nokıa 603cüler bakıp keşke dedinizmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fzt_m

Üye
    Konu Sahibi
nokıa 603cüler bakıp keşke dedinizmi
abi yarın gidip telefonu alıcam ama bi hata yapmış olmıyım uygulamaları çok mu az.tek telaşım birgün galaxy aceye bakıp keşke bundan alsaydım dermiyim

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
kesinlikle galaxy ace almadığına pişman olmazsın :oke: androidde gerçekten çok oyun ve uygulama var ama o telefon 603ün kaldırdığı az sayıda hd oyunu bile kaldırmıyor kaldırsa da 603 kadar iyi oynayamazsin.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Peeeh Galaxy Ace ne yaa bizzat denedim kaç kere kurcaladım beş para etmez 603'ün yanında ;)

• Beğen
Tepkiler: fzt_m

MaxipmaN

Üye
ace plus alıcan en az yoksa kesat

luckysleven

luckysleven

Üye
gio kullandim bir sure ace den tek farki ekrani aldigina pisman olmazsin ama soyle bir durum var bu iki cihazda cozunurluk ile ekranin bilmem nesi uyusmuyor .. Sayfa yenileme olayi ama ismini bilmiyorum servisten soylemislerdi unuttum. Bunuda menuye gir ekran gecisleri sirasinda iconlarin altlaribdaki isimler silinir gibi oluyor geri geliyor. Bu sebepten gio yu sattim ace alacaktim teknosada baktim oda ayni sgs almistim o yuzden.

• Beğen
jdmsaint

jdmsaint

Üye
1: samsung alınmaz

2: galaxy ace hiç hiç alınmaz :)

shelp

shelp

Üye
1000 tl den az bir android telefon alıcaksan hiç alma 603 her türlü iyidir kasmadan çok rahat internette gezin oyun oyna video izle çok memnun kalırsın şimdiden hayırlı olsun kardeşim :)

• Beğen
Jomolocco

Jomolocco

Üye
603 iyi ama reklamlari cok komik angry bitds uzerinden yapiyorlar surekli :pro:

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
birazcik daha para koyup galaxy w alabilirsin aslinda :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bence ikisinide eline al bir bak zaten icenin o iç karartan arayüzü 603 almana sebep olacaktır:)

• Beğen
Tepkiler: Yigit315 ve fzt_m
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
701 al olmadı 700 olmadı c6.01 603 ten vazgeç bence

Polymath

Polymath

Üye
sony xperia neo v yada galaxy w yada galaxy ice plus. Bunlrdan al ustne birazda biriktir. Nokia symbin alma alcksan wp bekle

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
c6 01 8mp ön kamera görüntülü görüşme amoled ekran çelik kasa belle de stabil 9 ay kullandım biliyorum
603 te olumsuz yanları 5mp kamera ön kamera yok görüntülü görüşme yok telefon sadece usb den şarj oluyor standart ince uclu şarj değil sim kartı kesmen gerekiyor telefon plastik bir işlemci ile ram ve nfc yüzünden c601 den üstün değil bana göre tasarım olayına girmiyorum zevk meselesi sen en iyisi 700 al 630 tl

enterneoll

enterneoll

Üye
1: samsung alınmaz

2: galaxy ace hiç hiç alınmaz :)

Nokia alınmaz 603 hiç alınmaz çünki artık insanlar telefon kullanmak istiyor galaxy ace al :) Androidin keyfini çıkar. 2-3 hd oyunları var androidde ise sadece aceye bile en az 10 tane hd oyun var düşün artık

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
Ace Kötü Bi Telefon Deil Ama Ekran Çözünürlüğü Aşırı Derecede Kötü Yoksa Aynı Paraya Niye 603 Alalım ki Bilmiyoz mu biz. Ayrıca Ace ye Tema Yüklersen Acayip Kasıyo

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
c6 01 8mp ön kamera görüntülü görüşme amoled ekran çelik kasa belle de stabil 9 ay kullandım biliyorum
603 te olumsuz yanları 5mp kamera ön kamera yok görüntülü görüşme yok telefon sadece usb den şarj oluyor standart ince uclu şarj değil sim kartı kesmen gerekiyor telefon plastik bir işlemci ile ram ve nfc yüzünden c601 den üstün değil bana göre tasarım olayına girmiyorum zevk meselesi sen en iyisi 700 al 630 tl

1. c6-01 in 8 megapixel olması birşey değiştirmez sadece biraz daha fazla çözünürlük var. Otofokus yok çünkü her ikisindede

2. Ayda yılda bir yapılan görüntülü görüşme için 2. nesil olan 512 megabayt ram ve 1 ghz işlemciye sahip 603 yerine c6-01 almak mantıklı olmasa gerek. Görüntülü konuşma önemli ise bilemem.

3. Usb nin şarj yeri olması olayında haklısın çünkü otg kablosu takarken aynı anda şarj edilemiyor dolayısı ile şarj çabuk gidiyor.

4. Amoled ekran c6-01 de var ama clearblack ekran da 603te var.

5. 603 plastik kasa olabilir ama ben de 6 aydır kullanıyorum defalarca düşürdüm betonun üzerime bile hala sağlam.

6. Belle de stabil çalışmayan nokia telefon yok zaten.

7. Dahili hafıza 603te daha fazla.

8. Ve en önemlisi de yeni güncellemeleri alacak 603.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt