Android Çalışmalarımı Bitiriyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turan

Turan

Üye
Android'e geçtiğim günden beridir elimden geleni yapıp sizlere faydalı olmaya çalıştım. Ancak artık yapamayacağım. İnternetimi tamamen kesmiş bulunmaktayım, sadece geçici olarak iş yerimizden internete girebilmekteyim. Ayrıca biraz da sıkıldım. Sanırım çok fazla çalıştım etkisi bu ya da çalışmalarıma devam edemediğim için bırakmak istiyorum. İki psikoloji de olabilir.

Hakkınızı helal edin, kalplerini kırdıklarım varsa özür dilerim.

Hakkımız tabikide helal.Forumdaki arkadaşlarına yardımcı olmak amaçlı bir sürü çalışma yaptın.Telefonlarımızın üzerinde çok emeğin var bunu unutma :oke:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
CasuS_87

CasuS_87

Üye
Hayırlısı olsun :) ..

• Beğen
muqiwara

muqiwara

Üye
Hayırlı Olsun

• Beğen
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Helal olsun furkanım:oke:

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Teşekkürler hepinize :)

Hasan

Üye
Hayırlı olsun.

• Beğen
Yunkaai

Yunkaai

Üye
Helal olsun.Ne diyelim Furkan abi.Sen daha iyi bilirsin :D forumdan gitmede.Gerekirse telefona internet paketi yap :D

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Helal olsun.Ne diyelim Furkan abi.Sen daha iyi bilirsin :D forumdan gitmede.Gerekirse telefona internet paketi yap :D

Forumdan istesem de kopamıyorum :) Ben sizlere ve bu foruma çok alıştım. Şuan AVEA üzerinden giriyorum zaten :) Şartlar çok kötü :( 10Kb/s internetle kaldım :(

Yunkaai

Yunkaai

Üye

Forumdan istesem de kopamıyorum :) Ben sizlere ve bu foruma çok alıştım. Şuan AVEA üzerinden giriyorum zaten :) Şartlar çok kötü :( 10Kb/s internetle kaldım :(

O kadar kötümü ya :( bende avea kullanıyorum.Opera mini ile girince gayet hızlı.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
O kadar kötümü ya :( bende avea kullanıyorum.Opera mini ile girince gayet hızlı.

Kotayı aşınca kötü :s Uploadın da kotadan sayıldığını bilmiyordum 20 günü aşkın süredir bu hıza muhtacım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...