Son bir iyilik yapacağım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Neyse vazgeçtim iyilikten. Zaten biz sadece Türkçeleştiriyoruz.

- - - Eklendi - - -

Atacan-

Atacan-

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Doğruları söylüyorum Furkan alış buna.Biz şu vakte kadar adam akıllı mod çıkartmadık çıkartılanları Türkçeleştirdik...
Ben yaptığın verdiğin hizmete saygısızlık yapmıyorum.
Senin benim başkasının yaptığı modları verilen harcanan zamanı sıradan biriside üstüne düşüp çözmeye çalışsa herkes yapar.
Burdaki amaç kimseyi küçük ve yapılan işi küçümsemek değil.Yapılan verilen emeğe saygı duyulmamasıdır.
Ben kimseye Bilgi akışı bilinmedik bişeyi öğretmicem artık.
Araştırıp yapsınlar kaynak çok.
Seni yönlendirmek istemem sen iyiliğini yap ben karşılığını göremediğim alamadığım için yadırgıyorum.Sen karşılığını alıyorsan yap iyiliğini.

ByKatre

ByKatre

Üye
Ya Rambo Yap Bu Iyiliği Lütfen Bunu Bekliyordum Çok Sevinmiştim Ya :(

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İyiligini yapma diyen yok yap ama yapcam demene ne gerek var aç konuyu yap.Bu ilk degil habire tarih verip gerekli gereksiz konu açıp duruyosun ve cfw nedir diye bilmeyen biri olsa vay anasını ne forummus adamlar dünyayı kurtarıcak der ve bu kadar degersiz bisey için kendi aranıza sorunlar bile oluyo düsünebiliyomusunuz cfw ya su saçma sapan s60v5. Meego bölümünde adamlar sistem portluyo konularda ve o bölümde böyle seyler yok aynı sekilde androidçiler de rom yapar ama buna benzer seyler yok.Yok bırakcam yok su tarihte su var yok son iyilik yapcam sonraları yok geri döncem.Bi konun vardı bütün modcular toplansın dedin tek bi kisi eksik olursa olmaz çok önemli bi plan falan eyvah dedim modcular heralde darbe yapicak forumda ve laf aramızda o konuyu bazı arkadaslarla konusup gülüstük bile.
Ben gördükçe gülüyorum bu yüzden yazma geregi duydum emegine saygısızlıgım yok ama abartılcak bi is yapmiyosun çünkü cfw isi daha ileri gitmez.

• Beğen
Tepkiler: HakaN-06 ve doctorrr
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Gördügüm ilk fw yapimcisi degilsin ve en iyisi kesinlikle degilsin o yüzden fazla kasmaya gerek yok diye düsünüyorum bu ilk rastlayısım degil fazla heyecenlısın alt tarafı cfw yapiyosun ve en kral bi cfw sistemi ne kadar etkileyebilir %10-20..

İyiligini yapma diyen yok yap ama yapcam demene ne gerek var aç konuyu yap.Bu ilk degil habire tarih verip gerekli gereksiz konu açıp duruyosun ve cfw nedir diye bilmeyen biri olsa vay anasını ne forummus adamlar dünyayı kurtarıcak der ve bu kadar degersiz bisey için kendi aranıza sorunlar bile oluyo düsünebiliyomusunuz cfw ya su saçma sapan s60v5. Meego bölümünde adamlar sistem portluyo konularda ve o bölümde böyle seyler yok aynı sekilde androidçiler de rom yapar ama buna benzer seyler yok.Yok bırakcam yok su tarihte su var yok son iyilik yapcam sonraları yok geri döncem.Bi konun vardı bütün modcular toplansın dedin tek bi kisi eksik olursa olmaz çok önemli bi plan falan eyvah dedim modcular heralde darbe yapicak forumda ve laf aramızda o konuyu bazı arkadaslarla konusup gülüstük bile.
Ben gördükçe gülüyorum bu yüzden yazma geregi duydum emegine saygısızlıgım yok ama abartılcak bi is yapmiyosun çünkü cfw isi daha ileri gitmez.

Yav he he. Çok kolay dimi. Çoğu sorunlar; araştırmadan çözüldü. Çoğu modu furkan yaptı. Beğenemediysen konudan uzaklaş. Eğer hala burdaysan yüzsüzlüktür.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Yav he he. Çok kolay dimi. Çoğu sorunlar; araştırmadan çözüldü. Çoğu modu furkan yaptı. Beğenemediysen konudan uzaklaş. Eğer hala burdaysan yüzsüzlüktür.

Ohoo ne diyosun çok zor dünyanın en zor meslekleri ;

1. Elektrik / Elektronik Müh.
2. Symbiana cfw yapmak.

Allah kolaylık versin ne diyelim..

Bir de tus takımından #'ye bas büyük tus ta kalmıssın.

Konudan da çıkıyorum madem yüzsüzüz.

doctorrr

doctorrr

Üye

2. Symbiana cfw yapmak.

ya baba bazı konularda harbiden haklısın ya :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

2. Symbiana cfw yapmak.

Yav yürü işine küfür ettirtme beni. Ben en zor işmi diyorum ? Madem rahatsız oluyorsun yorumlama koşarak git şimdi bu konudan.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Üzülerek belirtmem gerekiyorki daha fazla tartışma çıkmadan :locked:

• Beğen
Tepkiler: Süleyman, -Empat- ve Silinen Üye 94869
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt