Son bir iyilik yapacağım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Son bir iyilik yapacağım
İlerde internet bağlantısını yapacağız. O zaman benimle ilgili bazı bilgilerin sadece bende kalmaması için bunları paylaşacağım. En önemlisi belle navibar hakkında olacak. Çok çalıştım belle navibar yapmak için. CFW işlerini de bıraktım. Bir süre sonra unutursam bu konu hem bana hem de üyelere faydalı olur. Ben baktığımda gerekirse tekrar hatırlamak için kullanırım konuyu.

Elimde paylaşmadık bilgi bırakmayacağım. Yoksa unutacağımdan bilginin kaybolmasından korkarım.

ByKatre

ByKatre

Üye
Rambo Çok Teşekkür Ederim Maxicep Adına Bilgi Paylaştıkça Çoğalır. :)

- - - Eklendi - - -

Madem Net Bağlantısı Geliyor Geri Dön Rambo :alkis

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
çok yararlı olacağına eminim çok teşekkür ederim :) bilgi paylastikca çoğalır :ok2:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Praet0r2

Üye
furkan bana özelden ulaşsana bir konu varda

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Özelden kimseyle konuşmuyorum artık.

ByKatre

ByKatre

Üye
:hmmm

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yaptıgınız cfw ler uzay similatörlü mü ya da gizli kodlar falan mı içeriyor?
Yoksa su bildigimiz rofs'a kopyala yapıstır yapilan cfw lerden degil mi?
Hani öyleyse konusmalarınız pek bi abartılı ve korkutucu.
Nasa AR-GE gizli toplantısında gibi hissediyoruz kendimizi ama çıka çıka cfw çıkıyo ortaya.
Bi relax..

• Beğen
Tepkiler: dready112 ve HakaN-06
codblackops2

codblackops2

Üye
Nasa AR-GE gizli toplantısında gibi hissediyoruz kendimizi ama çıka çıka cfw çıkıyo ortaya.
Bi relax..

:ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bi relax..

Uzaktan kolay görülüyor değil mi? Yaşamayan bilemez. Benim akrabalarım, ailem ve arkadaşlarımdan çalışmalarımı gören herkes ne emek harcadığımı biliyor. Tüm bunları geçtim Allah görüyor. Ben herşeyi Allah rızası için yapıyorum. İstediğini söyle. Kanıtlamak zorunda değilim. Ancak yapacağım yeni anlatımlara bakınca ağzın açık kalırsa sorumlusu değilim.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Uzaktan kolay görülüyor değil mi? Yaşamayan bilemez. Benim akrabalarım, ailem ve arkadaşlarımdan çalışmalarımı gören herkes ne emek harcadığımı biliyor. Tüm bunları geçtim Allah görüyor. Ben herşeyi Allah rızası için yapıyorum. İstediğini söyle. Kanıtlamak zorunda değilim. Ancak yapacağım yeni anlatımlara bakınca ağzın açık kalırsa sorumlusu değilim.

Gördügüm ilk fw yapimcisi degilsin ve en iyisi kesinlikle degilsin o yüzden fazla kasmaya gerek yok diye düsünüyorum bu ilk rastlayısım degil fazla heyecenlısın alt tarafı cfw yapiyosun ve en kral bi cfw sistemi ne kadar etkileyebilir %10-20..

ByKatre

ByKatre

Üye
Normal Değil Bu Direkt Rofs2Ye Gömmekten Ibaret Değil Win Hexi Bir Aç Bakalım Kolay mı?

- - - Eklendi - - -

Laflarına Dikkat Et Zaten Sizin Gibiler Yüzünden Bu Adamlar Bu Işi Bırakıyorlar. :off:

Atacan-

Atacan-

Üye
Sıradan herkes bu işi yapabilir hex de moduda modlamayıda..
Abartacak bişey yok..Sadece biraz kafayı çalıştırmak !
--Bu işlere fazla zaman harcamak
--Ummadığınız kadar zaman harcamışsınız ki bi bakmaşsınızki kendinizi profossyonel sanmışsınız...Alakası yok bu işi hobi olarak yapıyorsanız fazlada zaman harcıyorsanız zaten siz profosyonelsiniz..
Herkez bu kadar zaman harcayıp araştırma yaparsa herkes profosyonelldir.

Türklerin yaptığı ne var 1-2 Tane uyduruk mod..
Bana söyleyin DM den alınmamış Örneklenmemiş yayınlanmamış birinin yaptığı çalıştırdığı 1 2 tane adam akıllı mod söylermisiniz.?

- - - Eklendi - - -

Normal Değil Bu Direkt Rofs2Ye Gömmekten Ibaret Değil Win Hexi Bir Aç Bakalım Kolay mı?

- - - Eklendi - - -

Laflarına Dikkat Et Zaten Sizin Gibiler Yüzünden Bu Adamlar Bu Işi Bırakıyorlar. :off:

Bende bu işi yapıyorum yaptığım işide asla abartmıyorum.
Benim abartığım nokta benim harcadığım emeğime laf söylenmesi.Karşılığı verilmemesi.

ByKatre

ByKatre

Üye
Bende Onu Diyorum Ya Emeğin Karşılığı Bu Mu Ya Ayıp Ya!

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sıradan herkes bu işi yapabilir hex de moduda modlamayıda..
Abartacak bişey yok..Sadece biraz kafayı çalıştırmak !
--Bu işlere fazla zaman harcamak
--Ummadığınız kadar zaman harcamışsınız ki bi bakmaşsınızki kendinizi profossyonel sanmışsınız...Alakası yok bu işi hobi olarak yapıyorsanız fazlada zaman harcıyorsanız zaten siz profosyonelsiniz..
Herkez bu kadr zamn harcayıp araştırma yaparsa herkes ürofosyonell.

Türklerin yaptığı ne var 1-2 Tane uyduruk mod..
Bana söyleyin DM den alınmamış Örneklenmemiş yayınlanmamış birinin yaptığı çalıştırdığı 1 2 tane adam akıllı mod söylermisiniz.?

- - - Eklendi - - -

Bende bu işi yapıyorum yaptığım işide asla abartmıyorum.
Benim abartığım nokta benim harcadığım emeğime laf söylenmesi.Karşılığı verilmemesi.

Kendi yaptığım modları söylememe gerek var mı? Sanırım yok. T.C.K Özel Modu diye geçer yaptığım CFW'lerde. En basitinden; belle navibar modunu kesinlikle DM'den alıp süslemedim (!)

Atacan-

Atacan-

Üye
Boşver verilen emeğe saygısızlık varsa zaten o iş hizmet bitmiştir kendi adımca.
Ama bu işleride abartmayın lütfen yapılan işleri herkes yapılabilir.Deneyim bilgi pekiştirmesi araştırma bu kadar birde fazla zaman harcama...
Ama biz yine elin yabancısındayız hep aldığımız birikim sağladığımız kaynak belli.
Bekliyelim yapsınlar :)

ByKatre

ByKatre

Üye
Bence Böyle Düşünmemek Lazım Allah Ilimi Çalışana Veriyor Türkler Çalışırsa Büyük Işler Yapabilir

Atacan-

Atacan-

Üye
Furkan yaptığın işe benim saygısızlığım yok..!!
Bende navibarı kendim yaptım ama ilk senmi benmi yoksa başkasımı yoksa yabancı siteden uyarlanarakmı.
Navibar yapim diye senmi fikir attın ortaya ?
Anlıyamadan bilip bilmeden yargılayıp suçlama beni .!

- - - Eklendi - - -

Bana şunu söyleyin Ben öyle bir mod yaptımki Kimse yapmadı.Bi yerden almadım bi yerden esinlenmedim.
Bizim yaptığımız modlar zaten yapılmış ve ortaya sunulmuş.
Biz Türkçeleştiriyoruz adamların ortak dili olduğu için global hale geliyor.Biz bir yamayız alıp yamalıyoruz başkasına sunuyoruz..Asıl yamayı yapan biz değiliz ben bundan bahsediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt