ACİL - Ultrabook OneriN LÜTFEN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
ACİL - Ultrabook OneriN LÜTFEN
Merhaba Forumdaşlar :)

Ultrabook almaya karar verdim ancak i7 li 4den yüksek ramli ultrabook bulmakta zorlanıyorum.

MARKA ve MODEL önerilerinizi bekliyorum.

i7 istemem yanlışmı hepsi i5 ? Birde i7li ultrabook yerine i5li Mac almak mı mantıklı.

Sorularıma cevap verebilirseniz çok sevinirim bu soruların hepsi benim için önemli laptop alırken.

Isınma sorunuda kullanım açısından büyük sıkıntı benim için.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
upp.. monsterin son güç mini book da olabilrimi

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
upp.. monsterin son güç mini book da olabilrimi

O fiyata Monster dusunulebilir. Islemci ve ekran karti degerlerin oldukca ustunde. Fakat isinma konusunda ayrintili bilgi sahibi olmak gerek.
Ultrabooklar da harici ekran karti olanlar ufak ufak cikmaya basladi ve biliyorsun ki kasalari metal alasimli. Monster'in kucuk canavari plastik aksamli kasaya sahip. Ayrica Ultrabooklardaki i7 islemciler isil degerleri dusuk ve cekirdek sayilarida 2. Sanalda 4.
Fakat core i7 3610qm gibi islemcilerin on bellek miktari ve cekirdek sayisi daha fazla bu da pil tuketimi-performans ve isil degerlerde farklilik yaratir.

Samsung ve Asus ultrabooklar guzel, fiyatlari da :D

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
O fiyata Monster dusunulebilir. Islemci ve ekran karti degerlerin oldukca ustunde. Fakat isinma konusunda ayrintili bilgi sahibi olmak gerek.
Ultrabooklar da harici ekran karti olanlar ufak ufak cikmaya basladi ve biliyorsun ki kasalari metal alasimli. Monster'in kucuk canavari plastik aksamli kasaya sahip. Ayrica Ultrabooklardaki i7 islemciler isil degerleri dusuk ve cekirdek sayilarida 2. Sanalda 4.
Fakat core i7 3610qm gibi islemcilerin on bellek miktari ve cekirdek sayisi daha fazla bu da pil tuketimi-performans ve isil degerlerde farklilik yaratir.

Samsung ve Asus ultrabooklar guzel, fiyatlari da :D

monsterde bakır boru sistemiyle ısınmanın önüne geçmişler. öyle diyorlar. ama plastik ve şarjı 2 saat bile gitmiyormuş.
ultrabooklarda i7 lerin fiyatı yüksek ultrabook alırsam büyük ihtimalle i5li yaklaşık 13 inc ekranlı alcam. i5 4-8 ram 1ekran kartı civarı ultralara yetiyor bütçem.
birde macbook air veya macbook pro nunda i5 4gb ramlilarine yeterli bütçem.

monsterde son güç zaten. ancak oyun ÇOK oynamam.

Siz olsanız neden ve hangisni seçersiniz?

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
monsterde bakır boru sistemiyle ısınmanın önüne geçmişler. öyle diyorlar. ama plastik ve şarjı 2 saat bile gitmiyormuş.
ultrabooklarda i7 lerin fiyatı yüksek ultrabook alırsam büyük ihtimalle i5li yaklaşık 13 inc ekranlı alcam. i5 4-8 ram 1ekran kartı civarı ultralara yetiyor bütçem.
birde macbook air veya macbook pro nunda i5 4gb ramlilarine yeterli bütçem.

monsterde son güç zaten. ancak oyun ÇOK oynamam.

Siz olsanız neden ve hangisni seçersiniz?

Oyun oynamayacaksan i5 li ultrabook isini gorecektir.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Oyun oynamayacaksan i5 li ultrabook isini gorecektir.

age of 3 ve yeni çıkacak strateji oyunlarını oynamakda bi sorun çıkmaz değilmi? yoksa i7li notebook da alınabilir ancak ağır ve büyükler.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
-Emre

-Emre

Üye
mac airbook :)

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Çok hoş duruyor ancak kullanan varmı performansını çok merak ediyorum onun ya ? Apple diye direk güvenilir ooo iyi süper diyor herkes ama ben öyle düşünmüyorum yani bilmiyorum. kullanan var mı ?

ibrahimkoc_1907

Üye
mac airbook

tlgcn38

tlgcn38

Üye
    Konu Sahibi
Macbook Air kullanan yok mu

• Beğen
Tepkiler: fedaiman1126
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...