Nokia 808 Pureview Kazananlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar_gs

serdar_gs

Üye
    Konu Sahibi
Yarışma her hafta farklı bir resmi zoom yaparak bize resimdekinin ne olduğunu soruyordu. Günlük 4-5 tahmin hakkı veriyor, doğru cevabı istiyordu. Normalde çekiliş için 1 hak veriyor bilemesende fakat bilirsen 10 hak daha veriyordu. Yani toplamda 11 hak ediyor ve her hafta bilsende 11 hakta kalıyordun.

MaxipmaN

Üye
bana hediye edecek babayiğitleri görelim :ehe

azrock

azrock

Üye
Çok kötü faka bastım beyler. :ağlarım:

Ben bugünü 27 Ağustos sanıyorum, sabahtan beridir Nokia Türkiye sayfasından ayrılmıyordum. Sonra kardeşim dedi Abi bugün 26 Ağustos diye...:ehe

Nokia'nın günahını aldım vallahi, az laf yemedi benden..:d:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Ben bugünü 27 Ağustos sanıyorum, sabahtan beridir Nokia Türkiye sayfasından ayrılmıyordum. Sonra kardeşim dedi Abi bugün 26 Ağustos diye...:ehe

:kop:

punemr123

punemr123

Üye

haa haaa biri sana biri bana insallah;)

msy2017

msy2017

Üye
ben ikinci haftanın birinci gününde balon resmine o kadar balon vs yazdım kabul etmedi sonunda peri bacaları yazdım kabul etti.10 hak kazandınız filan yazdı ama sonradan ilk gün uygulamanın hatalı olduğunu öğrendim şimdi ben 11 hakka mı 1 hakka mı sahibim anlamadım!!!?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Bizde şans olsa ahhh ahhh sadece bi umut bekliyoruz yarın açıklanacak umarım forumdan birine çıkar temennim budur ...

codblackops2

codblackops2

Üye
ben katılmadım banada çıkarmı acaba :hmmm

msy2017

msy2017

Üye
kaç kişi katılmıştır kazanma olasılığımı hesaplamak istiyorum da.

Tuba

Tuba

Üye
Konudan uygunsuz mesajlar silinmiştir tekrarı olmasın Lütfen....

MaxipmaN

Üye
bi de ben kazanmışım allaahhhhhhhhhhımmm kafayı yerdim

azrock

azrock

Üye
Hala açıklanmamış. [/B]

ByKatre

ByKatre

Üye
Adam Kazansam Kafayı Yerdim Diyor Kazandım Demiyor :kop2:

akinorta

Üye
kullanacak birine çıksın. Droidcileri eline düşmesin. Bu forumdan bir kullanıcı ise burada belirtir inşallah ki tebrik edelim. Bu forumdan çıkarsa eğer naçizane bir tebrik hediyesi olarak tüm ücretli ve ücretsiz akinorta uygulamalarını kendisine vereceğim. :

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
eee belli değil mi daha :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt