5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Fotoğraf Bu

- - - Eklendi - - -

Renk Güzel

biliyorum topbardada menüye girince sol üst köşedede icon çıkıyor...
evet biraz değişiklik yapayım dedim

ByKatre

ByKatre

Üye
Modu Varmı Sende Hani Mod Paketi Paylaşacaktın Ya

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Modu Varmı Sende Hani Mod Paketi Paylaşacaktın Ya
onun düzeltme modu yok düzenleyip çözmek lazım...
mod paketi paylaşcaktım ama furkana yapılan haksızlıkları görünce canımı sıktı...
adam modları tr yapsada yapmasada sonuçda zamanını harcamış kendi bilmezler 1 günde harcıyorsa yazık diyorum...
zaten kendini beğenmiş o kişide benimle hiç yok yere tartışmaya girdi... başka sitede moderlik yapıyor diye kendini bişe sanıyor...
o yüzden vazgeçtim sana istediğin kamera modunu pm ile atıcam ama şuan atamam daha sonra atarım

ByKatre

ByKatre

Üye
Tamam Sen Mod Paketini Ayarladıysan Pm Atabilir misin Olmazsa Karışık Olarak At Ama Yinede Sen Bilirsin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kollayan

kollayan

Üye
S.a Hakan abi led modunu paylaşa bilirmisin. Bundan önceki yazılımlarda olanı.
Şimdiden Teşekkürler.

ByKatre

ByKatre

Üye
Kamera Modunu Bekliyorum Ne Zaman Müsait Olursan At

ByKatre

ByKatre

Üye
Led Modu Ne Şarj Olurken Yanma Mi

kollayan

kollayan

Üye
Tamam abi pm at sen.
Abi yazılımı kendime göre düzenliyorum kendim kullanıyorum. senin için bir mahsuru olmaz demi abi. o kadar emek veriyorsun..

memoli1996

Üye
hakan kardeş elinde varsa 26.06 tarihli yazılımı da paylaşman mümkün mü. batarya ömrü konusunda son cfwden daha başarılıydı da. şimdiden teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeş elinde varsa 26.06 tarihli yazılımı da paylaşman mümkün mü. batarya ömrü konusunda son cfwden daha başarılıydı da. şimdiden teşekkürler
yazılımdan sonra 3 veya 4 doldur boşalttan sonra batarya oturur...
eski yazılımları siliyorum son pack sürümden başka yok kardeşim

Atacan-

Atacan-

Üye
@hakan Yazılım oturunca tabiki c bellek düşüyor söylediğim oran telefonun ilk açılış c belleğiydi.
Neyse Dediğim gibi sen iyi birisin içinde art niyet olduğunu hiç düşünmüyorum,içimden gelen ses bu..
O kişiyi @furkan'a yapılan haksızlığı diye düşünüyorsan ben kendi üzerime alındım..Kusura bakma.
Kaldıki @furkan'a Hiç bir haksızlık yapmadım yaptığımı düşünüyorsa gelir benle konuşur..
Onunda beni Yalnış anladığını düşünüyorum..
Sırf benle dioloğa geçsin diye Konu açtım,online olmuş aktifliğine baktım Konuşma Tenezzülüne bile girmiyor..Kendi bilir..

kadir899

Üye
5800da 2mp'e düşen kamera problemini düzelten güncelleme ne zaman çıkar acaba,bide kurulumu nasıl olucak.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
@hakan Yazılım oturunca tabiki c bellek düşüyor söylediğim oran telefonun ilk açılış c belleğiydi.
Neyse Dediğim gibi sen iyi birisin içinde art niyet olduğunu hiç düşünmüyorum,içimden gelen ses bu..
O kişiyi @furkan'a yapılan haksızlığı diye düşünüyorsan ben kendi üzerime alındım..Kusura bakma.
Kaldıki @furkan'a Hiç bir haksızlık yapmadım yaptığımı düşünüyorsa gelir benle konuşur..
Onunda beni Yalnış anladığını düşünüyorum..
Sırf benle dioloğa geçsin diye Konu açtım,online olmuş aktifliğine baktım Konuşma Tenezzülüne bile girmiyor..Kendi bilir..

neyse yanlış anlaşmalar oldu kısacası bu kardeşim

- - - Eklendi - - -

5800da 2mp'e düşen kamera problemini düzelten güncelleme ne zaman çıkar acaba,bide kurulumu nasıl olucak.

güncelleme çıktı ana başlıkta linkler var. Aynısı gibi atıcaksın güncellemeyide

rekabetci

Üye
hakan kardeşim klavyede sorun var yan cevirdigim zaman tekrar düzelmiyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeşim klavyede sorun var yan cevirdigim zaman tekrar düzelmiyor

şimdi denedim gayet sorunsuz. Yazılımdan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdin mi?
Tlfnu kapa aç tekrar dene bakalım düzelicekmi

ByKatre

ByKatre

Üye
Yan Klavyede Klavye Değiştirme Simgesi Yok Sıkıntı Oluyor

Üst Alt