Galaxy S III CSC silindi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S III CSC silindi
Stock roma döndüm bugün. Omega v14'ü denemek için. Fakat geri döndüğümde Mesajlar durduruldu diyor. Ve CSC:UNKNOWN gözüküyor seçim yapamıyorum. Şimdiden teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

KayraBey çözüldükten sonra taşı veya kilitle lütfen :)

- - - Eklendi - - -

Çözüldü :locked:

• Beğen
Tepkiler: Dede

KayraBey

KayraBey

Üye
Sorunu nasıl çözdüğünü kısaca anlatırsan sevinirim.Daha sonra isteğini yerine getiririm.Böylece diğer üyelerinde aynı durumla karşılaşması halinde sorunu nasıl çözebilecekleri konusunda bilgi sahibi olmalarını sağlayabiliriz.

El-CD

El-CD

Üye
Benim de bu durum olmuştu. Kaç kere fw atmama rağmen düzeltemeyince mecbur servise vermiştim.

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu nasıl çözdüğünü kısaca anlatırsan sevinirim.Daha sonra isteğini yerine getiririm.Böylece diğer üyelerinde aynı durumla karşılaşması halinde sorunu nasıl çözebilecekleri konusunda bilgi sahibi olmalarını sağlayabiliriz.

Csc dosyasını buldum tur içeren. Geçici bir çözüm ama olsun xda'dan istedim türkiye cscsini. Cevap gelirse buraya koyarım csc dosyasını.

• Beğen
SilentOne

SilentOne

Üye
bnde boyle silenen sistem dosyalarini foruma koymak lazim

• Beğen
TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Kimseden cevap alamadım, stock romu atınca düzelmedi. system.img açıp içindeki system/csc dosyalarını vereceğim. Beklemede kalın.

- - - Eklendi - - -

aynen beklemedeyiz madness telefonla fazla oynamak iyi değildir aga:D

iyidir iyidir :D

SilentOne

SilentOne

Üye
Kimseden cevap alamadım, stock romu atınca düzelmedi. system.img açıp içindeki system/csc dosyalarını vereceğim. Beklemede kalın.

- - - Eklendi - - -

iyidir iyidir :D

sen bigün elinde kalıcak ya telefon hadi hayrlısı

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Düzeltmeye çalışıyorum son aşamalara geldim :)

- - - Eklendi - - -

Başardım !!! :) Omega rom yükledim farklı bi csc geldi sonra tekrar kurdum stocku tur yaptım bakalım csc numarası eskisine dönecek mi :)

- - - Eklendi - - -

Oldu. Locked klavuz hazırlıyorum :D

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/android-genel-destek/rehber-csc-nedir-csc-nasil-degistirilir-csc-unknown-ne-yapmaliyim-685294.html

• Beğen
Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Konu sahibi isteği üzere :locked:

• Beğen
Tepkiler: Dede ve TheMadness
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt