5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi ben ilk packi kullandım gayet başarılı bi şekilde flaşlamıştım ama jafı kaldırmıştım bu sefer install ettim jafı hata veriyo hep uyumlulukları da yaptım ama??

vürüs programını devre dışı bırak öyle kur

Atacan-

Atacan-

Üye
83 görmek imkansız diyen sensin...
Herkesin yazılımını deneyip kullanıyorum ben.Güzel yer varsa alırım diye yükledim.
Alacak bişeyim yok.
Bi soru daha sormuştum oda havada kalmış...
Gerekte kalmadı..
Yalnış anlaşılsam ve anlasam bile ben burda hesap sormam hitap şeklime dikkat ederim.
Işık ayarlarındada sorun var..
Hadi
Kolay gelsin.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
haha tema efektlerini şimdi açtım ve bayıldım :D

Progressivity

Progressivity

Üye
hakan kardeşim konudan biraz uzak kaldım, konu başlığı değişmiş falan acaba yeni güncelleme geliyor mu bugün ?

ByKatre

ByKatre

Üye
BU Güncel Hali

worm35

Üye
Az önce firmwareyi tekrar telefonuma yükledim. Daha önceden bunun ilk sürümünü yüklediğim için zaten iyi olduğunu biliyordum. Birkaç modlama kendim yaptım. Heap size'de biraz değişiklik yaptım, tema efektlerini vortex tema efektine değiştirdim.

Sonuç: Telefon çok akıcı bir şekilde çalışıyor. Zaten çok memnundum ilk sürümden.
Speedy Go : Tema efektleri açık 516, kapalı 540 veriyor. (İlk versiyonda 490 alabildim.)

Ram incelemesi yapmıyorum, çünkü telefonun üzerinde kendi düzenlediğim RAM protokolü var.

Kullanışlı, hızlı. Çok iyi bir iş çıkarmışsın. Ellerine sağlık.

EDIT:

RamBlow kurdum. Aldığım sonuçta 62 MB Ram elde ettim.
Normal kullanımda 50-55 arasında geziyor.

ByKatre

ByKatre

Üye
Kendi Düzenlediğin Ram Protokolü Derken

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
83 görmek imkansız diyen sensin...
Herkesin yazılımını deneyip kullanıyorum ben.Güzel yer varsa alırım diye yükledim.
Alacak bişeyim yok.
Bi soru daha sormuştum oda havada kalmış...
Gerekte kalmadı..
Yalnış anlaşılsam ve anlasam bile ben burda hesap sormam hitap şeklime dikkat ederim.
Işık ayarlarındada sorun var..
Hadi
Kolay gelsin.

atacan hiç uğraşamam walla bak keyfine

- - - Eklendi - - -

Az önce firmwareyi tekrar telefonuma yükledim. Daha önceden bunun ilk sürümünü yüklediğim için zaten iyi olduğunu biliyordum. Birkaç modlama kendim yaptım. Heap size'de biraz değişiklik yaptım, tema efektlerini vortex tema efektine değiştirdim.

Sonuç: Telefon çok akıcı bir şekilde çalışıyor. Zaten çok memnundum ilk sürümden.
Speedy Go : Tema efektleri açık 516, kapalı 540 veriyor. (İlk versiyonda 490 alabildim.)

Ram incelemesi yapmıyorum, çünkü telefonun üzerinde kendi düzenlediğim RAM protokolü var.

Kullanışlı, hızlı. Çok iyi bir iş çıkarmışsın. Ellerine sağlık.

EDIT:

RamBlow kurdum. Aldığım sonuçta 62 MB Ram elde ettim.
Normal kullanımda 50-55 arasında geziyor.

bu sürümde zaten performansa yönelik çalıştım. Güle güle kullan kardeşim

- - - Eklendi - - -

haha tema efektlerini şimdi açtım ve bayıldım :D

:) hehe

- - - Eklendi - - -

hakan kardeşim konudan biraz uzak kaldım, konu başlığı değişmiş falan acaba yeni güncelleme geliyor mu bugün ?

güncel linkler eklendi :)

ByKatre

ByKatre

Üye
Neresini Düzenleyeyim

hakanLp07

hakanLp07

Üye
ram 50 yazıyo ya txt dosyasında ram : 70 yaz yükseliyo :p :D

Mnemic

Üye
Yav whatsp up yüklediğimde bellek yetersiz bazı uygulamaları kapatın diyor, cfw yi harfiyen adım adım dikkatlice yükledim normalde menüler vs çok hızlı süper ama whats up açmaya çalışınca bu hatayı veriyor. Sorun bu uygulamadamı nekadar ram yiyebilir ki bir uygulama? başka bir çözüm varmıdır.

CHUCK-ME

CHUCK-ME

Üye
Hakan Abi yeni pack hayırlı olsun. Daha denemedim ama eminim ki çok iyi iş çıkarmışsındır yine. Bu arada sorulan her soruya sabırla cevap veriyorsun. Valla ne diyeyim böyle cfwler yaptığın için çok teşekkürler. :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yav whatsp up yüklediğimde bellek yetersiz bazı uygulamaları kapatın diyor, cfw yi harfiyen adım adım dikkatlice yükledim normalde menüler vs çok hızlı süper ama whats up açmaya çalışınca bu hatayı veriyor. Sorun bu uygulamadamı nekadar ram yiyebilir ki bir uygulama? başka bir çözüm varmıdır.
whats app çok ram yiyor ama ben rahatlıkla kullanıyorum telefonu kapa aç tekrar dene

- - - Eklendi - - -

Hakan Abi yeni pack hayırlı olsun. Daha denemedim ama eminim ki çok iyi iş çıkarmışsındır yine. Bu arada sorulan her soruya sabırla cevap veriyorsun. Valla ne diyeyim böyle cfwler yaptığın için çok teşekkürler. :)
teşekkürler güvenin için... rica ederim ne demek yardım edebiliyosam ne mutlu bana

ByKatre

ByKatre

Üye
Tamam Demeyeceğim O RaM Yazan Yeri 100 Yapacam :naughty:

Kartepe41

Üye
Teşekkürler

ibrahimya

Üye

Üst Alt