HakaN-06
Üye
hakan telefon cebimdeyken ekran kapalıyken yan durunca ekran kilidide yan dönüyo bunun çözümü varmı...?
Sensörlerden döndürme kontrolünü kapa düzelir
hakan telefon cebimdeyken ekran kapalıyken yan durunca ekran kilidide yan dönüyo bunun çözümü varmı...?

sensör açık olmadıkdan sonra ne yapıyım dokunmatik telefonu sensörün açık olması bana göre daha iyi
Sensörlerden döndürme kontrolünü kapa düzelir
Hakan sana tavsiye veriyim eğer pack güncellersen tck belle final özel sürüm deki gibi bi ana ekran yapabilirsin hem o bozuk nomal sürümle aynı tck da![]()
tekrar mı yükleyeceğim
öncekine göre farkediyormu şimdi tekrar o kadar dosyayı pcye taşı da hafızı kartını biçimlendirde telefona format felan
öncekiyle arasıda çok fark var mı değermi yani tekrar uğraşmama![]()
@hakan önceki hafıza 83 le açılıyordu.
Şimdi 81 le C hafızası.Bundan bahsediyor.
Bellek e ye alındı derken.Tüm uygulamalar içinmi geçerli,yoksa sadece browser dan mı bahaediyorsun?
- - - Eklendi - - -
Ayrıca orjinalde ok içe doğru olabilir ama uyumsuzluğundan Bahsetmiştim.Neyse ben kendime göre uyarladım no problem![]()
sensör açık olmadıkdan sonra ne yapıyım dokunmatik telefonu sensörün açık olması bana göre daha iyi
Tema Efektini Bence Değiştir Menüye Girerken Acayip Yavaş
ana başlık derken
yani öncekine gör fark ediyorsa yükleyelim![]()
belle fp2 yazıyor![]()
Nasıl 83 imkansız yalancımıyım ben.Senin 26 tarihli yazılımında 83 tü ilk açılıştan bahsediyorum...!!1
Bin24 ellenmemiş yazılımı 84 le açılıyor.!!!!
Hayret ya yalancıda çıktık.
üff süper gerçekten!! 4x4 menüye bayıldım. yeni bi telefonum oldu artıkçok teşekkürler
peki teşekkürler![]()
telefonu kapat aç desemya MeidaBar açılmıyor desem?? :/

telefonu kapat aç desem![]()
ya ben basamadım yarım saattir ya da bi tutukluluk yapmış demekki :Ptamam ya düzeldi kendi kendineya ben basamadım yarım saattir ya da bi tutukluluk yapmış demekki :P
.