TinTin hakkında...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
TinTin hakkında...
merhaba kardeşlerim :) bende 603 var tintin oyunuyla ilgili bi kaç sorum olacak.

1. Ben bu oyunu indirdim. Indirdim derken sadece 16 mb olan kurulumunu indirdim. Oyuna girince download yapılıyor ve bu indirme depo hafızasına kaydedidiliyor benim de orada hafızam az olduğu için sorun yapıyor. Bunu hafıza kartına devretme şansımız var mi (oyun hafıza kartına kurulu)

2. Ben bu oyunu indirmeye başladığım zaman oyunun dosyaları gameloft klasörüne geliyor. Oyunu kapattıktan sonra tekrar girip indirmeye başkasak o klasörün içindekilerin üzerine yazarakmı devam ediyor yoksa onlardan sonra indireceği dosyalardan mı?

Birde bu oyun androidten port değil mi :ehe

alp047

alp047

Üye
ondan sonraki dosyaları indirir üzerine yazmaz bende böyle olmuştu

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

burakkk97

Üye
konu yanlış yerde :angry:

bu sd fakat telefondan rar ı çıkarabileceğini sanmıyorum :(

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
konu yanlış yerde :angry:

bu sd fakat telefondan rar ı çıkarabileceğini sanmıyorum :(

konu yeri neresi olması gerekiyor :hmmm

Sağolasın ben en iyisi telefondan indireyim. Rar dosyasını debelene debelene çıkartırdım bi şekilde ama oyundan indirdiğin zaman telefon kapansa bile sonradan devam edilebiliyor. O yüzden oyundan indireceğim :)

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

konu yeri neresi olması gerekiyor :hmmm

Sağolasın ben en iyisi telefondan indireyim. Rar dosyasını debelene debelene çıkartırdım bi şekilde ama oyundan indirdiğin zaman telefon kapansa bile sonradan devam edilebiliyor. O yüzden oyundan indireceğim :)

:oke:

burakkk97

Üye
bilmiyorum ya yazılım destek veya cihaz :) ama bura değil
bence de oyun kendi indirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt