Öneri Şöyle Bir Uygulama Olsa Keşke Diyorsan Gel !

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle Bir Uygulama Olsa Keşke Diyorsan Gel !
Sizlerle birlikte bir beyin fırtınası yapmak istiyorum. Öncelikle bu konuya her zaman mesaj atabilirsiniz belirli bir sınırı yoktur.Ancak konu içinde lütfen mantıklı yorumlar yapın .''bir tuşa basalım telefon uçsun '' gibi yorumlarda bulunmayınız lütfen.Olabilecek mantıklı şeyler önerin. Daha çok internet gerektirmeyecek pratik uygulama fikirleri önermenizi bekliyorum.Örneğin markete şöyle bi uygulama yok keşke şöyle bişi olsa veya benim şöyle bir uygulamaya ihtiyacımvar diye bu konuya önerinilerini paylaşın.Bu sayede bana da fikir verirsiniz, aklıma yeni bir proje fikirleri gelebilir. :)

mrzstyl

mrzstyl

Üye
Video çekerken ön veya arka kameraya geçiş yapabilme özelliğini bekliyorum hala yapmadılar :sinir

• Beğen
Tepkiler: Dark-Evil
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
hangi sistem için ?

xmustx

xmustx

Üye
Androidde youtube uygulamasında ana ekrana geçiş olması gerekiyor.o kadar güncelleme geldi ama bunu yapmak halâ mümkün değil.Mesela video oynatıcımdan ana ekranıma pencere açabiliyorum..

yagizuyar7

yagizuyar7

Üye
Mesela facebook yada twitter hatta google chromda gezinirken baktığımız fotoyu yada izlediğimiz videoyu resim değiştirir gibi sağa kaydırınca telefona kaydetmesi olabilirdi bence :D

Emrah_-06

Emrah_-06

Üye
Videoları ağır çekim (slow motion) şeklinde kaydedebilecek yada sonradan düzenleyip kaydedecek adam akıllı bir uygulama yok. Fikir olsun