan oynanıyordu.Temple Run ilk çıktığı zaman androidle ilgili sorunları vardı.Ancak yeni güncellemelerle bu sorunu çözdüler ve stock romlardada stabil hale getirdiler.Yapmanı tavsiye ederim çünkü android 4.0 ın getirdiği yeniliklerin çoğu stock rom için value pack ile getirilsede yeterince stabil değiller.Ancak cm9 ve türevlerinde yüz tanıma yada benzeri android 4.0 yenilikleri oldukça iyi çalışıyor.

KELGER

KELGER

Üye
yeni sürüm çıkmadımu daha

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt