sgs2 hakkında yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
sgs2 hakkında yardım
Arkadaşlar ilerde para biriktirip s2 almaya karar verdim fakat normal s2ler(i9100) ve s2g(i9100g) arasında farklar varmış.mesela gpu,işlemciler gibi.bunlar hakkında sorum var:
1-)normali mali400mp gpu'sunu,diğeri power vr sgx540 gpu'sunu kullanıyor.bunlardan mali400daha iyi ama power vr sgx540 kötü müdür?mesela nova3 hatta nova4te sorun çıkartır mı?
2-)normali exynos işlemci kullanıyor diğeri omap diye bi işlemci kullanıyordu.bunlarda aynı şekilde oyunlarda fark yaptırır mı?
3-)i9100g modeli jb alacak mı?
4-)mesela 2.el almak istersem i9100 olduğunu veya i9100g modeli olduğunu nasıl anlıcam?
5-)siz alacak olsanız hangi modeli alırdınız?
Herkese şimdiden :tşk: iyi forumlar:tebessüm:

El-CD

El-CD

Üye
1) mali400 elbette daha iyidir.

2) evet farkeder exynos daha iyidir.

3) evet alacak fakat daha geç olacak bu

4)hangi model olduğunu anlamak için bataryayı kaldırıp alttaki kağıda bakman yeterli.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
1) mali400 elbette daha iyidir.

2) evet farkeder exynos daha iyidir.

3) evet alacak fakat daha geç olacak bu

4)hangi model olduğunu anlamak için bataryayı kaldırıp alttaki kağıda bakman yeterli.
Power vr sgx540 oyunlarda(nova3-mc3 daha çıkmadı ama nova4-mc4-realracing3 vs.)sorun çıkartır mı ve telefonu kapatmadan bakamıyor muyuz modeline?

El-CD

El-CD

Üye
Power vr sgx540 oyunlarda(nova3-mc3 daha çıkmadı ama nova4-mc4-realracing3 vs.)sorun çıkartır mı ve telefonu kapatmadan bakamıyor muyuz modeline?

Bakarsın. => tuş takımına gir , *#1234# yap ve ilk pda bölümüne bak orda i9100 ya da i9100g yazar.

Hayır sorun yapmaz ama mali400 daha performanslıdır daha fazla fps alırsınız.

enaa_881

enaa_881

Üye
Kardes i9100 modeli daha iyi bi telefon onu al

Dampierre

Dampierre

Üye
i9100 alın. zaten i9100g donanımsal anlamda geri bir telefon. Custom romlar konusunda zaten 20 basamak daha önde. i9100g alınmaz.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt