Şeffaf kılıflar

Sponsorlu Bağlantılar

moonstar90

moonstar90

Üye
    Konu Sahibi
Şeffaf kılıflar
Arkadaşlar uzun süredir plastik şeffaf kılıf kullanıyorum telefonumda.Bugün temizlemek için açtığımda kasasında kılıfın izleri kalmış çıkmıyordu.Korusun diye bunları kullanıyoruz ama bunlar daha kötü yapıyor sanki telefonları.Siz ne tavsiye edersiniz bu konuda.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
silikon kılıf kullan istersen

moonstar90

moonstar90

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5154299' Alıntı:
silikon kılıf kullan istersen

Yanlış söyledim silikon kılıf fakat desenli düz kullanmam lazım sanırım

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Delikliler iz bırakıyor deseni ama toz oluyor genelde bunlar silince gider.
Ben de seffaf silikon deliksiz kullanıyorum iz sorunu yok

MaxipmaN

Üye
ben sert ,delik desenli ama delik değil telin arkası hiç gürünmüyor yani tavsiye ederim çatlarsa japon atarsın ilerlemesini önlersin :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bende silikon kılıf var iz bırakıyor köpük ile kapağı temizliyorum ara sıra..havadan nemden de yapışır iz bırakır normal..

moonstar90

moonstar90

Üye
    Konu Sahibi
silikon siparişi verdim netten şeffaf bu da iz bırakmaz sanırım

Mert_c21

Mert_c21

Üye
ben sert ,delik desenli ama delik değil telin arkası hiç gürünmüyor yani tavsiye ederim çatlarsa japon atarsın ilerlemesini önlersin :)
Bende de bu kılıf vardı sol alt ve üst köşelerden ufak parçalar koptu =/

mikail_6

Üye
Yan sanayi özellikle boyalı kılıflar öyle malesef. C7 cihazımda deri bir kılıf kullanmıştım hepi topu 20 gün kadar; içi kırmızı kaplıydı. Bir süre sonra telefonun çelik kasası da kırmızı oldu :) Sıcaktan ve nemden zaten dandik olan boya kendini salıyor sanırım.

paşa06.40

paşa06.40

Üye

bende ondan kullanıyorum tavsiye ederim arkadaşlara

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Yan sanayi özellikle boyalı kılıflar öyle malesef. C7 cihazımda deri bir kılıf kullanmıştım hepi topu 20 gün kadar; içi kırmızı kaplıydı. Bir süre sonra telefonun çelik kasası da kırmızı oldu :) Sıcaktan ve nemden zaten dandik olan boya kendini salıyor sanırım.

yan sanayi olunca haliyle öyle oluyor ben teli alalı yaklaşık bir sene oldu halen aldığım deri kılıfla kullanıyorum deforme olmadı henüz

moonstar90

moonstar90

Üye
    Konu Sahibi
deri kılıf sevmiyorum etrafını saran şeffaf kılıftan yanayım ama onun da kalitelisini bulmak önemli