Galaxy W GT-i8150 Android 4.0.4 EHNDROIX Rom (Resmi Stabil Sürüm - 12.09.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

Jok3rxl

Üye
Ve yine ben. Bu son sorum olucak. Google Play'den Beats Audio Installer'ı indirdim fakat kurarken dosya bulunamadı diye hata veriyor. Yani yüklendikten sonra işlemi yaparken alıyorum hatayı. Bir kaç kez baştan silip yükledim ama yine aynı şey. Bunun bir çözümü var mı? Hata için resim almayı denedim ama her seferinde başarısız dedi

He birde mesaj geldiği zaman telefonun ekranın açılması var. Ekran yanıp kısa bir süre sonra sönüyordu. Bu özellik stock rom'da en çok beğendiğim şeydi. Ayarlara baktım ama bulamadım böyle bir şey var mı?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Ve yine ben. Bu son sorum olucak. Google Play'den Beats Audio Installer'ı indirdim fakat kurarken dosya bulunamadı diye hata veriyor. Yani yüklendikten sonra işlemi yaparken alıyorum hatayı. Bir kaç kez baştan silip yükledim ama yine aynı şey. Bunun bir çözümü var mı? Hata için resim almayı denedim ama her seferinde başarısız dedi

Eğer hafıza kartınız yoksa yada telefonunuzu yeniden başlattıktan veya yeni açtıktan sonra sd kart hazırlanıyor işlemi sırasında böyle bir hata verebiliyor.Ancak ekran görüntüsü almanın hata vermesi biraz tuhaf.Normalde ekran görüntüsünü alabiliyormusunuz?

Jok3rxl

Üye
Normal ss alabiliyorum. Ama yükleme işlemi sırasında aldığım ss'leri göstermiyor malesef. bir kaç kez daha deneyeyim bakalım

Şuan screenshoots klasörüne malesef galariden giremiyorum :D

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Normal ss alabiliyorum. Ama yükleme işlemi sırasında aldığım ss'leri göstermiyor malesef. bir kaç kez daha deneyeyim bakalım

Şuan screenshoots klasörüne malesef galariden giremiyorum :D

Recoveryden wipe cache yapın ve tekrar deneyin.

rhnplt

Üye
arkadaşlar romu bugün yükledim fakat karttaki fotoları galeriden görmesine rağman usb storage ve external sd kart içeriklerini dosya yöneticiler göstermiyor sorun ne olabilir.

loley00

Üye
Bıktırmak mı?? Ben cm9da yüz tanımayı denedim ve oldukça stabil ve hızlı çalıştı.Nadiren takılmalar yapmasına rağmen(50-60 kilit açmada bir yada iki kez) oldukça yeterli.Özelliklede stock romla karşılaştırırsanız bu telefonda yüz tanıması için bir devrim denilebilecek kadar iyi.Yüzünüzü tanıması sadece birkaç saniyeyi alıyor.

- - - Eklendi - - -

Evet belki sorun bendedir bilmiyorum ama 10 kere ekranı actıysam 8inde altarnetif kilit ekranını acıo ıns bunda öle değüldır hafta sonu yüklicem

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Evet belki sorun bendedir bilmiyorum ama 10 kere ekranı actıysam 8inde altarnetif kilit ekranını acıo ıns bunda öle değüldır hafta sonu yüklicem

Yüz tanımayı iyileştir seçeneğinden yüzünüzü tekrar tanıtın ve birkaç farklı ışık altında farklı taramalar yapın.Örneğin floseran altında yada ampul veya az ışıkta deneyin ve birde tarama yaparken yüzünüzü algılamayı kolaylaştırmak sunulan noktalardan oluşturulmuş surat şeklindeki çerçeveye tam oturacak şekilde tarama tamamlanana kadar tutun.Yüzünüzün belirtilen alandan taşıcak şekilde olması problem olmayacaktır ancak belirtilen alan içerisinde yüzünüz dışında başka bir şeyin olmamasına yani telefonu fazla uzak tutmamaya özen gösterin.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar romu bugün yükledim fakat karttaki fotoları galeriden görmesine rağman usb storage ve external sd kart içeriklerini dosya yöneticiler göstermiyor sorun ne olabilir.

Telefonunuzu yeniden başlatın ve bildirim ekranındaki sd kart denetleniyor yazısı kalkana kadar bekledikten sonra yeniden deneyin.

absakalli

Üye
bu önceki romlarda yüklediğimiz gapps mıydı neydi google play için bunada mı o gerekiyor ben sorun alıyorum da

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
bu önceki romlarda yüklediğimiz gapps mıydı neydi google play için bunada mı o gerekiyor ben sorun alıyorum da

hayır bunda google uygulamaları rom üzerine gömülü.gapps yüklenmesi gerekmiyor.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
sadık kardeş bişey sorcam şarj sendede biraz hızlı gidiyomu? acaba benim telefonun bataryada mı bişey var

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
sadık kardeş bişey sorcam şarj sendede biraz hızlı gidiyomu? acaba benim telefonun bataryada mı bişey var

Evet şarj biraz çabuk bitiyor.Ancak performans ayarlarından işlemci hızını 1ghz yada 800mhz e alarak şarj sorununu halledebilirsiniz.Ancak oyun oynarken yada internette dolaşırken en az 1.2ghz hızında olmasında yarar var.

• Beğen
Tepkiler: ledayi2000
germir

germir

Üye
sadık hocam menüde dosyalarım klasörünü göremedim

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
sadık hocam menüde dosyalarım klasörünü göremedim

Zaten menüde dosyalarım diye bir obje bulunmuyor.Eğer aradığını dosya yöneticisi ise RootBrowser isimli dosya yöneticisi eklenmiş.

germir

germir

Üye
tşk ederim saol işime yaradı buldum

Ali58_58

Ali58_58

Üye
umarım bu cm 210 da düzelir ama sana mesajı yazdıktan sonra k o oc kernelini yükledim yükledikten sonra inanırmısın kernel işe yaradı şarj daha az gidiyo cpu master ilede hızı ayarlıyorum 1.5 veya 1.6 güzel oluyor ama kernel şarjı arttırıyo kerneli tavsiye ederim hiç bi özelliğide kısıtlamıyo

- - - Eklendi - - -

pardon cyanogenmod 10 demek istemiştim

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
umarım bu cm 210 da düzelir ama sana mesajı yazdıktan sonra k o oc kernelini yükledim yükledikten sonra inanırmısın kernel işe yaradı şarj daha az gidiyo cpu master ilede hızı ayarlıyorum 1.5 veya 1.6 güzel oluyor ama kernel şarjı arttırıyo kerneli tavsiye ederim hiç bi özelliğide kısıtlamıyo

- - - Eklendi - - -

pardon cyanogenmod 10 demek istemiştim

henüz cm10 konusunda geliştirmeler devam ediyor bu yüzden bişey söyleyemiyecem ancak smartass kerneli hem şarj hem performans için oldukça kullanışlı.Undervolt yani voltaj düşürme işlemi sayesinde işlemcinin daha az güç harcayarak daha fazla performans elde etmesi sağlanıyor.Arconun orjinal kernelinden overclock yada undervolt bekleyemeyiz çünkü arco cm9 romunu tamamen cyanogen kaynağıyla senkronize olarak hazırlıyor.

rhnplt

Üye
arkadaşlar iyi günler. acaba görüntülü görüşme için bi gelişme varmı.yada alternatif bi öneri.

iskader

iskader

Üye
Arkadaşlar bi arkadaş sormuş bende sorayım micro sd kartı sdcard olarak gösterebiliyormuyuz.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arkadaşlar ewt böyle yöntemler mevcut internetten yada maxicepten aratmanız lazım

Üst Alt