Arkadaşım şöyle izah edeyim. Eğer rahatlık, stabillik, uzun şarj, hızlı internet, ortalama bir telefona yetecek kadar program var ve yaklaşık 10 15 tane de oynanacak hd oyun istiyorsan bunların hepsi symbianda var var. Ama ben zaten Asphalt 5,6'yı 603'ten önceki telefonum olan 701'de bitirmiştim. 603'e oyun yükleme gereği duymadım bi Assassins Creed'i merakımdan yükledim falan vb telefondaki oyunlar 10'u geçmez şuan ama ben telefonumdan çok memnunum internette sörfüm sorunsuz. Müzik dinlemek dolby headphone ile çok zevkli. Youtube den ve HTML5 temelli sitelerden dizi film de izleyebiliyorum çok memnunum 701'i 6 ay küsür, 603'ü de 1.5 ay oldu kullanıyorum Symbian Belle'den vazgeçemedim ki zaten FP2 ile de daha güzel bir sisteme sahip olacağız. Yanlız sana şunu diyeyim android oyun yönünden zengin bir sistem bunu kabul ediyorum fakat 603'den daha pahalı olan Galaxy Ace ile oyun oynayamazsın. Benim arkadaşlarım 603'deki oyunları oynarken galaxy ace'ye küfürler yağdırıyordu daha asphalt 6 da kasıyormuş telefon. Ama illa dersen ki ben çok oyun oynarım sistemin stabilliğe fazla önem vermem vb. diyorsan 2. el bi Ideos X5 alabilirsin. Şuan android piyasasında da en güvendiğim marka Huawei olmuştur zaten. Düşün artık Huawei firması ideos x5'e bile ics sürümünü getirdi. Eğer oyun oynarım şarj 1 gün gitsin yeter telefon arada sırada donma yapsın sorun olmaz müzik performansı iyi olsun diyorsan ideos x5 galaxy w neo v bakabilirsin ama oyunlara önem vermiyorsan Nokia 603 yukarıdaki saydığım tüm modellerden stabil ve rahat kullanımlı. (Bu arada galaxy ace, gio vb bi hata yapayım deme android alacaksın o yukarda verdiğim modellerin altına düşme android de kullandım ben uzun zaman ama symbian'daki rahatlığı bulamadım bu arada symbianda Flash player olmasını dert etme Android 4.1 Jelly bean de HTML5 destekli gelicek.