Galaxy W GT-i8150 Android 4.0.4 EHNDROIX Rom (Resmi Stabil Sürüm - 12.09.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

nsren

nsren

Üye
Anlaşıldı Sadık kardeş, Bu arada ics 4.0.4 romlarıyla kullanabileceğiniz Overclock yapılabilen Kernel yayınlanmıştır 1.709'a kadar hız çıkartabilirsiniz,şu an için sorun yok.Ben olanı kurdum.

Kardes sana zahmet kernel nasıl yüklenir. Bu ve bu karneli yüklersem bana ne gibi faydası olur. Bu zararı var mıdır.

ertnkarli

Üye
Kardes sana zahmet kernel nasıl yüklenir. Bu ve bu karneli yüklersem bana ne gibi faydası olur. Bu zararı var mıdır.

Senin kullandığın Rom şu an nedir? Eğer ics 4.0.4 romlardan biriyse ,bu xda'daki zip'i indirip 1.70gb lik sdkart kısmına kopyala.Sonra telefonu recovrymod'ta başlat."install zip" deyip zip'i bul sonra yükle,reboot ettiğinde aktif oluyor.Sonra Cynoagen performans ayarlarından değilde marketten No frills Cpu control programını yükle.Bundan ayarları 1.709mhz-245mhz smartass V2- Sio yap,yüksek olan mhz yi 1.402mhz de yapabilirsin,sana kalmış birşey.

nsren

nsren

Üye
Senin kullandığın Rom şu an nedir? Eğer ics 4.0.4 romlardan biriyse ,bu xda'daki zip'i indirip 1.70gb lik sdkart kısmına kopyala.Sonra telefonu recovrymod'ta başlat."install zip" deyip zip'i bul sonra yükle,reboot ettiğinde aktif oluyor.Sonra Cynoagen performans ayarlarından değilde marketten No frills Cpu control programını yükle.Bundan ayarları 1.709mhz-245mhz smartass V2- Sio yap,yüksek olan mhz yi 1.402mhz de yapabilirsin,sana kalmış birşey.

Teşekkürler. Ama benim telefonun işlemcisi ile sorunum yok zaten orjinal hali 1.4 yetiyor artıyor bile. Ben görsellik ariyorum. Onunla bir ilgisi var mı karneli.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
:D nsren kardeş bunu yüklersen telefonunun bi kere ömrü kısalcak daha fazla ısınıcak ve cm9 malesef biraz fazla şarj yiyor oc de daha fazla güç istediği için artık şarj yetiremeyiz cm9 a :D ama isteyen yapabilir seçim sizin nasıl yüklendiğini merak eden benim açtığım bi konuda görebilir

- - - Eklendi - - -

görsellik arıyorsan go launcheri kullanabilirsin

• Beğen
Tepkiler: ledayi2000
nsren

nsren

Üye
:D nsren kardeş bunu yüklersen telefonunun bi kere ömrü kısalcak daha fazla ısınıcak ve cm9 malesef biraz fazla şarj yiyor oc de daha fazla güç istediği için artık şarj yetiremeyiz cm9 a :D ama isteyen yapabilir seçim sizin nasıl yüklendiğini merak eden benim açtığım bi konuda görebilir

- - - Eklendi - - -

görsellik arıyorsan go launcheri kullanabilirsin

Trsekkurler
Böylece karnel konusu benim için kapanmistir

:-) :-) :-). :-)

Jok3rxl

Üye
Şuan rom'u kurmuş bulunmaktayım. Uzun bir araştırmadan sonra yapmaya karar verdim. Ama sanırım heyecandan olsa gerek CMW'den recovery almayı unutmuşum. Şuan telefon açık kullanabiliyorum sanırım yani daha işlem yeni bitti ama gayet sağlam gözüküyor. Neyse çok uzattım sanırım. Bu CMW'den recovery almamam bana bi sorun teşkil eder mi?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Şuan rom'u kurmuş bulunmaktayım. Uzun bir araştırmadan sonra yapmaya karar verdim. Ama sanırım heyecandan olsa gerek CMW'den recovery almayı unutmuşum. Şuan telefon açık kullanabiliyorum sanırım yani daha işlem yeni bitti ama gayet sağlam gözüküyor. Neyse çok uzattım sanırım. Bu CMW'den recovery almamam bana bi sorun teşkil eder mi?

CMW den recovery almak diye bisey yok zaten.CWM bir recoverydir ve rom yüklemeye, yedek almaya vs. yarar.Bahsettiğiniz şey sanırım yedek alma işlemi.Eğer yedek almadıysanız problem yok ancak cwm recovery sini kurmadan yükleme yaptıysanız stock recovery üzerinden yapılan yüklemeler sorun çıkarabilir.

venezual

venezual

Üye
Orjinal romda Hafiza kartını sd kartı olarak gösteriyordum ama bunda olmuyor başka bir yöntemmi var yoksa hiçmi olmuyor
sistem dosyasını degiştirince telefon menü gelmiyor hiç bişi yapmılmıyor

Jok3rxl

Üye
CMW den recovery almak diye bisey yok zaten.CWM bir recoverydir ve rom yüklemeye, yedek almaya vs. yarar.Bahsettiğiniz şey sanırım yedek alma işlemi.Eğer yedek almadıysanız problem yok ancak cwm recovery sini kurmadan yükleme yaptıysanız stock recovery üzerinden yapılan yüklemeler sorun çıkarabilir.

Ben anlatmayı yanlış yapmışım dediğin şekilde yedek almadım. Şuanlık sistem iyi fakat arada takılma ve donmalar oluyor. Ayrıca ApexLauncher kapatılsın mı şeklinde bir uyarı veriyor. Bunun bir çözümü var mı? Çünkü tamam dediğim zaman ana ekrandaki uygulama simgeleri tamamen yok oluyor ve 5 sn bekledikten sonra tekrar görünüyorlar.

Ayrıca başlangıçta yüklü gelen uygulamaları kaldırmayı beceremiyorum. Mesela Google Play Music uygulamasını. Bunu nasıl yapıcam?

loley00

Üye
Yine ayni soruyu sorucam bu romda yuz tanima sistemi nasil cm9 daki gibi insani biktiriyomu?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
biraz :D

- - - Eklendi - - -

ama value pack güncellemesinden çok daha hızlı açıyor

venezual

venezual

Üye
Orjinal yüklemek için ne yapmalıyım Odinle olmuyor orjinal ronu indirdigim içindekiler odinle yüklencek şeklide degil elinizde veya başka bir yerden bulma imkanı armıdır Odinle yüklencek orjinal rom

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal yüklemek için ne yapmalıyım Odinle olmuyor orjinal ronu indirdigim içindekiler odinle yüklencek şeklide degil elinizde veya başka bir yerden bulma imkanı armıdır Odinle yüklencek orjinal rom

arkadaşım cm9 yada ehndroix kullanırken odinle orjinal rom yükleyemezsin.Zaten ehndroix yada cm9 romunu kullanmıyorsan lütfen bu soruyu burada değil ilgili bölümde sormayı dene.

venezual

venezual

Üye
şuan bu rom yüklü bir türlü orjinalıne getiremedim titanyüm backup yedek aldım ama :(

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Yine ayni soruyu sorucam bu romda yuz tanima sistemi nasil cm9 daki gibi insani biktiriyomu?

Bıktırmak mı?? Ben cm9da yüz tanımayı denedim ve oldukça stabil ve hızlı çalıştı.Nadiren takılmalar yapmasına rağmen(50-60 kilit açmada bir yada iki kez) oldukça yeterli.Özelliklede stock romla karşılaştırırsanız bu telefonda yüz tanıması için bir devrim denilebilecek kadar iyi.Yüzünüzü tanıması sadece birkaç saniyeyi alıyor.

- - - Eklendi - - -

şuan bu rom yüklü bir türlü orjinalıne getiremedim titanyüm backup yedek aldım ama :(

Yanlış anladınız titanium backup bir rom yedeği almak için kullanılamaz.Titanium backup sadece uygulamarı silmeden onları etkisizleştirir(dondurur), uygulama ve uygulama datalarını yedekler,yedeklenmiş uygulama ve uygulama datalarını geri yüklemennizi sağlar ve root izni sayesinde sistem uygulamarını kaldırabilmenize olanak tanır.Temel olarak titanium backup programı ile bunları yapabilirsiniz.Romunuz ile ilgili yapmanız gereken herşeyi yedek alma, yedekten geri yükleme, yeni rom yükleme gibi herşeyi recovery üzerinden yapmanız gerekir.Beğenmemeniz, memnun kalmamanız halinde eski roma dönebilmek amacıyla yedek alınması gerektiğini konuda belirtmiştim.EWğer anlatınları eksiksiz uygulamış olsaydınız bir yedeğiniz olurdu.Ancak merak etmeyin bu geri dönüş şansınız olmadığı anlamına gelmiyor.Sizin durumunuzda yapılabilecek 2 şey var.Birincisi bir başka galaxy w üzerinden alınmış orjinal romun yedek dosyalarını cwm aracılığı ile restore etmeniz yada usb tethering yani download mod özelliğinde sıkıntı olmayan bir rom yükledikten odin ile orjinal roma dönmeniz.Eğer cwm ile yedek dosyasını yüklemek isterseniz cm9 konusunun en altında orjinal roma geri dönme anlatımı yapmıştım ve gerekli dosyaları vermiştim.Onu "eksiksiz olarak" uygulayın.Ayrıca şimdi bu konuyada ekleyeceğim buradanda bakabilirsiniz.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
sadık kardeş bide kilit açmayı kullanmayı bilmek var :D

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
sadık kardeş bide kilit açmayı kullanmayı bilmek var :D

Ya bunu bilecek ne var yüz tanımayı iyileştirmek için bir iki farklı ışık altında tanıtma yapıcaksın bide suratını ekranın ortasında tutucaksın :D Eğer birisi bundan daha iyisini arıyorsa en azından 2mp-3.2mp fln civarında ön kameran olucak.Çift çekirdek yada 4 çekirdek bi işlemcin olucak bide sağlam ramin(en az 756 fln).Koyucaksın laptoplardki 3boyutlu yüz tanımayı..Zaten 3D yüz tanımayıda anca buna yakın bi sistem kaldırır heralde :D ancak bu kesiyo arkadaşı :D

hup_gs

hup_gs

Üye
yardııım please konuda yazan herşeyi harfiyen yaptım en sonunda rom u yukledikten sonra biraz zaman alabilir demiş açılması, ya o hakkatten biraz zaman alıyo hatta acılmıyo sag alt tarafda by windman67 yazıyo ekran oyle kalıyo dun gece sabahakadar bekledim sarj bitti gene acılmadı bu nası iş ben mi bi yerde yanlış yaptım herşey guzel gidiyodu ama nedense telefon acılmıyo şimdi ne yapmam gerekiyo telefonu eski haline getirmem için usb baglasam gorurmu yada işlemi tamamlamak için ne yapabilirim yardım aciiill daha 3 gun oldu telefonu alalı evdekiler sıccıııcaakk agzııımaaa

arkadaslar ohhhhh dünnnyaaaa varmı ş sorunum düzeellldiii ee bu romu recovery ile yukluyoruz ya yuklemeden once ben sistemi silmemiştim ondan oluyormuş yani bu wide cache wide bilmem ne felan diyo ya onları yapın hepsini yani orda yazanları sistemi komple silin ondan sonra romu çakın :D

Jok3rxl

Üye
Ben anlatmayı yanlış yapmışım dediğin şekilde yedek almadım. Şuanlık sistem iyi fakat arada takılma ve donmalar oluyor. Ayrıca ApexLauncher kapatılsın mı şeklinde bir uyarı veriyor. Bunun bir çözümü var mı? Çünkü tamam dediğim zaman ana ekrandaki uygulama simgeleri tamamen yok oluyor ve 5 sn bekledikten sonra tekrar görünüyorlar.

Ayrıca başlangıçta yüklü gelen uygulamaları kaldırmayı beceremiyorum. Mesela Google Play Music uygulamasını. Bunu nasıl yapıcam?

Sorumu değiştirerek tekrar sormak gereği duydum. Launcher'ın kapanma sorununu çözdüm. Fabrika Ayarlarına geri dön yapınca her şey daha iyi oldu. Telefonu bir kaç kez yeniden başlatınca donma ve takılmalar da giderek azalmaya başladı. Ama şu silme işlemi canımı sıkıyor. Google Play Music telefondan nefret etmeme sebep olucak yanlış bir tıklamayla hemen çalmaya başlıyor. Ayrıca BeatsAudio' kurdum ancak çalışmadı bu işlemi detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Ayrıca son olarak Görev Yöneticisi yok mu burda? Hani şu Home tuşuna basılı tutunca açtığımız şeyden :D

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Sorumu değiştirerek tekrar sormak gereği duydum. Launcher'ın kapanma sorununu çözdüm. Fabrika Ayarlarına geri dön yapınca her şey daha iyi oldu. Telefonu bir kaç kez yeniden başlatınca donma ve takılmalar da giderek azalmaya başladı. Ama şu silme işlemi canımı sıkıyor. Google Play Music telefondan nefret etmeme sebep olucak yanlış bir tıklamayla hemen çalmaya başlıyor. Ayrıca BeatsAudio' kurdum ancak çalışmadı bu işlemi detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Ayrıca son olarak Görev Yöneticisi yok mu burda? Hani şu Home tuşuna basılı tutunca açtığımız şeyden :D

Home tuşuna basılı tutunca zaten uygulamalar geliyor bunları sağa yada sola sürüklediğin zaman kapanıyorlar merak etme :D Silme içinde daha önce titanium backup kullanabilirsin.Zaten ehndroix üzerinde titanium backup uygulaması mevcut.Titanium bacjup ı kullanarak sistem uygulamalarını silebilirsiniz.Beatsaudio kurmak içinde sadece marketten beatsaudio installer indirin ve başlatın.Yükleme tamamlanınca telefonunuzu yeniden başlatıcaktır.Doğru yüklendiğini kulaklığı taktığınıda durum çubuğunda çıkan beats audio sembolünden anlayabilirsin.

Üst Alt