MaxiCFW Jubilemi Yapıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
MaxiCFW Jubilemi Yapıyorum
Önemli! MaxiCep Forum'u bırakmıyorum, normal üye olarak devam edeceğim.

Kritik kararlar alacağımı önceden söylemiştim. Bunu açıklamanın vakti geldi. Doğru zamanı bekledim.

Öncelikle şunu belirteyim. Bu kararı aldığımdan kimsenin haberi yok, herkes ilk defa bu konudan öğrenecektir.

CFW işlerine başlamamın nedeni Nokia 5230'dan sıkılmamdı. Bu kadar kendimi geliştirebileceğimi düşünmemiştim nitekim artık tüm S60v5'e hizmet eder hale geldim bu yüzden sıkıldığımı belli etmeden defalarca CFW sunmaya çalıştım, ekibe ve tüm üyelere faydalı olabilmeye uğraştım. Artık CFW yapmak eskisi kadar zevk vermiyor. Bu iştende sıkıldım açıkçası.

Symbian S60v5'in açık kaynağa dönüştürülememesi, bootloader kilidinin kırılamaması, sosyal hayatta maruz kaldığım sebepler (128kbps internet hızı, evime internet çekememek gibi) yüzünden daha fazla kurcalamak istemiyorum bu sistemi zaten gidebileceği yer belli daha ilerisi mümkün değil. Biz zaten S60v5'i doruklarına kadar kullanmayı başardık daha da ilerisi yok.

Artık hayatıma CFW yapmadan/düşünmeden devam edeceğim. İlk başlarda heves sonraları işçi gibi yürüttüğüm bu işi sonlandırıyorum. MaxiCFW rütbemin alınmasını yönetimden talep edeceğim.

Ekibimizin yeni yöneticisini Anılbaran olarak atıyorum. Kendisine kendi yaptıklarımla ilgili bir çok döküman sunmuştum, yöneticiliği sürdürebilecek seviyede kararlı ve azimlidir.

Yönetimden ayrıca üst konu olan konularımı Anılbaran üzerine taşımalarını isteyeceğim. Zira artık konularla kendisi ilgilenmelidir.

Jubilemi tamamen yapmadan önce bir müjdeyi de bu konudan vereyim: http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-dev-belle-calismasi-01-08-2012-a-541173.html efsane konumuzun içerdiği CFW'ninn Final versiyonu hazırlanmaktadır. Birkaç gün içinde yayına girecektir.

Herşey sizinle güzeldi, herkese desteklerinden ötürü teşekkür ederim.Ben hakkımı herkese helal ediyorum. Sizde hakkınızı helal edin, kalbini kırdıklarım varsa özür dilerim.

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant, Weewoo, muxo ve 4 diğerleri

M. tAHA

M. tAHA

Üye
bizimde bi anlamımız kalmadı o zaman :(

• Beğen
Tepkiler: MarjinaL -TR
Atacan-

Atacan-

Üye
Bence çok doğru karar vermişsin.
Buraya çok şey katığın aşikar.Belki inanmıyacaksın ama çoğu zamanın hep burda geçirdiğin için üzülmedim değil..Senin için bu iş hobi olmadığını ve buraya konularınla Teknik servis elemanı gibi çalışan olarak gördüğümü düşündüm hep.
Önce sağlığın sonra hayatına vereceğin çizgi.Sonrada hobilerin zevklerin.Yazılım çıkartmasanda gel arada takıl ziyaret et.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve MarjinaL -TR
fLuke!

fLuke!

Üye
:ağlarım:

- - - Eklendi - - -

Hoşçakal Furkan Abi.

• Beğen

SensitiveFocus

Üye
satcam o zaman 5800 ı . gitcem rambo abi senin aldığın android telefonu alcam.

fLuke!

fLuke!

Üye
Bizimde dağılmamız yakın...

• Beğen
Tepkiler: MarjinaL -TR
punemr123

punemr123

Üye
hakkini helal et rambo

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
fLuke!

fLuke!

Üye
Ama Atacan haklı.En doğru kararı vermişsin.s60 pek birşey vaad etmiyor artık.

• Beğen
Metin MF

Metin MF

Üye

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Benim de aklımda projelerim vardı ha bugün yarın iletişime geçecektim gel android telefonlar için de rom yapalım diye :D

Hayırlısı olsun..

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
Anlıyorum. :) Bazen bir işe heves ile başlarsın... Ama bir zaman sonra sıkıyor. Daha fazla uğraşmak istemiyorsun.(bu konuda tecrübeliyim :D)

• Beğen
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
OHA. Oha çüüüş. Neyin kafasındasın sen :blink: :ağlarım::ağlarım::ağlarım:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bizimde bi anlamımız kalmadı o zaman :(

Herşeyin bir sonu vardır.

Bence çok doğru karar vermişsin.
Buraya çok şey katığın aşikar.Belki inanmıyacaksın ama çoğu zamanın hep burda geçirdiğin için üzülmedim değil..Senin için bu iş hobi olmadığını ve buraya konularınla Teknik servis elemanı gibi çalışan olarak gördüğümü düşündüm hep.
Önce sağlığın sonra hayatına vereceğin çizgi.Sonrada hobilerin zevklerin.Yazılım çıkartmasanda gel arada takıl ziyaret et.

Teşekkür ederim moral için :)

satcam o zaman 5800 ı . gitcem rambo abi senin aldığın android telefonu alcam.

Benim kararım sizleri bu kadar etkilememeli.

hakkini helal et rambo

Hakkım herkese helal :good:

Benim de aklımda projelerim vardı ha bugün yarın iletişime geçecektim gel android telefonlar için de rom yapalım diye :D

Hayırlısı olsun..

Android çalışmalarımı da bitirdim. Zaten kaç defa Sony'nin azizliğine uğradım.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Ben neden görülmüyorumki forumda :ağlarım:

anılbaran

anılbaran

Üye
ben kendisine de söyledim ben de yapmıcam o zaman .Bişi oldumu sorunu rambo çözüyor du yani öyle olmaz yani çok hata allırım rambo olmadan ugraşılma.O yzden rambo beyin canı sıkıldıysa bırkalım diyosa bizde bırakırız napaılm

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ben kendisine de söyledim ben de yapmıcam o zaman .Bişi oldumu sorunu rambo çözüyor du yani öyle olmaz yani çok hata allırım rambo olmadan ugraşılma.O yzden rambo beyin canı sıkıldıysa bırkalım diyosa bizde bırakırız napaılm

Aldığın bu karar bütün MaxiCFW üyelerini etkileyecek malesef. Sende haklısın.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
:ağlarım::ağlarım:

Atacan-

Atacan-

Üye
Arkadaşlar herkesin bi hayatı var ..Bu kadar buruk olmayın herşeyinde zirvede bi sonu olmalı.
Ekip olarak herşeyi döküman halinde tabiri yerindeyse içilecek suyun markasına kadar geçen süreç içinde Herşeylerini paylaşmışlar zaten..
Birazda kişiler bu dökmanlar sayesinde kendilerine uğraş edinip hobi olarak kendileri yapabilir yazılımlarını ..Dökümanlar mevcut..
Bence ellerini ayaklarını Forumdan çekmiyeceklerdir yine yardım konusu olunacaksa yardım ederler diye düşünüyorum ..
Herkes kendi cfw sini editleyebilir..Forumda çok döküman var ..
Başkalarınıda düşünün bencil olmayın :D

• Beğen
anılbaran

anılbaran

Üye

Aldığın bu karar bütün MaxiCFW üyelerini etkileyecek malesef. Sende haklısın.

aslında senın aldıgın karar tm maxicfw üyelerini üzecek.Benım senın kadar bilgim yok.Bir sorun oldumu kalırız ölye ve ugraşımız boşuna gidier diye diyorum ben.Sen olayları iyi kordin ediyodun .Bende biligili olsam devam ederdim ama .Anca belki ilerde kişisel bişiler çıkarım hepsi bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt