Telefon Tavsiyesi telefon tavsiyesi istiyorum..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
telefon tavsiyesi istiyorum..
merhaba arkadaşlar bir akrabama telefon alacağız ama kendisini kardeşim gibi sevdiğim için hoyratca karar vermek istemiyorum. her marka cihaz hakkında bilgi sahibiyim ama yine de kararsızım kendisi bir telefondan kullanım kolaylığı ses kalitesi iyi ekran şarj süresi ve kamera kalitesi bekliyor aklımda arc s var bir tane 20 ay garantili arc s buldum 550 tl ye alınır mı sizce :hmmm veya bu kriterlere uyan maksimum 625 tl lilk cihaz aklında olan varsa söyleyin lütfen benim aklıma gelmiyor şu anda..:hmmm

R.A.M

R.A.M

Üye
arc s al temizse o fiyata alabileceğin en iyi 2.el telefonlardan biri bulabilirsen galaxy S (Advanced) al 2.el 500 550 flandır.

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
evet arc s oldukça temiz..

Eğer temiz bir Arc S'i bu fiyata bulduysan koşa koşa al.Galaxy SIII gibi yeni çıkmış telefonlar neysede Arc S gibi telefonlar, teknolojik ürünler bence kesinlikle 2. el alınmalı.Hem çok ucuz hemde iyi oluyor.Ben almanı öneririm yani ;)

lordufuk

lordufuk

Üye
Arc s i al sen en iyisi

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi

Eğer temiz bir Arc S'i bu fiyata bulduysan koşa koşa al.Galaxy SIII gibi yeni çıkmış telefonlar neysede Arc S gibi telefonlar, teknolojik ürünler bence kesinlikle 2. el alınmalı.Hem çok ucuz hemde iyi oluyor.Ben almanı öneririm yani ;)
tavsiyeleriniz için teşekkürler arc s için irtibata geçeyim o zaman..

- - - Eklendi - - -

Arc s i al sen en iyisi
evet galiba en iyi seçenek arc s gibi duruyor..

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
tavsiyeleriniz için teşekkürler arc s için irtibata geçeyim o zaman..

- - - Eklendi - - -

evet galiba en iyi seçenek arc s gibi duruyor..

Rica ederim ne demek :tebessüm: Şimdiden hayırlı olsun diyelim :good:

• Beğen
Tepkiler: süper nova
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Arc S sıfır olarak alinmamali bence cok para..2.el olarak iyi bir fiyat bence al.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
CasuS_87

CasuS_87

Üye
Arc s gerçekten güzel ve temizse alabilirsin ;) Güzel telefon :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt