5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi şimdide diyo şimdide 'Can't detect flashing server!' system32 nin içine de attım driverları ama yardımcı olursan sevinirim
pc yeniden başlat tlfnu açık halde usb ile pc ye bağla tanıt sonra flaşlamayı dene

rapport

Üye
:tşk::alkis

ibrahimya

Üye

pc yeniden başlat tlfnu açık halde usb ile pc ye bağla tanıt sonra flaşlamayı dene
abi teşekkür ederim ama ne yaptıysam olmuyor ya! bu packn de güzel olduğuna eminim bu gece flaşlayamıyacağım sanırım ama ellerine sağlık, emeğine sağlık...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi teşekkür ederim ama ne yaptıysam olmuyor ya! bu packn de güzel olduğuna eminim bu gece flaşlayamıyacağım sanırım ama ellerine sağlık, emeğine sağlık...

istersen yarın team viewer üzerinden ben atmayı denerim kardeşim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
çok güzel olur :oke: abi yalnız team viewer nasıl oluyor?

team viewer bir uygulamadır. İd ve şifre var onlar üzerinden başka pc lere bağlanıp kontrol ediyosun. Googleye yaz çıkar hemen. İndir kur yarın pm at bana haberleşir hallederiz kardeşim

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Adaşım helal olsun her soruna çözüm buluyorsun. Nokia bile bu kadar destek vermedi cihazlarına :oke:

ibrahimya

Üye
eyvalalh abi haber veririm ben

rekabetci

Üye
hakan fontları bekliyorumm ve uyumlu ikon paketide paylaş sagdan soldan buluyoz uyguluyoz ya wepte eksik simgeler ya menüde degişik isimler cıkıyor :))

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan fontları bekliyorumm ve uyumlu ikon paketide paylaş sagdan soldan buluyoz uyguluyoz ya wepte eksik simgeler ya menüde degişik isimler cıkıyor :))
icon paketini başka düzenlenmiş yok ama versem bile çok sorunla karşılaşırsınız...
fontları vericem daha bitmedi kardeşim

REDCORN

Üye
Yeni bir telefon alma derdinden kurtardığın için teşekkürler. Gerçekten güzel bir çalışma olmuş. Paylaşımın, paylaşma şeklin ve üslubun için ayrıca teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yeni bir telefon alma derdinden kurtardığın için teşekkürler. Gerçekten güzel bir çalışma olmuş. Paylaşımın, paylaşma şeklin ve üslubun için ayrıca teşekkür ederim. İyi çalışmalar.
rica ederim.. sende saolasın.. güle güle kullan :)

rekabetci

Üye
hmm anladım , olsun bakalım bunada şükür :)

Knight43

Knight43

Üye
kardeş Belle pek hoşuma gitmiyodu.:hih:olsun dedim bi deniyem:hmmm. kurdum çok beğendim.bi hata da göremedim.:oke: eline sağlık çok süper olmuş kardeşim. bakalım bi de performansına bakem.bunun anna olanı çok kasmıştı gene yanılmıyosam o da senin Cfw'ydi.:tşk::sarıl:

Progressivity

Progressivity

Üye
şimdi bu sürümde bir öncekine göre ne gibi düzenlemeler yapıldı acaba ve final sürümü müdür ? şimdiden çok teşekkürler cfw için eline sağlık hakan

Knight43

Knight43

Üye
kardeş vallaha kullandıkça hoşuma gitti:aha: effectler olsun font olsun süper yaaa:aha::sarıl::tşk:

- - - Eklendi - - -

kardeş Belle pek hoşuma gitmiyodu.:hih:olsun dedim bi deniyem:hmmm. kurdum çok beğendim.bi hata da göremedim.:oke: eline sağlık çok süper olmuş kardeşim. bakalım bi de performansına bakem.bunun anna olanı çok kasmıştı gene yanılmıyosam o da senin Cfw'ydi.:tşk::sarıl:

ha bu arada o cfw'de video bile izlenmiyo bi ilgilen anna versiyonla.:nono: bu arada belle barı nasıl kullancam ben? bi yardımcı olsan:bilmm:bilmm:tşk:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

teşekkürler. Bak bakalım performansını :)

- - - Eklendi - - -

kardeş vallaha kullandıkça hoşuma gitti:aha: effectler olsun font olsun süper yaaa:aha::sarıl::tşk:

- - - Eklendi - - -

ha bu arada o cfw'de video bile izlenmiyo bi ilgilen anna versiyonla.:nono: bu arada belle barı nasıl kullancam ben? bi yardımcı olsan:bilmm:bilmm:tşk:

annaya geniş bi çalışma yapıcam ama daha çok war. Belle bar yazılımda gömülü zaten

- - - Eklendi - - -

şimdi bu sürümde bir öncekine göre ne gibi düzenlemeler yapıldı acaba ve final sürümü müdür ? şimdiden çok teşekkürler cfw için eline sağlık hakan

ana başlıkta pack ile ilgili açıklamaları yaptım ordan bakabilirsin

Progressivity

Progressivity

Üye
sanırım bir önceki versiyonda stabil çalışmadığı için belle bar yoktu bunda var, diğer şeyler aynı gibi ve bu sürüm final midir hakan kardeş üstüne başka bir sürüm daha çıkma ihtimali var mı

Üst Alt