haqanguven
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızFotoğraf Bu
- - - Eklendi - - -
Renk Güzel
biliyorum topbardada menüye girince sol üst köşedede icon çıkıyor...
evet biraz değişiklik yapayım dedim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızFotoğraf Bu
- - - Eklendi - - -
Renk Güzel
onun düzeltme modu yok düzenleyip çözmek lazım...Modu Varmı Sende Hani Mod Paketi Paylaşacaktın Ya
hayır ayarlamamıştım gerekte kalmadı zaten...Tamam Sen Mod Paketini Ayarladıysan Pm Atabilir misin Olmazsa Karışık Olarak At Ama Yinede Sen Bilirsin
a.selam daha sonra pm ile atarım ama tuş klidini klitlemeden çalışır kardeşimS.a Hakan abi led modunu paylaşa bilirmisin. Bundan önceki yazılımlarda olanı.
Şimdiden Teşekkürler.
yarın veya ertesi gün.. pc diğer evdeKamera Modunu Bekliyorum Ne Zaman Müsait Olursan At
yazılımdan sonra 3 veya 4 doldur boşalttan sonra batarya oturur...hakan kardeş elinde varsa 26.06 tarihli yazılımı da paylaşman mümkün mü. batarya ömrü konusunda son cfwden daha başarılıydı da. şimdiden teşekkürler
yazılımdan sonra 3 veya 4 doldur boşalttan sonra batarya oturur...
eski yazılımları siliyorum son pack sürümden başka yok kardeşim
rica ederimteşekkürler
@hakan Yazılım oturunca tabiki c bellek düşüyor söylediğim oran telefonun ilk açılış c belleğiydi.
Neyse Dediğim gibi sen iyi birisin içinde art niyet olduğunu hiç düşünmüyorum,içimden gelen ses bu..
O kişiyi @furkan'a yapılan haksızlığı diye düşünüyorsan ben kendi üzerime alındım..Kusura bakma.
Kaldıki @furkan'a Hiç bir haksızlık yapmadım yaptığımı düşünüyorsa gelir benle konuşur..
Onunda beni Yalnış anladığını düşünüyorum..
Sırf benle dioloğa geçsin diye Konu açtım,online olmuş aktifliğine baktım Konuşma Tenezzülüne bile girmiyor..Kendi bilir..
5800da 2mp'e düşen kamera problemini düzelten güncelleme ne zaman çıkar acaba,bide kurulumu nasıl olucak.
hakan kardeşim klavyede sorun var yan cevirdigim zaman tekrar düzelmiyor