!...Herkes Hakkını Helal Etsin...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
!...Herkes Hakkını Helal Etsin...!
Merhaba değerli dostlarım kardeşlerim abilerim.

Neden böyle bir konu açtın diyenlere kısaca anlatayım neden böyle bir konu açtığımı. Bugün olan bir hadiseden dolayı bu forumda artık kalamayacağımı anladım. Yapılan haksızlıklara neredeyse tüm üyelerin göz yumduğunu görüyorum insan sırf çok zekisin dediği için uyarı alması (Ne kadar sesini çıkartsada konu açsada hiçbir önemi yok yine tüm yöneticiler bildiğini okuyor), yine isim vermeden çok sevdiğim bir kardeşimi çok boş şeyler yüzünden uyarı verdiler. Bunların hepsini gördüm ancak içimden sabır çekerek karşıladım. Bugün bana yapılanı en iyi bi kardeşim bilir adını vermeyeyim önemi yok. Bugün olanlar karşısında şok oldum. Ne oldu derseniz şöyle anlatayım; Benim bu foruma gelmekteki üye olmadaki amacım tamamiyle siz kardeşlerime abilerime bildiklerimi aktarmak yardım etmek ve gerektiğinde yardım almak. Ve beni bilen bilir genelde HTC bölümünde duran biriyim. Ve orda elimden geldiğince insanların sorusunu yanıtsız bırakmamaya çalıştım. Gerekli olduğunu düşündüğüm bir konu için bugün kollarımı sıvadım. Yaklaşık 4 saat sonunda konumu bitirdim ve şu an ekrana bakacak halim yok diyebilirim. İçinizden diyebilirsiniz sen iyi misin neden bu kadar çabaladın çıkarın yokken diyebilir sizde haklısınız ama ben insanlara yardımcı olmak telefon seçiminde yardımcı olmak için Tüm HTC modellerinin özelliklerini araştırıp yazdım tek tek ve resim ekledim her telefonun altına 5-6 satırlık kendi yorumumu yaptım bu 4 saat boyunca sürdü. Sonunda ne mi oldu dersiniz bu forumun bi gerçeğini öğrendim ki o an kan beynime sıçradı o yorgunluktan ne yapacağımı bilemedim. Benim konum 212 Bin karakter içeriyor ve konu sınırı 70 Bin karakter. Yöneticilerle aramda konuşmalar geçti ne geçtiğini sormayın boşverin.

Benim tek isteğim bu forumda ki herkesin hakkını bana helal etmesi ki yarın tüm konularımı sildirip sınırsız ban attıracağım...

Özellikle bazı üyelerden özellikle helallik isteyeceğim ismini hatırlayamadığım olursa şimdiden özür dilerim...

MasteLaa, Türe, Anafor.CK, ynsemrekose, codblackops2, uuncu, Vatron, jackalmami, Mr Tech, SertaGe, Stunner Dead, OttomaN TigeR, nanotex, otostopçu, ia.pehlivan, geneluye, Jack Sparrow, xxSadrazamxx, __xXx__, ___kaptan___, cliolar, betoner...

Ve bütün One X Kullanıcılar Kulübünde kardeşlerimden abilerimden son olarakta Tüm HTC bölümünde olan üyelerden haklarını helal etmelerini istiyorum...

Kendinize çok iyi bakın... İrtibatı kesmeyeceklerim zaten kendilerini biliyorlar...

NOT: TÜM YÖNETİCİLERDEN RİCA EDİYORUM KONUMU KİTLEMEYİN HELALLİK İSTEDİM ART NİYET OLMADAN...

• Beğen
Tepkiler: abandonware, hmgurbuz2, otostopçu ve 4 diğerleri

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Ben Nokia kullanıcısıyım :)
İnternet ortamını pek kafaya takmamak lazım, hayatta başarılar :oke:

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
night_jack

night_jack

Üye
Normal üyeysen,hep normal üye kalıyorsun.
Bu zaten her forumda böyle geçerlidir ne zaman farklı rüybelere bürünürsen ozaman söylediklerin ya okunur yada dinlenir.
Yani işin özü,bir hale geldiğin zaman cümlererin o bölümde mana kazanıyor.
Yoksa son cümleyi,yöneticiyle konunun kapanmasına alışacaksın,yada yeri gelince böyle isyan ediceksin ama fayda etmez.

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
yaa abi :dry: neyse... sende hakkını helal et abi :bye: adminlerimizin modlarımızın çok fevri davranışları oluyor evet (hepsinin değil ama!) neyse banlanmaya niyetim yok :dry:

• Beğen
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Normal üyeysen,hep normal üye kalıyorsun.
Bu zaten her forumda böyle geçerlidir ne zaman farklı rüybelere bürünürsen ozaman söylediklerin ya okunur yada dinlenir.
Yani işin özü,bir hale geldiğin zaman cümlererin o bölümde mana kazanıyor.
Yoksa son cümleyi,yöneticiyle konunun kapanmasına alışacaksın,yada yeri gelince böyle isyan ediceksin ama fayda etmez.
Fayda etsin diye değil zaten bu konu sadece burda bulunan dostlarım için açılan bir konu başka bir amaç yok...

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Tarık, sevgili kardeşim lütfen bir kez daha düşün. Bence kendine 1 hafta ban et ve kafanı dinle. Sen bizim kardeşimizsin ve hep öyle kalacaksın. Seni hep aramızda görmek istiyoruz. Lütfen bir anlık kızgınlıkla hareket etme. Tabiki hakkımız helal olsun. Ama dediklerimi bir dinle. Abi tavsiyesi ;)

• Beğen
Tepkiler: CABBAR, hmgurbuz2 ve codblackops2
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Tarık, sevgili kardeşim lütfen bir kez daha düşün. Bence kendine 1 hafta ban et ve kafanı dinle. Sen bizim kardeşimizsin ve hep öyle kalacaksın. Seni hep aramızda görmek istiyoruz. Lütfen bir anlık kızgınlıkla hareket etme. Tabiki hakkımız helal olsun. Ama dediklerimi bir dinle. Abi tavsiyesi ;)
Abim güzel abim benim yaptığım anlık sinir değil. 1 Hafta ban atmam bu olayları çözseydi eğer emin ol abim direk banlardım kendimi. Ama forumun böyle üyelerine böyle yöneticiler neyse konuşmak istemiyorum...

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
:ağlarım:

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

Abim güzel abim benim yaptığım anlık sinir değil. 1 Hafta ban atmam bu olayları çözseydi eğer emin ol abim direk banlardım kendimi. Ama forumun böyle üyelerine böyle yöneticiler neyse konuşmak istemiyorum...

Seni gayet iyi anlıyorum. Ama sende lütfen beni anla. Seni kaybetmek istemiyoruz. Gerekirse 1 ay at ama bizi bırakma. Zaman herşeyin ilacıdır değerli kardeşim. :)

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Seni gayet iyi anlıyorum. Ama sende lütfen beni anla. Seni kaybetmek istemiyoruz. Gerekirse 1 ay at ama bizi bırakma. Zaman herşeyin ilacıdır değerli kardeşim. :)

katılıyorum.

codblackops2

codblackops2

Üye

Kesinlikle katılıyorum.
Tarık bizler varız burda bizi bırakıp gitme bir yere :ağlarım:
Haklısın ama sakinleş yani ne diyeyim bilmiyorum ama gitme ..
Helal olsun :(

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
abimin yaşadıklarını gördükten sonra...ben bile soğudum şu forumdan öyle diyeyim :ah

• Beğen
Tepkiler: El-CD
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi

İşte bu harekete helal derim gönderdiğim mesajları düzenleyemiyorum abim şu an. Ne dersin sen yöneticilere soruyorum ??? Neden sence ben söyliyeyim açtığım konuları silmeyeyim diye.

- - - Eklendi - - -

Ayakta Alkışlıyorum tüm yönetimi :alkis

• Beğen
Tepkiler: El-CD
codblackops2

codblackops2

Üye
:ağlarım:

Havvali

Havvali

Üye
hiç üstünde hakkım yok ama yinede helal olsun abi... En başa yazmışlar zati biz tanıdıklarımızı alıyoruz diye olgunluk beklemek boş (herkes için değil tabi)... Bak bunu yazdım diye uyarı almadan ban bile alabilirim.

doctorrr

doctorrr

Üye
sayın yönetim...

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
hiç üstünde hakkım yok ama yinede helal olsun abi... En başa yazmışlar zati biz tanıdıklarımızı alıyoruz diye olgunluk beklemek boş (herkes için değil tabi)... Bak bunu yazdım diye uyarı almadan ban bile alabilirim.
Haklısın Allah razı olsun kardeşim. Benimde hakkım yoktur ama helal olsun yine de...

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Aman Yunus o mesajı düzenle lütfen...

Tarık, dediğim gibi kardeşim. Biraz uzaklaş kendini dinle. Herşey düzelir. Bizi sensiz bırakma ;)

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Ben o mesajları düzenleyemiyorum kaldıramıyorum ya şimdi yetkimi alıdınız yazıklar olsun sizin gibi yönetime yararlanan birine değil sizin sitenize olan her emeğime yazıklar olsun !!!

- - - Eklendi - - -

Aman Yunus o mesajı düzenle lütfen...

Tarık, dediğim gibi kardeşim. Biraz uzaklaş kendini dinle. Herşey düzelir. Bizi sensiz bırakma ;)
Abim ne olduğunu bilmiyorsun bu yönetim çok akıllı :oke:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Bende Haber Kosesinde Gecen 2 Mesaj Attim .. Ban Yedim ..

Forumda Siyasi Konu Acmak Ve Siyasi Mesajda Bulunmak Yasak ..

Adam Siyasi Konu Aciyor, Argo Kelime Kullaniyor, Birsey Yok .. Ben 2 Mesaj Atinca Hemen Ban ..

Inanir Misiniz .. 1 Mesajima 2 Ceza Birden Geldi .. Boyle Birsey Iste ..

Senide Forumda Aktif Olarak goren Bir Uyeyim Bende ..

Suan Seni Anliyorum .. Emek HErseyden Onemlidir Benim Icin / Insanlar Icin ..

Bence Takma .. Ama Illaki Birakacagim Diyorsun .. Kendine Iyi Bak Kardesim ..

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt