nokıa 603cüler bakıp keşke dedinizmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByKatre

ByKatre

Üye
Ben 603 Al Derim Telefonumda 1 Oyun Var O da Snake Evulation Çanım Sıkılınca Oynuyorum :ehe Oyunlar Bir Süreden SOnra Sıkıyor

NDMSZGN

Üye
603 Hiç kullanmadım ama ben C6-01 birimden gayet memnunum 16gb class 10 hafıza kartı alıp taktım bu sayede bir çok yavaşlama probleminden de kurtudum. 8 mp kamera bi galaksi s3' benzemez tabi ama gayet de güzel hani. tek sonrun internet tarayısının bana göre çok kötü olmasıydı ama onu da Reflesh ile çözdüler hani :D

gogis

gogis

Üye
xperia arcs in fiyatı baya ucuzladı diye biliyorum yanlısım varsa düzeltin

famemonster16

famemonster16

Üye

1. c6-01 in 8 megapixel olması birşey değiştirmez sadece biraz daha fazla çözünürlük var. Otofokus yok çünkü her ikisindede

2. Ayda yılda bir yapılan görüntülü görüşme için 2. nesil olan 512 megabayt ram ve 1 ghz işlemciye sahip 603 yerine c6-01 almak mantıklı olmasa gerek. Görüntülü konuşma önemli ise bilemem.

3. Usb nin şarj yeri olması olayında haklısın çünkü otg kablosu takarken aynı anda şarj edilemiyor dolayısı ile şarj çabuk gidiyor.

4. Amoled ekran c6-01 de var ama clearblack ekran da 603te var.

5. 603 plastik kasa olabilir ama ben de 6 aydır kullanıyorum defalarca düşürdüm betonun üzerime bile hala sağlam.

6. Belle de stabil çalışmayan nokia telefon yok zaten.

7. Dahili hafıza 603te daha fazla.

8. Ve en önemlisi de yeni güncellemeleri alacak 603.

Kardeş Belle'de stabil çalışmayan bir telefon yok yazmışsın da Nokia 500 ev ekranı geçişlerinde biraz kasıyor. Ayrıca diğer s^3 telefonlara göre çok kötü kullanım açısından. :kotu: Elimde başka bir Belle telefon olsa karşılaştırma videosu çekerdim ama yok işte :cry:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Kardeş Belle'de stabil çalışmayan bir telefon yok yazmışsın da Nokia 500 ev ekranı geçişlerinde biraz kasıyor. Ayrıca diğer s^3 telefonlara göre çok kötü kullanım açısından. :kotu: Elimde başka bir Belle telefon olsa karşılaştırma videosu çekerdim ama yok işte :cry:

haklısın :) bi ara kullanma fırsatım olmuştu 500ü

karabay1905

Üye

Bende neden öyle bir sorun yok ?

tufless

tufless

Üye
Bnde 603 kullanıyorum. Hiç bi sorunu yok. Gayette güzel bi telefon. Fakat bu FP1 güncellemesiyle biraz bozuldu gibi. Navigasyon ve markete girişlerde falan sorun oluştu. Ama telefon falan güzel bnce..

famemonster16

famemonster16

Üye
Bende neden öyle bir sorun yok ?

Tema efektlerini aç ve ev ekranlarında geçerken kasmayı gör. Ayrıca rehberde-menüde felan aşağı kaydırırken diğer Belle telefonlara göre çok yavaş.
Ayrıca bir de eğer başka bir Belle telefon kullandıysan anlarsın nokia 500'de tarayıcıya gir kinetik kaydırma falan çok kötü.
Nokia 500'de 1 ghz işlemci var ama c6-01 ile karşılaştırınca çok kötü.

karabay1905

Üye
Tema efektlerini aç ve ev ekranlarında geçerken kasmayı gör. Ayrıca rehberde-menüde felan aşağı kaydırırken diğer Belle telefonlara göre çok yavaş.
Ayrıca bir de eğer başka bir Belle telefon kullandıysan anlarsın nokia 500'de tarayıcıya gir kinetik kaydırma falan çok kötü.
Nokia 500'de 1 ghz işlemci var ama c6-01 ile karşılaştırınca çok kötü.

o orjinal tema efektlerinde oluyor bir başka efekt yükle gayet akıcı ve güzel oluyor. Opera Mobile ile DH ana sayfasında tek tük takılma yaparken c601 tel olan arkadaşımda daha çok takılma yapıyor buda 1ghznin göstergesi. ayrıca multi taskingte 35 tane uygulamayı birden açtım ve telefon yinede iyi iş çıkarıyor. Refresh güncelleme ile tarayıcı akıcı oldu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt