crazy_oruc
Üye
TinTin hakkında...
merhaba kardeşlerim
bende 603 var tintin oyunuyla ilgili bi kaç sorum olacak.
1. Ben bu oyunu indirdim. Indirdim derken sadece 16 mb olan kurulumunu indirdim. Oyuna girince download yapılıyor ve bu indirme depo hafızasına kaydedidiliyor benim de orada hafızam az olduğu için sorun yapıyor. Bunu hafıza kartına devretme şansımız var mi (oyun hafıza kartına kurulu)
2. Ben bu oyunu indirmeye başladığım zaman oyunun dosyaları gameloft klasörüne geliyor. Oyunu kapattıktan sonra tekrar girip indirmeye başkasak o klasörün içindekilerin üzerine yazarakmı devam ediyor yoksa onlardan sonra indireceği dosyalardan mı?
Birde bu oyun androidten port değil mi
bende 603 var tintin oyunuyla ilgili bi kaç sorum olacak.1. Ben bu oyunu indirdim. Indirdim derken sadece 16 mb olan kurulumunu indirdim. Oyuna girince download yapılıyor ve bu indirme depo hafızasına kaydedidiliyor benim de orada hafızam az olduğu için sorun yapıyor. Bunu hafıza kartına devretme şansımız var mi (oyun hafıza kartına kurulu)
2. Ben bu oyunu indirmeye başladığım zaman oyunun dosyaları gameloft klasörüne geliyor. Oyunu kapattıktan sonra tekrar girip indirmeye başkasak o klasörün içindekilerin üzerine yazarakmı devam ediyor yoksa onlardan sonra indireceği dosyalardan mı?
Birde bu oyun androidten port değil mi

anlamadım. Bilgisayar yok ayrıca