haqanguven
Üye
pc yeniden başlat tlfnu açık halde usb ile pc ye bağla tanıt sonra flaşlamayı deneabi şimdide diyo şimdide 'Can't detect flashing server!' system32 nin içine de attım driverları ama yardımcı olursan sevinirim
pc yeniden başlat tlfnu açık halde usb ile pc ye bağla tanıt sonra flaşlamayı deneabi şimdide diyo şimdide 'Can't detect flashing server!' system32 nin içine de attım driverları ama yardımcı olursan sevinirim
abi teşekkür ederim ama ne yaptıysam olmuyor ya! bu packn de güzel olduğuna eminim bu gece flaşlayamıyacağım sanırım ama ellerine sağlık, emeğine sağlık...
pc yeniden başlat tlfnu açık halde usb ile pc ye bağla tanıt sonra flaşlamayı dene
abi teşekkür ederim ama ne yaptıysam olmuyor ya! bu packn de güzel olduğuna eminim bu gece flaşlayamıyacağım sanırım ama ellerine sağlık, emeğine sağlık...
çok güzel olur
istersen yarın team viewer üzerinden ben atmayı denerim kardeşim
abi yalnız team viewer nasıl oluyor?çok güzel olurabi yalnız team viewer nasıl oluyor?
eyvalalh abi haber veririm ben
Adaşım helal olsun her soruna çözüm buluyorsun. Nokia bile bu kadar destek vermedi cihazlarına![]()

icon paketini başka düzenlenmiş yok ama versem bile çok sorunla karşılaşırsınız...hakan fontları bekliyorumm ve uyumlu ikon paketide paylaş sagdan soldan buluyoz uyguluyoz ya wepte eksik simgeler ya menüde degişik isimler cıkıyor)
rica ederim.. sende saolasın.. güle güle kullanYeni bir telefon alma derdinden kurtardığın için teşekkürler. Gerçekten güzel bir çalışma olmuş. Paylaşımın, paylaşma şeklin ve üslubun için ayrıca teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

effectler olsun font olsun süper yaaa

kardeş Belle pek hoşuma gitmiyodu.olsun dedim bi deniyem
. kurdum çok beğendim.bi hata da göremedim.
eline sağlık çok süper olmuş kardeşim. bakalım bi de performansına bakem.bunun anna olanı çok kasmıştı gene yanılmıyosam o da senin Cfw'ydi.
![]()
bu arada belle barı nasıl kullancam ben? bi yardımcı olsan

kardeş Belle pek hoşuma gitmiyodu.olsun dedim bi deniyem
. kurdum çok beğendim.bi hata da göremedim.
eline sağlık çok süper olmuş kardeşim. bakalım bi de performansına bakem.bunun anna olanı çok kasmıştı gene yanılmıyosam o da senin Cfw'ydi.
![]()

kardeş vallaha kullandıkça hoşuma gittieffectler olsun font olsun süper yaaa
- - - Eklendi - - -
ha bu arada o cfw'de video bile izlenmiyo bi ilgilen anna versiyonla.bu arada belle barı nasıl kullancam ben? bi yardımcı olsan
![]()
şimdi bu sürümde bir öncekine göre ne gibi düzenlemeler yapıldı acaba ve final sürümü müdür ? şimdiden çok teşekkürler cfw için eline sağlık hakan