ALCATEL OT-995 sorunu olmayan telefon!!! :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
ALCATEL OT-995 sorunu olmayan telefon!!! :)
Aradım taradım kayda değer bir sorun bulamadım

ve çok kıl oldum bi telefonda sorun olmaz mı yoksa millet nete mi vermiyo yada firma netteki sorun konularını mı sildirdi arkadaş

telefonu kullanıp sorunu olanlar ve olmayanlar yazabilir mi

hayret bişi :rock:

furkan176

furkan176

Üye
Valla ben şuanda kullanıyorum ve çok memnunum hiç bir sorun olmadı ufak bir takılma olmadı parasına deydi bence

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben şuanda kullanıyorum ve çok memnunum hiç bir sorun olmadı ufak bir takılma olmadı parasına deydi bence

herkes böyle diyor da telefon piyasada yok nerden bulabiliriz bunu teknosa ve sahibinden hhariç bi bilgin var mı kardeşim yada bilgisi olan var mı yardım etsin.. sos

furkan176

furkan176

Üye
Ben teknosadan aldım başka yerde yok diye biliyorum malesef bir bilgim yokta teknosada iyi fiyatıda uygun.

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Ben teknosadan aldım başka yerde yok diye biliyorum malesef bir bilgim yokta teknosada iyi fiyatıda uygun.

hmm yine teşekkürler satmayı düşünürsen bi mesaj kadar yakınım kardeşim :)

furkan176

furkan176

Üye
Tamam saol kardeşim:D şuan satmayı düşünmüyorum ama:) teknosadan niye almıyorsunki:D?

abandonware

abandonware

Üye
:hmmm o telefonun rami cpu su gpusu ve fiyatı nedir?

- - - Eklendi - - -

:hmmm özellikleri galaxy wonderla aynı sayılır; 100 tl daha ekleyip wondarda alabilirsin sebep= sar değeri daha düşük + daha iyi destek ve garanti.

furkan176

furkan176

Üye

- - - Eklendi - - -

:hmmm özellikleri galaxy wonderla aynı sayılır; 100 tl daha ekleyip wondarda alabilirsin sebep= sar değeri daha düşük + daha iyi destek ve garanti.
rami wonderla aynı gpu 205 fiyatı 600 tl teknosada 2. dediğini çok güldüm:kop:100 tl hiç deymez ayrıca bunun ekran büyük wonderin oc lu 1.4 oluyor bi katıldığım sar tamam o daha düşüktür alcatelin kitapçıkta 0.590 küsür yazıyordu ama destek kelimesi saçma olmuş samsung wondere destek vermiyor ıcs almıyıcak ama alcatel eylülde alıcak

nurettinakrep

nurettinakrep

Üye
Arkadaşlar cihazı 28 Temmuzdan bu yana kullanıyorum ve çok memnunum iyiki almışım. 1.4 ghz cpu 512 mb ram,4:3 inç ekranıda harika wonder alacaktım reset sorunu yüzünden almadım. Alcatel ICS desteğide alacakmış.ama sıkılınca satarım. 1 - 2 ayda telefon değiştiren biriyim.sar değeri 0.590 haberiniz olsun.Elinde Samsung Wave 1 ve ya 2 si olan fazla kullanılmaış cihazıolan arkadaşlarla takas edebilirm. Ankara dayım.

• Beğen
Tepkiler: alaStar
abandonware

abandonware

Üye
rami wonderla aynı gpu 205 fiyatı 600 tl teknosada 2. dediğini çok güldüm:kop:100 tl hiç deymez ayrıca bunun ekran büyük wonderin oc lu 1.4 oluyor bi katıldığım sar tamam o daha düşüktür alcatelin kitapçıkta 0.590 küsür yazıyordu ama destek kelimesi saçma olmuş samsung wondere destek vermiyor ıcs almıyıcak ama alcatel eylülde alıcak

ben donanımsal ve telefon + emaille yapacağın teknik destekten bahsediyodum ve sar değeri telefonun her şeyidir.

- - - Eklendi - - -

son olarak; cihazı root edip zaten kendinde kurabilirsin ics veya jelly.

furkan176

furkan176

Üye
bu telefonunda sarı çok yüksek değil 0.590 bnce az

Mert Gürbüz

Üye
Kipada gördüm geçende.

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

çok komiksin arkadaşım böyle sorunsuz cihaz varken hem fazla para verip hemde destek bile almayacak olan sorun yumağı almak niye :D

- - - Eklendi - - -

aynen katılıyorum

- - - Eklendi - - -

ben donanımsal ve telefon + emaille yapacağın teknik destekten bahsediyodum ve sar değeri telefonun her şeyidir.

- - - Eklendi - - -

son olarak; cihazı root edip zaten kendinde kurabilirsin ics veya jelly.

Alcatel bir dünya markası ve ben hiç servis sorunu diye birşey duymadım hatta servise giden telefon da duymadım 2 gündür telefonu araştırıyorum galaxy ace plus, wonder, ideos x5 diğer incelediğim ve beğenmediğim cihazlar

abandonware

abandonware

Üye
kardeşim ego tatmin edecekseniz başka yerde tatmin edin veya şuraya yazdıklarımı kötülemeyin; alcatel bir dünya markasımıdır bilmem fakat samsung bir dünya markasıdır (eğer marka olmayı ilgi çekici buluyorsan) ayrıca alacatel alan pekte fazla bulunmadığı için hem servise giden bir telefon hemde sorun yaşayan bir telefon zaten bulamassın. ayrıca hem havası hem tasarımı hemde benchmark testleri bakımından samsung önde + tecrübesi yüksek genel olarak üst kesime hitab eden ve arayüz bakımından alcateli oldukça gerilerde bırakan ayrıca daha çok rom desteği bulabileceğiniz dokunmatik konusunda daha hassas yapan üstelik sar değeri oldukça düşük cihazlar çıkaran; ve çıkardığı her teknolojisi anında trend olan bir firmanın telefonuyla alcatelin kıyaslanabilmesi bile olağan dışı. beni konuşturmayın.

furkan176

furkan176

Üye
Doğrudur dediğin zaten ben ego tatmin etmiyorum samsung da dünya markası kabul uzatmaya gerek yok bn özelliklerini ve tipini beğenerek aldım zaten fiyatıda uygundu iyi forumlar

abandonware

abandonware

Üye
Doğrudur dediğin zaten ben ego tatmin etmiyorum samsung da dünya markası kabul uzatmaya gerek yok bn özelliklerini ve tipini beğenerek aldım zaten fiyatıda uygundu iyi forumlar

iyi forumlar fakat haklısın laf çok uzadı; uzatmaya gerek yok :oke:

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ego tatmin edecekseniz başka yerde tatmin edin veya şuraya yazdıklarımı kötülemeyin; alcatel bir dünya markasımıdır bilmem fakat samsung bir dünya markasıdır (eğer marka olmayı ilgi çekici buluyorsan) ayrıca alacatel alan pekte fazla bulunmadığı için hem servise giden bir telefon hemde sorun yaşayan bir telefon zaten bulamassın. ayrıca hem havası hem tasarımı hemde benchmark testleri bakımından samsung önde + tecrübesi yüksek genel olarak üst kesime hitab eden ve arayüz bakımından alcateli oldukça gerilerde bırakan ayrıca daha çok rom desteği bulabileceğiniz dokunmatik konusunda daha hassas yapan üstelik sar değeri oldukça düşük cihazlar çıkaran; ve çıkardığı her teknolojisi anında trend olan bir firmanın telefonuyla alcatelin kıyaslanabilmesi bile olağan dışı. beni konuşturmayın.

katılmıyorum kimse kullanmıyo demişsiniz teknosa ya geldiği gibi bitiyo telefon ayrıca samdung için söyledikleriniz 1000 tl üzeri teller iğin geçerli bu telefona ics gelecek ama aynı özelliklerde ve daha pahalı wonder a gelmeyecek birde burdan yak iyi forumlar

metawolf

metawolf

Üye
bende yeni bisey sorayım.alcatel ot-995 ve motorola defy mini için yedek batarya nereden bulunabilir.wondere her türlü akseusarı çık rahat bulabiliyorum ama bu iki cihaza bulmak imkansız gibi bişey.batarya olmazsa telefonu iki yıldan fazla kullanamayız.bataryalar her yıl performansından %20 kaybediyor.buda demek oluyorki 2 yıl sonra batarya %60 kapasiteye düşecek.bu durumda yeni batarya almak yada günde 2 yada 3 defa şarj etmemiz gerekecek.

• Beğen
ZaZuM

ZaZuM

Üye
ben mayıs ayında almıştım ilk başda donmalar vardı format attım eser kalmadı havanın sıcak olduğu dönemlerde ısınma vardı ki o dönem ısınmayan tel yok du ben ekranın büyüklüğüne heves ettimde aldım iyi ki almışım o fiyata en iyi cihaz mass efect3 bi oyun vardı adını unuttum sd dosyası 2.7 gb idi onu bile çok rahat oynadım vede alacak arkadaşlara tavsiye ederim Zaten dengesizin biri malcatel demişti bu telefona o yüzden 1 ay ceza aldım

olmazsa bi fan kuralım ya bu tel için bu kadar kullanan varsa

• Beğen
alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Tamam saol kardeşim:D şuan satmayı düşünmüyorum ama:) teknosadan niye almıyorsunki:D?

bitmiş teknosa da telefon edip sordum gelicek mi diye gelmicek dedi bi yardımcı olmadı ya :)

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar cihazı 28 Temmuzdan bu yana kullanıyorum ve çok memnunum iyiki almışım. 1.4 ghz cpu 512 mb ram,4:3 inç ekranıda harika wonder alacaktım reset sorunu yüzünden almadım. Alcatel ICS desteğide alacakmış.ama sıkılınca satarım. 1 - 2 ayda telefon değiştiren biriyim.sar değeri 0.590 haberiniz olsun.Elinde Samsung Wave 1 ve ya 2 si olan fazla kullanılmaış cihazıolan arkadaşlarla takas edebilirm. Ankara dayım.
istanbulda olsan bana sat derdim kardeş :)

- - - Eklendi - - -

ben mayıs ayında almıştım ilk başda donmalar vardı format attım eser kalmadı havanın sıcak olduğu dönemlerde ısınma vardı ki o dönem ısınmayan tel yok du ben ekranın büyüklüğüne heves ettimde aldım iyi ki almışım o fiyata en iyi cihaz mass efect3 bi oyun vardı adını unuttum sd dosyası 2.7 gb idi onu bile çok rahat oynadım vede alacak arkadaşlara tavsiye ederim Zaten dengesizin biri malcatel demişti bu telefona o yüzden 1 ay ceza aldım

olmazsa bi fan kuralım ya bu tel için bu kadar kullanan varsa

cihazı biryerlerden bulup alabilirsem ben kullanacamda bulamıyorum istanbul içinde yok 2. eli bile yok kimse satmıyor arkadaş :) bencede fanı kurulması lazım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt