ALCATEL OT-995 sorunu olmayan telefon!!! :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
metawolf

metawolf

Üye
alcatel zaten 2 ay teknosada satildi.geldigi gibi nasil bitiyor bilmiyorum.belkide iadeleri tekrar satiyorlar.facebooktan alcatel turkiye sayfasina bataryasi nasil bulunur diye sordum.bataryasini bulamayacagim telefonu almak istemiyorum dedim.onlarda bana bu telefonu artik ithal etmediklerini soylediler.boyle olunca bu telefonu eledim.

El-CD

El-CD

Üye
ben donanımsal ve telefon + emaille yapacağın teknik destekten bahsediyodum ve sar değeri telefonun her şeyidir.

- - - Eklendi - - -

son olarak; cihazı root edip zaten kendinde kurabilirsin ics veya jelly.

abartma herşeyi olsa iPhone satışları dipteydi :oke:

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
alcatel zaten 2 ay teknosada satildi.geldigi gibi nasil bitiyor bilmiyorum.belkide iadeleri tekrar satiyorlar.facebooktan alcatel turkiye sayfasina bataryasi nasil bulunur diye sordum.bataryasini bulamayacagim telefonu almak istemiyorum dedim.onlarda bana bu telefonu artik ithal etmediklerini soylediler.boyle olunca bu telefonu eledim.

bataryasını forumda bir arkadaş satıyordu
e bay dede var

http://m.ebay.com/Pages/ViewItemPic.aspx?emvAD=360x503&aid=221048269443&emvcc=0

http://www.ebay.com/itm/2-Battery-1-Charger-Alcatel-One-Touch-ULTRA-995-OT-995-Onetouch-Batterie-AKKU-/221048269443?pt=US_Rechargeable_Batteries&hash=item337780ea83

Symbianize

Symbianize

Üye
kardeşim ego tatmin edecekseniz başka yerde tatmin edin veya şuraya yazdıklarımı kötülemeyin; alcatel bir dünya markasımıdır bilmem fakat samsung bir dünya markasıdır (eğer marka olmayı ilgi çekici buluyorsan) ayrıca alacatel alan pekte fazla bulunmadığı için hem servise giden bir telefon hemde sorun yaşayan bir telefon zaten bulamassın. ayrıca hem havası hem tasarımı hemde benchmark testleri bakımından samsung önde + tecrübesi yüksek genel olarak üst kesime hitab eden ve arayüz bakımından alcateli oldukça gerilerde bırakan ayrıca daha çok rom desteği bulabileceğiniz dokunmatik konusunda daha hassas yapan üstelik sar değeri oldukça düşük cihazlar çıkaran; ve çıkardığı her teknolojisi anında trend olan bir firmanın telefonuyla alcatelin kıyaslanabilmesi bile olağan dışı. beni konuşturmayın.

Bir okadarda apple i taklit eden bir dunya firmasi

cumlecomagi

Üye
dun 130 euroya sifir birtane aldim direk kendi uzerinden guncelledim ayni gun ikinciyi siparis ettim herseyiyle 10numara

cumlecomagi

Üye
Dun elime gecti 130 euro ya sifir bitane aldim direk wifi uzerinden guncelledim ve aksam ikinciyi siparis ettim 10 numara cihaz fiyata gore puan verirsem 1000 numara gercekten abartmiyorm sahsen cok memnunum.

• Beğen
Tepkiler: alaStar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt