!...Herkes Hakkını Helal Etsin...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SertaGE

SertaGE

Üye
Hocam umarım sorun çözülür.yardımlaşma ve dayanışmaya devam ederiz. Mümkün olduğunca burda devam etmeni rica ediyorum.çok emeğini gördük.gerçekten çok incinmissen diyecek sözüm yok. Hakkimin olduğunu düşünmemekle beraber helal ediyorum lütfen siz de edin. Sizden bir ricam da nerede olacaksanız adres belirtmeniz. One x ler abisiz kalmasın

Kesinlikle son söylediğinize katılıyorum. Bu forum'dan ayrılıyor olmak tamamen kayıplara karışmak değil. Başka bir platformda (değer bilinen) tekrar organize olup layıkıyla devam edilebilir. Ben de öyle düşünüyorum Tarık kardeşim. İrtibatı koparmayalım, neredeysek hep birlikte (:
Konunun tamamını henüz okuyabildim bu arada. Kırgınlığını ve kızgınlığını çok iyi anlıyorum. Bu kadar laftan, kendini ifade etme çabasından sonra hala bir şeyler değişmemişse ben kal diyenlerden yana değilim. Bunu da senin iyiliğin için söylüyorum. Durmak anlamsız, kendi adıma da...

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Hocam umarım sorun çözülür.yardımlaşma ve dayanışmaya devam ederiz. Mümkün olduğunca burda devam etmeni rica ediyorum.çok emeğini gördük.gerçekten çok incinmissen diyecek sözüm yok. Hakkimin olduğunu düşünmemekle beraber helal ediyorum lütfen siz de edin. Sizden bir ricam da nerede olacaksanız adres belirtmeniz. One x ler abisiz kalmasın

Allah razı olsun hocam benden yana da helal olsun.

-efşan

-efşan

Üye
Bu konu üzerinde de makara yapıp konuyu sapıtmayın.

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
epts

epts

Üye
Sertaç hocam umarım tarık beye yapılan yanlış burda düzeltilir. Bir çok emeği var buraya. Bide şaka gibi yetkileri alınıyor. O kadar basit mi. Bence bu olay tarık beyden çok siteye zarar verir.

• Beğen
Tepkiler: El-CD
DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
    Konu Sahibi
Sertaç hocam umarım tarık beye yapılan yanlış burda düzeltilir. Bir çok emeği var buraya. Bide şaka gibi yetkileri alınıyor. O kadar basit mi. Bence bu olay tarık beyden çok siteye zarar verir.

Bu kadar basit ışte bir üyeyi forumun çıkarları doğrultusunda bloke etmek.

- - - Eklendi - - -

Bu konu üzerinde de makara yapıp konuyu sapıtmayın.

Abim özür dilerim senden dışarıdayım anca akşam eve giderim bizzat konuşucam seninle. Şarjım az bitebilir her an.

-efşan

-efşan

Üye

Bu kadar basit ışte bir üyeyi forumun çıkarları doğrultusunda bloke etmek.

- - - Eklendi - - -

Abim özür dilerim senden dışarıdayım anca akşam eve giderim bizzat konuşucam seninle. Şarjım az bitebilir her an.

Tamam Kardeşim, bekliyorum ben.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Gitmeni hiçbirimiz istemeyiz, Hakkım varsa helâl olsun kardeşim...

Şunu bilmeni isterim ki

SENi ÇOK ÖZLEYECEĞiZ...

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Tarık Abi bu forumda yaklasik 3 aydır varım ve seni az da olsa tanıyorum.Gerektiği yerde,zamanda herkese elinden geldiğince yardım ettin,bana da çok yardımın dokundu.Benim hakkım yoktur ama varsa helal olsun.Sen de hakkını helal et...Keşke şartlar uygun olsa da gitmesen..

codblackops2

codblackops2

Üye

cliolar

Üye
kardesim gitme bos yere.herkez neyin ne oldugunu biliyor.komsuya kizip evi terkedersen ailene yazik olur!

• Beğen
Tepkiler: El-CD ve hmgurbuz2
epts

epts

Üye
Al benden de okadar

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Kardeşim öncelikle emeklerin inkar edilemeyecek derecede.Her şey için teşekkürler.Mesaj karakteri konusunda sıkıntını beyan etmişsin.70.000 karakter gerçekten çoğu durumnda yeterli oluyor ama istisnalar çıkabiliyor senin açacağın konu gibi.Bu sorun konu 2 ye 3 e bölünerek atlatılabiliyor seri konular açabiliyorsun.Yöneticilere türlü türlü ithamlarda bulunmuşsun 10 sayfayı okudum ama hala ne istediğin konusunda bir fikrim olmadı.Sistemden dolayı yakınıyorsun karakter sayısı vs. sonra da isim belirtmeden sayı belirtmeden tüm yönetime böyle bir konu açarak yakınıyorsun.

Haram Olsun diyorum ve susuyorum...

Haram etmişsin hakkını,fakat sen ne istediğini içimizden birine doğrudan anlatsaydın elbet çözüm bulurduk.Bu forumda herkesi her üyeyi her yöneticiyi şikayet edebilirsin bir yanlış haksızlık yaptığını düşündüysen.
Bana bir özel mesaj ile sorununu geniş kapsamlı açıklar mısın ?Şayet senden kaynaklanan bir sorun değilse çözüleceğine söz veriyorum ve konuyu kapatıyorum.Gereğinden fazla uzamış bilip bilmeyen herkes yorum yapmış..
:locked:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Merhabalar sevgili Maxicep ailesi.

Öncelikle bu tür konulara cevap vermek gibi bir alışkanlığımız olmadığını belirtmeliyim. Ki zaten ben gidiyorum tarzında konular açılması yasak. Ancak yazılanları, verilen gazları ve yalan ifadeleri görünce bir açıklama yapılması gerektiği kanaatine vardım.

Normal üyeysen,hep normal üye kalıyorsun.
Bu zaten her forumda böyle geçerlidir ne zaman farklı rüybelere bürünürsen ozaman söylediklerin ya okunur yada dinlenir.

Bizler hepimiz Maxicep.com'un birer üyesiyiz arkadaşlar. Forum sahibi olan Ozan'da bu forumun bir üyesi. Kurallar onun için de geçerli. Söylediklerinizi dikkate aldığımızın en güzel örneği "Site Hakkında" bölümüne açmış olduğunuz konulardır. Hiç bir konunuzu cevapsız bırakmadık. Önerilerinizi dikkate aldık ve böyle olmaya da devam edecek.

En başa yazmışlar zati biz tanıdıklarımızı alıyoruz diye olgunluk beklemek boş (herkes için değil tabi)... Bak bunu yazdım diye uyarı almadan ban bile alabilirim.
Bizlerin yönetime tanıdıkları aldığımız kanısına nasıl vardınız anlamış değilim. Eğer dediğiniz gibi olsaydı Maxicep yönetimindeki herkesin soyadı Atabey olurdu :) Maxicep yönetimine girmek için onu hak etmeniz gerekir. Arkadaş yada akraba olmanız bir anlam ifade etmez.

sayın yönetim...tam kafa atmalıksınız farkındamısınız?!

"hakaret eden bir ağız sahibi insanın layık olduğudur." der bir yazar.

Ben o mesajları düzenleyemiyorum kaldıramıyorum ya şimdi yetkimi alıdınız yazıklar olsun sizin gibi yönetime yararlanan birine değil sizin sitenize olan her emeğime yazıklar olsun !!!

Bizim sitemiz ona, buna, şuna ait bir site değildir. Bu site hepimizin emekleriyle harmanlanmış alanında lider bir sitedir.

Bende Haber Kosesinde Gecen 2 Mesaj Attim .. Ban Yedim ..Forumda Siyasi Konu Acmak Ve Siyasi Mesajda Bulunmak Yasak ..Adam Siyasi Konu Aciyor, Argo Kelime Kullaniyor, Birsey Yok .. Ben 2 Mesaj Atinca Hemen Ban ..Inanir Misiniz .. 1 Mesajima 2 Ceza Birden Geldi .. Boyle Birsey Iste ..Senide Forumda Aktif Olarak goren Bir Uyeyim Bende ..Suan Seni Anliyorum .. Emek HErseyden Onemlidir Benim Icin / Insanlar Icin ..Bence Takma .. Ama Illaki Birakacagim Diyorsun .. Kendine Iyi Bak Kardesim ..

:D Uyarı almış olduğun mesajı aynen alıntılıyorum sevgili Mazlum.
"Siz Kimsiniz Allah Askina .?PKK Ile Turkiye Bas Edemiyorken Sizin Gibi 45 Kisilik Bir Grup Mu Vuracak ..Gulunc .. =)Daqa Ayak Bastiqiniz An Oracikta Olursunuz ..Daqdakiler .. Daq Seytanidir .. Yerden, Ordan, Burdan Cikiyorlar .. =)"
PKK sempatizanlığı yapan birisinin alnından öpecek değiliz. 1 mesaja iki uyarı aldığınız tamamen yalan. Ortamı germek, konuyu açan arkadaşıma gaz vermek amaçlı yazdığına inanıyorum.

Dün gece bana yazmış olduğunuz PM'de size mesaj yazma alanının genişletilmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını ve konunuzu parçalara bölüp, diğer parçaları aynı konunun altına mesaj olarak yazmanızı tavsiye etmiştim. Sadece size özel olarak bu alanı genişletmek gibi bir durum söz konusu değil. Genişletme yapılacaksa tüm üyelere yapılır. Ancak bunu yapacak kişi Ozan'dır. Bizler kendi kafamıza göre bu alanı değiştirirsek, sonrasında meydana gelebilecek sıkıntıları çözebilecek durumda değiliz. Aklımıza her esen değişikliği yapamayız.

Konuyu nasıl açmanız gerektiğini size bildirmeme rağmen bana geri dönüş yapmadınız ve bu "hakaret" konusunu açmayı tercih ettiniz. Durum böyle olunca sizin asıl sorununuzun bu olmadığını, daha farklı bir sıkıntınız olduğunu düşünüyorum.

Maxicep forumlarına açmış olduğunuz konular bu sitenin bir parçası haline gelir, onları silemezsiniz. Adeta çantaya koyup konularınızı başka bir yere götürmek istiyorsunuz. Hakkınızı da helal etmemişsiniz. Ancak burada hakkınızı helal etmediğiniz maxicep yönetimi değil, o konulardan yararlanan üyelerimizdir. Bizim için konu açmıyorsunuz, birilerine faydalı olabilmek adına konu açıyorsunuz.

Yönetimi bu asılsız iddialarla zan altında bırakmaya hakkınız yok. Hepinize tek tek cevap vermeye çalıştım. Yaşadığınız sorunları ben dahil yönetim kadrosunda bulunan çoğu yöneticimiz yaşamıştır. Konularım arasında mesaj sınırını aşan ve parçalara bölmek zorunda kaldığım çok konu var.

Bugüne kadar gidene dur demedik. Gelene de her zaman kapımızı açık tuttuk. Ancak unutmayın, bu kapıyı ne kadar sert çarparsanız geri açılması o kadar zor olur.

Herkese keyifli forumlar. :oke:

• Beğen
Tepkiler: MrCommanDTr, TheMadness, Dede ve 3 diğerleri
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Yok ya yazmadan duramayacağım.
Düne kadar "site hakkında'ya çok güzel teşekkür konuları açarak maxicep genel hakkında güzel sözleriniz bulunuyordu halada bulunmakta örnekleri eklemeye gerk yok diye düşünüyorum.
Bu gün ise böyle bir manzara ile karşılaşmak beni üzdü yönetime yapılan bunca laf ne içindi? uyarı vb kurallarımız 2005 ten beri hala aynı değişen birşey yok kural dışı birşey varsa gerekeni yaptık, eminim yerimizde olsanız sizlerde aynısını yapardınız zira kimse kendi kafasına göre iş yapmıyor burda herşey standart kurallar çerçevesinde yapılır bazen yanlışlıklarımız olmuşsa da affola düzeltiriz.
Konu sahibine forumun data vBulletin ayarlarına karışamayacağıma sadece ozan'ın ilgilenebileceğini fakat onun da askerde olduğunu belirtmeme rağmen farklı sebepleride içine ekleyerek konuyu bu seviyeye getirmesi yanlış anlaşılmalara sebep olmuş.
Diğer sitelerde karakter desteği 20000 iken forumda 70 bin olan karakter desteği hakkını fazlası ile veriyor diye düşünüyorum.

Merhabalar sevgili Maxicep ailesi.
Bugüne kadar gidene dur demedik. Gelene de her zaman kapımızı açık tuttuk. Ancak unutmayın, bu kapıyı ne kadar sert çarparsanız geri açılması o kadar zor olur.

Herkese keyifli forumlar. :oke:
Arkadaşımızın sözleri yönetim anlayışını açıkça gözler önüne seriyor.
Keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt