Cep Telefonların SAR(Radyasyon) Değerleri ! - (Sürekli Güncellenecek)

Sponsorlu Bağlantılar

Skysis

Üye
:tşk: emek vermissin

caglar b

caglar b

Üye
nokia 701 yok mu?

musti843

musti843

Üye
Acaba nokia 5230 unki ne kadar ?

caglar b

caglar b

Üye
sağol kardeşim :rica:

- - - Eklendi - - -

yazmış olmam gerekirdi belki atlamış olabilirim hemen öğrenip geliyorum :)

- - - Eklendi - - -

Nokia'nın sitesinde 0.69 W/KG olarak gözüküyor ne çok yüksek nede çok düşük orta seviyeli bir sar değerine sahip :oke:

pek ortada sayılmaz yarım saat telefonla konuşunca hafif baş agrısı yapıyor bide internete girip arka planda müzik dinleyince dıt sesi geliyor bu arada :tşk:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
pek ortada sayılmaz yarım saat telefonla konuşunca hafif baş agrısı yapıyor bide internete girip arka planda müzik dinleyince dıt sesi geliyor bu arada :tşk:

o dıt sesi teknik bir problemin habercisi olabilir,dediğim gibi o oran çok düşük te değil mesela wonder'ların 0.50 diye biliyorum öyle birşeylerdi bunlar ideal değerler s2 de mesela 0.33 W/KG s3 te de öyle birşeylerdi tam hatırlamıyorum :)

yani kısaca

SAR 0,4 ve Altı: Çok İyi
SAR 0,4 - 0,6 Arası: İyi
SAR 0,6 - 1,0 Arası: Orta
SAR 1,0 ve Üzeri: Zararlı

oluyor :oke:

15097

15097

Üye
o dıt sesi teknik bir problemin habercisi olabilir,dediğim gibi o oran çok düşük te değil mesela wonder'ların 0.50 diye biliyorum öyle birşeylerdi bunlar ideal değerler s2 de mesela 0.33 W/KG s3 te de öyle birşeylerdi tam hatırlamıyorum :)

yani kısaca

SAR 0,4 ve Altı: Çok İyi
SAR 0,4 - 0,6 Arası: İyi
SAR 0,6 - 1,0 Arası: Orta
SAR 1,0 ve Üzeri: Zararlı

oluyor :oke:

:tşk:

BoyneS

BoyneS

Üye
Çok kapsamlı bir anlatım emeğine değmiş

ag400xl

ag400xl

Üye
tşkler eline saglık.

esokmen

esokmen

Üye
teşekkurler

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy S halen lider galiba :D

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
:apple: iPhone 5 Sar Değeri Açıklandı ! : 0.901 W/KG yani orta sayılır ama birazcık yüksek ama çokta değil :evet:

15097

15097

Üye
:apple: iPhone 5 Sar Değeri Açıklandı ! : 0.901 W/KG yani orta sayılır ama birazcık yüksek ama çokta değil :evet:
Orta sayılmaz zaten orta :ehe Bir iPhone için üstelik bu 5 olunca fena sayılmaz hatta iyi bir rakam :evet:

KarakayA67

Bnm telinde ogrenmis oldum bilgi icn tsk:D

Üst Alt