Opera mobile yükleme hızı artırma

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Ben yapamadım nasıl yapıyoruz biri anlayacağım dilden tarif edebilir mi

1)Opera Mobile açıyoruz
2)Adres Satırına "Opera:Config" yazıyoru entere basıyoruz
3)açılan sayfada cache yazan butona tıkla
4)cache directory4yazan satırda c:\ diye başlayan satırın başını d:\ olarak
değiştiriyoruz
5)-operator cache directory4yazan yeride
aynı şekilde değiştiriyoruz.
6)kaydet

ahmetdemircim

Üye
    Konu Sahibi
bu ayarlarla ram'a yük bindirdiğinizin farkındamısınız ? Ram daha hızlı çalışır doğrudur ama sınırlıdır opera ile dolaştığını bütün geçmiş belleği ramda toplanacak ve operadan çıkmadığınız sürece ramde kalacak 256 mb bir ram düşündüğünüz de ve boş 140 mb boş desek şöyle adam gibi bir sörf yapsak bir süre sonra yetersiz bellek uyarısı almaya başlayacaksınız. Bilginize bunu operada düşünmüştür neden yapmamıştır sorarım size hızlı sayfa açılışları bağlantı hızınıza bağlıdır böyle ayarlarla kendinizi kandırmayın. son sözüm gene siz bilirsiniz iyi ışık hızında netler :)

kardeş bu rama yük bindirmiyor. perfmon programı ile rami kontrol edebilirsin gezinirken. swap denen telefonun kullandığı 268 mb sanal belleği kullanıyor. operadan çıkar çıkmazda boşaltıyor. o kadar kullandım bu şekilde daha ram yetersiz sorunu almadım. önce deneyip sonra eleştir istersen.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
gerçekten ise yarıyor yöntem. Ram kullanımı artsa da 2. Nesil olduğu için fazla etkili olmuyor :ok2:

berke350

Üye
adres satırını nerde bulamadım

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
Baktımda bendeki ayarlar zaten öyleymiş. :hmmm

Tuvalet Pompası

Üye
Rame yük.

berke350

Üye
yardım

- - - Eklendi - - -

adres satırını bulamadım

AHMED...

AHMED...

Üye
bu ayarlarla ram'a yük bindirdiğinizin farkındamısınız ? Ram daha hızlı çalışır doğrudur ama sınırlıdır opera ile dolaştığını bütün geçmiş belleği ramda toplanacak ve operadan çıkmadığınız sürece ramde kalacak 256 mb bir ram düşündüğünüz de ve boş 140 mb boş desek şöyle adam gibi bir sörf yapsak bir süre sonra yetersiz bellek uyarısı almaya başlayacaksınız. Bilginize bunu operada düşünmüştür neden yapmamıştır sorarım size hızlı sayfa açılışları bağlantı hızınıza bağlıdır böyle ayarlarla kendinizi kandırmayın. son sözüm gene siz bilirsiniz iyi ışık hızında netler :)

valla abi bana da pek sıcak gelmedi bu ayar opera ne yapsın safari ne yapsın bizi bu hızda bağlantılara tutsak edenler utansın

- - - Eklendi - - -

emeğin için teşekkürler Ahmet hocam

Buhara15

Üye
[ENGİN];5188791' Alıntı:
indirme penceresinden hafızayı secemıyormusunuz ekranda kaydırma yaparak

indirirken istediğimiz klasör açılmıyor illa seçmek gerekiyor onu kast ettim örneğin bazı tarayıcılarda klasör seçtiğimizde diğer oraya indiriyor.. Buna bir çözüm arıyoruz...

berke350

Üye
teşkürler

- - - Eklendi - - -

site açılıyor ne yapmam gerek

- - - Eklendi - - -

yardım

berke350

Üye
config.com

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
"opera:config" olarak yazacaksın adres çubuğuna sadece config yazarsan site açılır

berke350

Üye
teşekkürler

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
rica ederiz.

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
Malamadrı

Malamadrı

Üye
Böyle birşey göremedim

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Böyle birşey göremedim

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

dostum biraz alta gel ve -User Prefs yazan sekmeye tıkla sonra göreceksin

Malamadrı

Malamadrı

Üye
yaptım ama fark göremedim bence bu hikaye konuyu beynimizde canlandırdığınız için eskiye göre hizlandigini sanıyorsunuz ama herhangi bi faydası yok boşuna uğraşmayın :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
yaptım ama fark göremedim bence bu hikaye konuyu beynimizde canlandırdığınız için eskiye göre hizlandigini sanıyorsunuz ama herhangi bi faydası yok boşuna uğraşmayın :)

kullandigin telefon s60v5 ise ram az olduğundan fark görememişsindir ama ben 603 kullanıyorum çok büyük bi fark oldu.

Takipçi Satın Al

Üst Alt